Bormașina nucleară pentru forat tunele utilizată pentru crearea de baze militare subterane

Distribuie!by “Doctorul Richard Sauder este un cercetator, care s-a specializat in tranzactii, respectiv proiecte financiare si militare netransparente din SUA si Canada. Doctorul Sauder a aflat ca armata americana a construit in timpul razboiului rece, imprastiate in toata tara, baze subterane si tuneluri. Multe dintre aceste amplasamente au fost finantate […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Doctorul Richard Sauder este un cercetator, care s-a specializat in tranzactii, respectiv proiecte financiare si militare netransparente din SUA si Canada. Doctorul Sauder a aflat ca armata americana a construit in timpul razboiului rece, imprastiate in toata tara, baze subterane si tuneluri.

Multe dintre aceste amplasamente au fost finantate din bugetul negru, mentionat in “UFO-Geheimhaltung” si au fost construite in mare secret. Pentru construirea acestor amplasamente sunt necesare masini mari, foarte complicate.


Masinile conventionale pentru construirea tunelelor sunt aparate cilindrice, care pot trece prin pamant, roca sau stanca. Materialul dat la o parte de masini este debarasat de camioanele sau trenurile care le urmeaza.

Dezavantajul acestor masini este ca o cantitate asa de mare de pamant sau roca nu poate fi transportata fara a fi observata. Din aceasta cauza, armata si serviciile secrete cauta alte tehnici.


Doctorul Richard Sauder a dat de urma unor patente interesante, care mai demult pareau a proveni dintr-un film SF. Unul dintre cele mai interesante este o bormasina nucleara pentru tunele, proiectata de laboratoarele din Los Alamos la inceputul anilor ’70.

Aceasta masina topeste pamantul sau roca si lasa in urma un tunel dur, ca de sticla. Comisia de Energie Atomica a SUA si Administratia de Cercetare si Dezvoltare a Energiei din SUA detineau in 1972 primele patente cu o astfel de masina. Cel mai mare avantaj este ca aceste masini nu necesita nici un camion sau tren, care sa transporte pamantul dislocat.

underground01g_01

Acest brevet american din 26 septembrie 1972 descrie o bormasina nucleara pentru sapat tunele. Aceasta masina topeste pamantul si lasa in urma pereti ca din sticla. Avantajul acestei masini este ca nu mai trebuie transportat material. Este usor de inteles ca astfel de masini sunt folosite la construirea bazelor militare subterane secrete.

underground01g_02 US3280923-1 US3881777-1

In anii urmatori au fost obtinute alte patente pentru masini asemanatoare. In ciuda patentelor existente, nici o autoritate nu confirma construirea sau punerea in functiune a unor astfel de masini.

Unele dintre persoanele rapite de armata sustin ca au fost duse prin tunele din piatra, netede ca sticla. Aceste indicii si utilizarea lor practica pentru construirea de baze subterane secrete, admit ca fiind foarte probabil construirea unor astfel de masini si utilizarea lor la realizarea tunelelor.”[1][2]

SURSE

  1. Helmud Lammer si Marion Lammer – “OZN – Operatiuni Secrete”.
  2. http://havacuppahemlock1.blogspot.ro/2015/06/nuclear-powered-drilling-machine.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro