Bucurestiul emana radiatii telurice geopatogene, Hartmann, pe un sfert din suprafata sa ! Sectoarele 2 si 4 sunt considerate de catre radiestezisti ca fiind cele mai sigure !

by Persoanele senzitive sau extrasenzitive (extrasenzoriale), ce viziteaza capitala Romaniei, Bucuresti, simt o stare de “apasare”, o presiune psihica ce nu le da pace, decat atunci cand parasesc Bucurestiul, ori se duc in alte zone sigure. Desigur, cei care folosesc diverse dispozitive de protectie energetica (torser, vital protect etc.), au […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Persoanele senzitive sau extrasenzitive (extrasenzoriale), ce viziteaza capitala Romaniei, Bucuresti, simt o stare de “apasare”, o presiune psihica ce nu le da pace, decat atunci cand parasesc Bucurestiul, ori se duc in alte zone sigure. Desigur, cei care folosesc diverse dispozitive de protectie energetica (torser, vital protect etc.), au o mare protectie energetica, dar majoritatea bucurestenilor nu au cunostinte de astfel de lucruri, iar daca ne uitam la comportamentul robotizat al multora, vedem cat se poate de clar efectele acestor radiatii telurice.

gama-radiatiilor-25-638

gama-radiatiilor-16-638 gama-radiatiilor-27-638

Reteaua Hartmann

Hartmann_Gitter

Mai multe informatii aflam din publicatia Libertatea, citand un articol vechi, tocmai din 2 octombrie 2002:


“Conform studiilor unor radiestezisti, un sfert din suprafata Bucurestiului emana radiatii nocive intense, din adancurile pamantului.

Este un “focar geopatogen”, cum ii spun specialistii, o anomalie magnetica din care pulseaza radiatii de intensitati variabile, din motive inca necunoscute. Densitatea cea mai mare de perturbari geopatice foarte puternice se afla in jurul Palatului Parlamentului, in apropierea Casei Presei si in zona Cotroceni. Elena Ceausescu stia despre existenta catorva focare chiar in Palatul Cotroceni.

“Studierea focarelor geopatogene a inceput in Romania in octombrie 1961, in secret, in cateva unitati militare, prin metode paranormale. Rezultatele au fost monitorizate de ofiteri superiori din cadrul Ministerului Fortelor Armate, cum se numea pe atunci. Armata s-a preocupat mai departe de problemele cunoasterii extrasenzoriale, prin infiintarea unei echipe din care faceam parte si eu. In luna martie, anul 1975, am fost chemat sa efectuez detectii extrasenzoriale la Palatul Cotroceni, in vederea localizarii unor eventuale focare geopatogene. A rezultat ca in Palatul Cotroceni si in aripa vestica anexa exista un focar geopatogen de inalta intensitate si patru focare geo-patogene de intensitate medie, cu arii de influenta variabila. In urma rezultatelor, Elena Ceausescu a dat dispozitie sa fie demolata cladirea anexa, situata pe partea sudica a platoului Cotroceni, si a fost construit acolo un ansamblu de cladiri, practic inca un palat. La ora actuala, presedintete tarii isi desfasoara activitatea in aceasta cladire mai noua. Si nu intamplator.” Afirmatia apartine lui Vasile Rudan, unul dintre cei mai mediatizati cercetatori ai fenomenului geopatic in Romania.

Un focar geopatogen este un loc care emite radiatii nocive, de natura necunoscuta, din adancul Pamantului. In literatura de specialitate din Occident, pentru aceste zone patogene se foloseste termenul de “stres teluric”. Radiatiile geopatogene nu pot fi detectate cu aparate de masura, decat cu foarte mare greutate si cu riscul unor erori majore. Metoda de detectie cea mai folosita este, deocamdata, una paranormala: radiestezia. Focarele se mai pot depista si prin urmarirea comportamentului animalelor, care evita cu mare atentie zonele respective.

Sursa geopatogena poate avea diferite intensitati si se poate manifesta pe suprafete variabile. De obicei insa, un focar geopatogen nu are mai mult de 1-2 metri patrati. Pana acum s-au detectat mai multe tipuri de radiatii nocive, provenite din surse naturale si surse artificiale. Cele mai periculoase pentru om sunt insa cele naturale, mai exact punctele unde magnetismul Terrei este altfel decat cel normal si are efecte nocive pentru organism.

In Romania s-a vorbit public despre acest fenomen dupa 1990. De studierea zonelor geopatogene s-au ocupat mai multe grupuri. Cei mai cunoscuti in domeniu sunt Eugen Celan, Alexandru Maruta, Nicolae Constantinescu, Vasile Rudan (cel care a botezat aceste radiatii drept “focare geopatogene”) si Ancu Dinca.

Chirurgul Nicolae Constantinescu spune ca anomalia magnetica geopatogena se manifesta asupra organismului in masura in care o persoana se expune o perioada indelungata, mai multe ore pe zi. In dormitor, daca locuinta sta pe un asemenea focar, sau la locul de munca, de pilda. “Focarele geopatogene, spune Nicolae Constantinescu, produc, la inceput, o stare generala de rau, inexplicabila, insomnii, dureri de cap. In timp, daca nu se iau masuri, apar forme de cancer, dar si disfunctii endocrine.”

Boala avanseaza lent pe parcursul a 15 – 20 de ani. De obicei, persoana afectata nu stie despre ce este vorba, da vina pe nenoroc sau pe lipsa de stiinta a medicilor.

Organismul uman se comporta diferit totusi la aceste radiatii nocive. Unii indivizi sunt mai rezistenti, altii mai putin. Cei mai expusi sunt copiii si batranii. In general, subconstientul il “impinge” pe om cat mai departe de o asemenea zona malefica. In acest sens este bine sa ne ascultam instinctul, adica atunci cand nu ne sintim bine intr-un anumit loc, sa ne mutam amplasamentul. “Am cunoscut zeci de bucuresteni care, dupa ce au aflat cauza bolilor care ii macina, si-au vandut locuintele pentru a scapa de actiunea geopatica”, spune Vasile Rudan.”[1]

Sectoarele 2 si 4 sunt considerate de catre radiestezisti ca fiind cele mai sigure !

“Dupa aproape zece ani de munca, fizicianul Ancu Dinca a reusit sa contureze o harta generala a focarelor geopatogene din Bucuresti. Adica zonele in care acestea se manifesta cel mai intens.

Este vorba despre harta celor mai mari concentrari de focare geopatogene din Capitala. Astfel, zonele cele mai periculoase sunt in sectorul 5, intre Calea 13 Septembrie, soseaua Antiaeriana, soseaua Salaj, Zetarilor, Drumul Gazarului si strada 11 Iunie. Aici focarele geopatogene sunt foarte apropiate una de alta, uneori chiar la cativa metri distanta unul de altul, si au o emisie de radiatii de inalta intensitate.

Urmeaza sectorul 1, cu o densitate relativ mare de focare pe toata suprafata, in special in zona centrala. Cel mai rau arata aici o fasie lata de cateva zeci de metri, cuprinsa intre Casa Presei si Piata Romana. Aici, influenta negativa este determinata de o “ruptura de falie tectonica”, dupa cum spune Ancu Dinca. Zona de vest si nord-vest a sectorului 1 sta relativ bine, intre Aeroportul Baneasa, Calea Grivitei si Calea Giulesti.

Sectorul 6 sta si el destul de rau, pe aproape toata suprafata sa, mai putin zona de vest.

Sectorul 2 se situeaza mai bine deoarece aici densitatea focarelor geopatogene este mica, iar intensitatea emisiilor nocive este relativ medie pe tot cuprinsul sectorului.

Sectorul 3 are probleme in centru si in alte cinci insule mai mari in zona Titan, Mihai Bravu, Republica, CFR Titan si Policolor. Situatia acestui sector este mult mai buna insa decat in cele prezentate mai sus.

Sectorul 4 sta cel mai bine, cu 4 zone restranse in care se manifesta fenomenul geopatic: Tineretului, Constantin Brancoveanu, CFR Progresul si Depoul IMGB.

Vestea buna este ca problema geopatica poate fi remediata. Cercetatorii in domeniu au retete de corectare a perturbarilor geopatice. Cea mai simpla solutie pentru asemenea situatii este mutarea patului sau a biroului intr-un alt loc. O alta solutie este amplasarea in spatiile locuite a unei cantitati de cristale, in special cuart. Pot fi folosite si aschii de marmura, care se procura mai usor. “Este important ca aceste cristale, indiferent de tipul lor, sa fie spalate cat mai des cu apa. Cea mai simpla metodea este de a le aseza intr-o galeata si a lasa apa sa curga peste ele timp de aproximativ o jumatate de ora”, ne-a spus Ancu Dinca.

O alta metoda este amplasarea la parterul cladirilor, sub pardoseala, a doua placi metalice, de preferinta din otel galvanizat. Dimensiunile placilor sunt de 0,90-1,20 metri latime si 1,8 -2,4 metri lungime, asezate in unghi drept una fata de alta.

Pentru a clarifica cine ar trebui sa aiba cristale in casa, cea mai afectata zona din Bucuresti, in opinia radiestezistilor, e cuprinsa intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Cosbuc, in jurul Palatului Parlamentului. Aici focarele geopatogene sunt cele mai dese si mai puternice. Urmeaza zona dintre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, mai putin populata, din fericire. Cei ce au studiat fenomenul spun ca accidentele frecvente din zona Casei Presei se datoreaza tocmai acestor anomalii magnetice ale Pamantului.

Apoi centrul orasului, respectiv Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Unirii. Aproape de acest palier se afla si zona Cotroceni. Celelalte zone ale orasului pot fi catalogate de nivel 3, adica de nivel mediu, “oarecum normal pentru un oras mare”, dupa cum spune Ancu Dinca. “Cam un sfert din oras emite radiatii geopatogene de intensitate periculoasa. Sigur, periculoasa daca nu are un minimum de protectie, iar minimum de protectie provine din cunoastere”, a concluzionat specialistul Ancu Dinca.”[2]

SURSE


1. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bucurestiul-emana-radiatii-telurice-ucigase-27169.html

2. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bucurestiul-emana-radiatii-telurice-ucigase-ii-27554.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro