Brexit – Marea Britanie – o primă înfrângere a Globaliștilor și a Noii Ordini Mondiale

by La data de 23 iunie 2016 a avut loc referendumul cu privire la ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Cu sase zile inainte de referendum, globalistii au ales o tactica criminala cu scopul de a influenta emotional opinia publica, astfel incat o politiciana pro-UE, Jo Cox, a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 23 iunie 2016 a avut loc referendumul cu privire la ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Cu sase zile inainte de referendum, globalistii au ales o tactica criminala cu scopul de a influenta emotional opinia publica, astfel incat o politiciana pro-UE, Jo Cox, a fost asasinata prin impuscare.


Aceasta odioasa crima a fost, in realitate, o operatiune de tip “Steag Fals” cu scopul precizat mai sus. Cu toate acestea, in ciuda unei imense propagande a globalistilor, exercitata prin Mass-Media, politicieni, ONG-uri ale lui George Soros, adeptii iesirii din UE au avut castig de cauza.


In noaptea dupa finalizarea referendumului, opinia publica mondiala a fost intoxicata cu un sadism de nedescris de propagandistii precizati anteriori, acestia exteriorizandu-se intr-atat de mult incat au ajuns sa compare iesirea din UE a Marii Britanii cu celebrul “sfarsit al lumii”.

Cu cateva zile inainte de referendum, George Soros si Jacob Rothschild au afirmat ca, “practic, totul o va lua razna, iar economia se va prabusi si totul va colapsa”. Colapsurile financiare si asa-zisele “crize economice” sunt artificiale si nu au legatura cu o alegere politica, intrucat marii bancheri internationali (Rockefeller, Rothschild s.a.m.d.) se afla “la butoane”.


Mai mult decat atat, in uriasa disperare pe care o au, globalistii vor chiar sa intoarca decizia referendumului printr-un tertip, ce consta intr-o petitie prin care se face apel la modificarea referendumului.

O astfel de incercare, profund nebuna, nu va face decat sa puna gaz de foc, iar daca s-ar incerca punerea in aplicare directa a unui astfel de tertip, atunci protestele de strada din Marea Britanie vor fi atat de mari, incat nici statul politienesc, care exista acolo, nu va putea sa le opreasca.

Este un precendent deosebit de periculos pentru globalisti, care erau aratati drept “invingatori” la inchiderea sectiilor de votare, iar a doua zi au primit vestea socanta. Alte tari din UE, unde nationalismul este o forta aflata in top, doresc si ele sa demareze referendum-uri cu acelasi scop.

brexit Marea Britanie ue

Ceva mai socant pentru globalisti nici ca se poate, acestia vazand cum, practic, intreaga lor structura, un adevarat varf de lance pentru Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondiala, incepe sa se prabuseasca, asemeni marilor imperii, deoarece niciun imperiu nu a fost vesnic. In acest caz, istoria este cel mai bun exemplu: Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondiala la care lucreaza Iluminatii se va prabusi precum un domino.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Israelul propune o lege care criminalizează filmarea soldaţilor care comit încălcări ale drepturilor omului! Israelul se prezintă ca fiind "singura democrație din Orientul Mijlociu"!
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Incidente violente la Berkeley: Susținătorii lui Trump agresați de antifasciști de stânga îmbrăcați în negru
Grupul Bilderberg
Suprapopularea Pământului - o minciună a Iluminaților
Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului
Reuniunea ultrasecretă Bilderberg 2019: Cine participă şi ce se va discuta?
Franţa şi supărătoarea realitate. Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Bruxelles, primul oraș care blochează implementarea tehnologiei 5G din cauza riscurilor pentru sănătate
Mesajul subliminal în comunicarea actuală
Minunata lume nouă: Preşedinţia UE cere o cenzurare a Internetului în stilul Chinei comuniste
Transformarea societății în care trăim: Ce s-a petrecut cu America?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro