Brexit – Marea Britanie – o primă înfrângere a Globaliștilor și a Noii Ordini Mondiale

Distribuie!by La data de 23 iunie 2016 a avut loc referendumul cu privire la ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Cu sase zile inainte de referendum, globalistii au ales o tactica criminala cu scopul de a influenta emotional opinia publica, astfel incat o politiciana pro-UE, Jo Cox, a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 23 iunie 2016 a avut loc referendumul cu privire la ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Cu sase zile inainte de referendum, globalistii au ales o tactica criminala cu scopul de a influenta emotional opinia publica, astfel incat o politiciana pro-UE, Jo Cox, a fost asasinata prin impuscare.

Aceasta odioasa crima a fost, in realitate, o operatiune de tip “Steag Fals” cu scopul precizat mai sus. Cu toate acestea, in ciuda unei imense propagande a globalistilor, exercitata prin Mass-Media, politicieni, ONG-uri ale lui George Soros, adeptii iesirii din UE au avut castig de cauza.


In noaptea dupa finalizarea referendumului, opinia publica mondiala a fost intoxicata cu un sadism de nedescris de propagandistii precizati anteriori, acestia exteriorizandu-se intr-atat de mult incat au ajuns sa compare iesirea din UE a Marii Britanii cu celebrul “sfarsit al lumii”.

Cu cateva zile inainte de referendum, George Soros si Jacob Rothschild au afirmat ca, “practic, totul o va lua razna, iar economia se va prabusi si totul va colapsa”. Colapsurile financiare si asa-zisele “crize economice” sunt artificiale si nu au legatura cu o alegere politica, intrucat marii bancheri internationali (Rockefeller, Rothschild s.a.m.d.) se afla “la butoane”.


Mai mult decat atat, in uriasa disperare pe care o au, globalistii vor chiar sa intoarca decizia referendumului printr-un tertip, ce consta intr-o petitie prin care se face apel la modificarea referendumului.

O astfel de incercare, profund nebuna, nu va face decat sa puna gaz de foc, iar daca s-ar incerca punerea in aplicare directa a unui astfel de tertip, atunci protestele de strada din Marea Britanie vor fi atat de mari, incat nici statul politienesc, care exista acolo, nu va putea sa le opreasca.

Este un precendent deosebit de periculos pentru globalisti, care erau aratati drept “invingatori” la inchiderea sectiilor de votare, iar a doua zi au primit vestea socanta. Alte tari din UE, unde nationalismul este o forta aflata in top, doresc si ele sa demareze referendum-uri cu acelasi scop.

brexit Marea Britanie ue

Ceva mai socant pentru globalisti nici ca se poate, acestia vazand cum, practic, intreaga lor structura, un adevarat varf de lance pentru Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondiala, incepe sa se prabuseasca, asemeni marilor imperii, deoarece niciun imperiu nu a fost vesnic. In acest caz, istoria este cel mai bun exemplu: Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondiala la care lucreaza Iluminatii se va prabusi precum un domino.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul României a adoptat "taxa pe lăcomie". Globaliștii #Rezist sunt împotriva acestei taxe și apără băncile. Băncile au interesul să mențină România în subdezvoltare pentru a avea un uriaș profit. Toate companiile din energie vor fi taxate cu 2% pe cifra de afaceri
Reuniunea ultrasecretă Bilderberg 2019: Cine participă şi ce se va discuta?
Ce este aspartamul?
FBI îi poate spiona pe jurnaliști fără mandat judecătoresc
Suedia se prăbușește din cauza multiculturalismului-marxist: Guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, Suedia arde în haosul războiului civil
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Italia: Dacă îl îngrijorăm pe Soros, suntem pe calea cea bună
Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei
Ce se află în spatele arestării fondatorului WikiLeaks, Julian Assange?
Mircea Geoană în The New York Times: "În România, credința pentru globalizare încă supraviețuiește"
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Spania va suspenda sâmbătă autonomia Cataloniei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro