Bulgaria, a șasea țară care anunță retragerea din Pactul Global al ONU pentru Migrație

by “Țvetan Țvetanov, vicepreședinte al partidului bulgar GERB (de la guvernare), a anunțat că guvernul bulgar nu va participa la Pactul Global al ONU pentru Migrație. Astfel, Bulgaria se va alătura numărului tot mai mare de state membre care se opun Pactului Global pentru Migrație al ONU. SUA, Austria, Cehia, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Țvetan Țvetanov, vicepreședinte al partidului bulgar GERB (de la guvernare), a anunțat că guvernul bulgar nu va participa la Pactul Global al ONU pentru Migrație.

Astfel, Bulgaria se va alătura numărului tot mai mare de state membre care se opun Pactului Global pentru Migrație al ONU. SUA, Austria, Cehia, Croația, Ungaria și Polonia au anunțat și ele că nu vor semna pactul.


Bulgaria, care se află pe una din principalele rute migratorii dinspre Orientul Mijlociu spre Europa de Vest, spune că ia deja măsuri pentru a opri migrația ilegală și pentru a proteja granițele externe ale UE.

Pactul Global pentru Migrație al ONU urmează să fie semnat la Marrakesh, în Maroc, pe 10 și 11 decembrie 2018. Acesta propune o abordare globală comună a migrației, ceea ce presupune ca toate țările să își deschidă frontierele în mod egal pentru toți imigranții.”[1]


SURSE

  1. http://stiripentruviata.ro/bulgaria-a-sasea-tara-care-anunta-retragerea-din-pactul-global-al-onu-pentru-migratie
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit ! Pamantul incepe sa se curete de aceste personaje prund negative !
SUA si "rebelii moderati sirieni": alianta impotriva Rusiei si a Siriei, dupa ce Rusia si Siria au nimicit o mare parte dintre teroristii ISIS !
În Franța riști să te alegi cu doi ani de închisoare dacă te exprimi împotriva avortului
Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri
Nigel Farage: "Dacă si Marine Le Pen câştigă în Franța, Uniunea Europeană este terminată" Este terminată în forma de astăzi, federalistă, progresistă, ateistă, anti-națională, neomarxistă. Federaliştii neomarxişti de la Bruxelles foarte aproape să plece acasă!
Un membru al Congresului SUA a vizitat în secret Siria și cere Americii să nu mai susțină teroriștii
Noua Ordine Mondială și Guvernul Francmasonic Mondial
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
David Wilcock: Cultul cargourilor şi Programul Spaţial Secret
Războiul secret din Antarctica împotriva bazelor secrete naziste
Corectitudinea Politică aduce comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu "Tovarășe"
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro