Bucureștiul, pe locul trei într-un al top al celor mai antisemite orașe, potrivit postărilor de pe Facebook și Twitter! Aceasta este o minciună a evreilor sioniști!

by “Bucurestiul, pe locul trei intr-un al top al celor mai antisemite orase, potrivit postarilor de pe Facebook si Twitter Municipiul Bucuresti s-a clasat pe locul trei intr-un top al oraselor pe raza carora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook si Twitter, potrivit declaratiilor ministrului israelian pentru […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Bucurestiul, pe locul trei intr-un al top al celor mai antisemite orase, potrivit postarilor de pe Facebook si Twitter

Municipiul Bucuresti s-a clasat pe locul trei intr-un top al oraselor pe raza carora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook si Twitter, potrivit declaratiilor ministrului israelian pentru Diaspora, Naftali Bennett, relateaza  Times of Israel .
Ministerul pentru Diaspora al Israelului a dezvaluit joi ca a realizat un sistem de monitorizare pentru detectare a mesajelor antisemite pe social-media.
Software-ul, numit Anti-Semitism Cyber Monitoring System, este “cel mai avansat din lume pentru a monitoriza antisemitismul in timp real”, potrivit Ministerului.
Asadar, software-ul detecteaza postarile antisemite de pe social-media si cat de mult au fost acestea partajate, cine le-a partajat, in ce tari si ce tari produc cel mai mult continut antisemit.
Sistemul foloseste definitia antisemitismului realizata de Alianta Internationala pentru Memoria Holocaustului atunci cand scaneaza continutul si va monitoriza initial postarile in engleza, araba, franceza, germana facute pe Facebook si Twitter, urmand ca ulterior sa sa extinda si la alte limbi si platforme.
Pe parcursul unei luni de testare, ACMS a detectat in total 409.000 de postari antisemite, facute de 30.000 de utilizatori.
Potrivit ministrului irsaelian pentru Afaceri in Diaspora, Naftali Bennett, cele mai antisemite orase sunt Santiago, din Chile, Dnipro, din Ucraina, si Bucuresti, Romania.
Orasele din vest cu cele mai multe mesaje antisemite sunt Paris si Londra.
“A venit timpul sa punem o oglinda in fata tuturor celor care ne urasc si sa expunem fata urata a antisemitismului modern”, a declarat Naftali Bennett.”[1]

In primul rand, majoritatea evreilor sunt khazari, nu semiti. In al doilea rand, evreii sionisti ii acuza de “antisemitism” pe toti cei care ii critica. De exemplu, evreii sionisti ii acuza de “antisemitism” pe toti cei care nu sunt de acord cu politica represiva asupra palestinienilor. Miscarea sionista incalca drepturile palestinienilor. Sub pretextul “combaterii antisemitismului”, evreii sionisti incearca sa instaureze cenzura internetului.


Va recomandam sa cititi:

Israelul se scufundă tot mai mult în tiranie

Crearea statului Israel și terorismul evreiesc

Israelul cere cenzură globală asupra internetului

Israelul se scufundă tot mai mult în tiranie

Noua definiție a “antisemitismului” reduce la tăcere criticii Israelului

Antisemitismul – o afacere a evreilor sioniști! Majoritatea evreilor nu sunt semiți, ci khazari!

SURSE


  1. http://mobile.hotnews.ro/stire/22254877
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro