Bulgaria se opune acțiunii NATO din Marea Neagră și promovează pacea cu Rusia

Distribuie!by Bulgaria incepe sa inteleaga nebunia sustinuta de globalisti (SUA, UE) si ia o decizie uimitoare alegand sa se opuna crearii unei flote NATO in Marea Neagra cu scopul de a ne mentine asa-zisa “securitate” cu privire la “Rusia cea agresiva”. Refuzul acestui parteneriat militar este o unda de soc […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bulgaria incepe sa inteleaga nebunia sustinuta de globalisti (SUA, UE) si ia o decizie uimitoare alegand sa se opuna crearii unei flote NATO in Marea Neagra cu scopul de a ne mentine asa-zisa “securitate” cu privire la “Rusia cea agresiva”.

Refuzul acestui parteneriat militar este o unda de soc pe care o resimt din plin globalistii, desi in fata opiniei publice nu par afectati. Propaganda aservita globalistilor vor incepe, in stilul deja cunoscut, de a acuza Bulgaria ca “ar fi santajata si amenintata de Rusia”. Dar santajul si amenintarea globalistilor poate fi valabil ? Evident ca nu!


“Bulgaria respinge ideea creării unei flote la Marea Neagră în formatul propus de România, a declarat premierul Boiko Borisov, joi, la Sofia, într-o declaraţie de presă comună cu preşedintele Rosen Plevneliev şi ministrul apărării, Nikolai Nencev, transmite BTA.

Borisov a precizat că poziţia Bulgariei a fost exprimată miercuri la întâlnirea pe care a avut-o, împreună cu preşedintele Plevneliev, cu şeful statului român, Klaus Iohannis, aflat într-o vizită în Bulgaria.


‘Vreau să văd iole, iahturi, turişti, dragoste şi pace în staţiunile noastre de la Marea Neagră, nu vreau fregate care să brăzdeze marea. Putem ţine exerciţii bulgaro-române oricând vrem, dar cealaltă variantă ar fi optarea pentru un conflict militar’, a comentat el.”[1]

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/e-ec-major-al-lui-klaus-iohannis-bulgaria-refuza-un-parteneriat-militar-cu-romania_1139078.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
George Soros, finantatorul imigrantilor: "UE trebuie sa accepte cel putin un milion de imigranti in fiecare an!" Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene !
Baza NASA din Florida a recepţionat o serie de semnale misterioase provenind din centrul Pământului
Fostul agent NSA, Edward Snowden, ne recomanda sa renuntam la Facebook si Google pentru siguranta !
Sondaj în SUA: Peste 70% dintre americani consideră că „statul profund” manipulează politicile guvernului
Controlul populației, ecologismul și economia dezvoltării durabile
Ministrul de Externe al Poloniei către Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans: Vă rugăm să ne dați voie să ne respectăm propria Constituție, nu viziunea dumneavoastră despre Constituția noastră!
Jose Delgado - Implantarea cipurilor la oameni
"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: "Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii"
George Soros susține că Donald Trump „va eșua“ ca președinte al SUA și că Brexitul „va dura trei zile“
Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro