Britanicii sunt bombardați propagandistic intern și extern pentru a nu vota ieșirea din UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
De la Banca Angliei la politicieni locali, de la FMI și NATO până la Obama, pe toate canalele și pe toate vocile s-au multiplicat în ultimele zile avertismentele apocaliptice ale celor care încearcă să le arate britanicilor sperietoarea BREXIT-ului.
Susținătorii taberei anti ieșire a Regatului Unit din blocul comunitar profețesc cele mai mari grozăvii care s-ar putea abate asupra supușilor Reginei: război, atacuri teroriste, reactivarea Armatei Republicane Irlandeze, prăbușire economică, sărăcie Dezastru pe toate planurile. Doar că, scrie evz.ro,  la o aruncătură de băț de Marea Britanie se află o țară care a respins de două ori intrarea în UE. Ultima oară, în 1994, după care a devenit o super-putere economică: locul V în lume după bogăția pe cap de locuitor.
Rata șomajului în Norvegia este de 4.4%, comparativ cu 5,1% în Marea Britanie. Salariul mediu anual în Norvegia este de peste 53.000 de euro, aproape dublu față de cel din Regatul Unit.
Kathrine Kleveland, conducătoarea campaniei anti-UE în Norvegia, susține că partizanii pro-UE folosesc aceleași strategii apocaliptice ca înainte de referendumul din 1994.
Iar amenințarea pe care o prezintă cei din tabăra anti BREXIT, în frunte cu premierul David Cameron, care i-a terorizat pe britanici cu ideea că  țara se va confrunta “rapid și pentru o lungă durată” și va intra “în beznă”, nu este deloc reală. “Să știți că aici, în afara UE, nu este chiar beznă”, spune  Kathrine Kleveland. “Trebuie să vă amintiți că lumea este mai mare decât UE iar Uniunea Europeană se luptă în aceste zile cu  criza refugiaților și problema euro”, continuă norvegianca, liniștindu-i pe britanicii care sunt supuși în aceste zile celor mai teribile scenarii post Brexit: “Chiar dacă vă spun că se vor pierde 100.000 de job-uri și că economia se va prăbuși, este complet fals. Economia Norvegiei a crescut și nu ne-am pierdut locurile de muncă”.
De două ori NU cu ajutorul pescarilor și fermierilor
 Norvegienii au spus „NU” Uniunii Europene nu o dată, ci de două ori. In primul rând pentru că nu au vrut ca Bruxelles-ul să se amestece în politica lor agricolă și de pescuit și se descurcă foarte bine datorită veniturilor din petrol.
 În timpul campaniilor din 1972 și 1994, sentimentul național s-a exprimat în special pentru a apăra drepturile pescarilor norvegieni. Ei nu au dorit să fie nevoiți să-și negocieze cotele de pescuit cu UE. Pescarii și fermierii norvegieni au avut un cuvânt greu de spus, votând masiv împotriva aderării. Dar motivul principal pentru care Norvegia a votat ultima dată împotriva aderării a fost petrolul. În 1969, norvegienii au descoperit petrol la Ekofisk, în Marea Nordului, la aproximativ 320 de kilometri sud-vest de coasta norvegiană.
Bogată în petrol, pește și păduri, Norvegia are unul dintre cele mai ridicate standarde de trai din lume și datorită resurselor naturale foarte mari în comparație cu dimensiunea redusă populației, de sub cinci milioane de locuitori.
phpThumb_generated_thumbnailjpeg
Acest fapt a permis statului să pună deoparte și totodată să investească o rezervă de bani uriașă, cunoscută sub numele de Fondul de Pensii al Guvernului. Care a ajuns în prezent la aproximativ 570 de miliarde de dolari, iar estimările moderate susțin că până în 2017 fondul va ajunge la 800-900 de miliarde de dolari. În ciuda crizei, Norvegia nu are deficit bugetar, ci surplus de 9%.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Apocalipsa-dupa-Brexit-Britanicii-sunt-bombardati-propagandistic-intern-si-extern-pentru-a-nu-vota-iesirea-din-UE-dar-cazul-Norvegiei-arata-adevarul-despre-Uniunea-Europeana-133296

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Președintele SUA, Richard Nixon, știa din 1974 că uleiul de canabis vindecă cancerul
Cum ajung toate datele, mesajele, apelurile şi locurile unde ai mers, din smartphone-ul tău cu Android direct la guvernul din China! Scandal de securitate: Peste 700 de milioane de dispozitive au preinstalat un software care fură datele utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie!
NATO - Armata Globală a Noii Ordini Mondiale
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
Plebiscit în Australia: Oponenţii „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex sunt hărţuiţi, insultaţi şi reduşi la tăcere de partizanii legiferării acesteia
Președintele Siriei, Bashar al-Assad: Fără ajutor din exterior pentru terorişti, autorităţile i-ar fi anihilat într-un an
Neomarxiștii au ieșit să protesteze împotriva naționaliștilor germani de la Alternativă pentru Germania (AfD), după ce aceștia au reușit să intre în Bundestag
SUA vor să creeze o coaliție pentru înlocuirea puterii în Venezuela
Lockdown-ul este inutil şi dăunător
Războiul secret din Antarctica împotriva bazelor secrete naziste
Globaliștii susțin islamul radical pentru a distruge țările din Europa. Cum acționează „jihadul prin instanță”? „Vă vom coloniza profitând de legile voastre democratice!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...