Brexit – Marea Britanie – o primă înfrângere a Globaliștilor și a Noii Ordini Mondiale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 23 iunie 2016 a avut loc referendumul cu privire la ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Cu sase zile inainte de referendum, globalistii au ales o tactica criminala cu scopul de a influenta emotional opinia publica, astfel incat o politiciana pro-UE, Jo Cox, a fost asasinata prin impuscare.

Aceasta odioasa crima a fost, in realitate, o operatiune de tip „Steag Fals” cu scopul precizat mai sus. Cu toate acestea, in ciuda unei imense propagande a globalistilor, exercitata prin Mass-Media, politicieni, ONG-uri ale lui George Soros, adeptii iesirii din UE au avut castig de cauza.


In noaptea dupa finalizarea referendumului, opinia publica mondiala a fost intoxicata cu un sadism de nedescris de propagandistii precizati anteriori, acestia exteriorizandu-se intr-atat de mult incat au ajuns sa compare iesirea din UE a Marii Britanii cu celebrul „sfarsit al lumii”.

Cu cateva zile inainte de referendum, George Soros si Jacob Rothschild au afirmat ca, „practic, totul o va lua razna, iar economia se va prabusi si totul va colapsa”. Colapsurile financiare si asa-zisele „crize economice” sunt artificiale si nu au legatura cu o alegere politica, intrucat marii bancheri internationali (Rockefeller, Rothschild s.a.m.d.) se afla „la butoane”.


Mai mult decat atat, in uriasa disperare pe care o au, globalistii vor chiar sa intoarca decizia referendumului printr-un tertip, ce consta intr-o petitie prin care se face apel la modificarea referendumului.

O astfel de incercare, profund nebuna, nu va face decat sa puna gaz de foc, iar daca s-ar incerca punerea in aplicare directa a unui astfel de tertip, atunci protestele de strada din Marea Britanie vor fi atat de mari, incat nici statul politienesc, care exista acolo, nu va putea sa le opreasca.

Este un precendent deosebit de periculos pentru globalisti, care erau aratati drept „invingatori” la inchiderea sectiilor de votare, iar a doua zi au primit vestea socanta. Alte tari din UE, unde nationalismul este o forta aflata in top, doresc si ele sa demareze referendum-uri cu acelasi scop.

brexit Marea Britanie ue

Ceva mai socant pentru globalisti nici ca se poate, acestia vazand cum, practic, intreaga lor structura, un adevarat varf de lance pentru Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondiala, incepe sa se prabuseasca, asemeni marilor imperii, deoarece niciun imperiu nu a fost vesnic. In acest caz, istoria este cel mai bun exemplu: Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondiala la care lucreaza Iluminatii se va prabusi precum un domino.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...