Bulgaria se opune acțiunii NATO din Marea Neagră și promovează pacea cu Rusia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bulgaria incepe sa inteleaga nebunia sustinuta de globalisti (SUA, UE) si ia o decizie uimitoare alegand sa se opuna crearii unei flote NATO in Marea Neagra cu scopul de a ne mentine asa-zisa “securitate” cu privire la “Rusia cea agresiva”.

Refuzul acestui parteneriat militar este o unda de soc pe care o resimt din plin globalistii, desi in fata opiniei publice nu par afectati. Propaganda aservita globalistilor vor incepe, in stilul deja cunoscut, de a acuza Bulgaria ca “ar fi santajata si amenintata de Rusia”. Dar santajul si amenintarea globalistilor poate fi valabil ? Evident ca nu!


“Bulgaria respinge ideea creării unei flote la Marea Neagră în formatul propus de România, a declarat premierul Boiko Borisov, joi, la Sofia, într-o declaraţie de presă comună cu preşedintele Rosen Plevneliev şi ministrul apărării, Nikolai Nencev, transmite BTA.

Borisov a precizat că poziţia Bulgariei a fost exprimată miercuri la întâlnirea pe care a avut-o, împreună cu preşedintele Plevneliev, cu şeful statului român, Klaus Iohannis, aflat într-o vizită în Bulgaria.


‘Vreau să văd iole, iahturi, turişti, dragoste şi pace în staţiunile noastre de la Marea Neagră, nu vreau fregate care să brăzdeze marea. Putem ţine exerciţii bulgaro-române oricând vrem, dar cealaltă variantă ar fi optarea pentru un conflict militar’, a comentat el.”[1]

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/e-ec-major-al-lui-klaus-iohannis-bulgaria-refuza-un-parteneriat-militar-cu-romania_1139078.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Tehnicile de modificare a vremii sunt aplicate de către armata americană, încă din timpul Războiului din Vietnam. Tehnologia perfectată în cadrul HAARP reprezintă, dintr-un punct de vedere militar, o armă de distrugere în masă
Facebook a șters zeci de mii de conturi în Marea Britanie sub pretextul "combaterii știrilor false"
CIA recunoaște experimentele pentru influențarea comportamentului uman prin dispozitive electronice
ONU cere oprirea activităților de colonizare derulate de Israel în Cisiordania
CIA ancheteaza posibila finantare de catre Rusia a partidelor nationaliste anti-UE, anti-NATO si anti-Globalizare
CIA prinsă că produce droguri. Complici criminali din structurile politice
Ziar englez a anunţat de asasinarea lui Kennedy cu 25 de min înainte de tragedie
CIA susține că "Rusia l-a ajutat pe Donald Trump să câștige alegerile din SUA"! Echipa lui Donald Trump răspunde: "Sunt aceiași oameni care au spus că Saddam Hussein a avut arme de distrugere în masă"
Viktor Orban îl acuză pe George Soros: "Sprijină imigrația ilegală"
Marxismul Cultural și dictatura minorităților
Atentatul de la Nisa - o operațiune "Steag Fals": Cerere stranie a poliției judiciare franceze, care solicită Primăriei din Nisa să șteargă complet înregistrările a 6 camere de supraveghere, care au surprins atentatul din 14 iulie
"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Secrete guvernamentale: Știința oficială nu este totuna cu știința reală

Istoria aparitiilor OZN in Romania

Laureatul premiului Nobel pentru Fizică din 1973, Dr. Ivar Giaever, demontează complet minciuna “încălzirii globale”

Colonelul Dragomir îl acuză pe Dacian Cioloș că pe vremea în care a fost premier, chema firme private, „la o informală” și le cerea să „ajute Hotnews”. Fondatoarea Hotnews a fost consiliera lui Cioloș și a făcut parte din proiectul România 100

În Peştera Cizmei din Munții Apuseni stau ascunse desene rupestre vechi de 10.000 de ani și au loc fenomene paranormale

Închide