Bulgaria vrea referendum pentru ieșirea țării din NATO

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Bulgarii ar putea organiza un referendum prin care să decidă dacă mai vor sau nu în NATO. Liderul formațiunii politice Volia (Voința), un cunoscut om de afaceri, face toate demersurile pentru organizarea acestui referendum, pentru că, spune el, Alianța Nord Atlantică nu oferă nimic Bulgariei, ci doar o jefuiește.

 Veselin Mareșki, liderul partidului Volia, a declarat joi la postul de radio național că formațiunea sa politică va merge înainte cu ideea privind organizarea unui referendum de retragere a Bulgariei din NATO, relatează agenția BTA.
„Va fi una dintre marile noastre inițiative din campania pentru alegerile europene din 2019. În opinia noastră, NATO nu ne oferă practic nimic, ci doar ne jefuiește. În prezent, se vorbește despre câteva miliarde de euro care trebuie luate de la poporul bulgar și cheltuite pe o grămadă de vechituri inutile, de pe urma cărora poporul bulgar nu va avea nici un fel de beneficii. Dacă NATO dorește să fie partenerul nostru, atunci poate să ne dea gratis mai multe aeronave în loc să-i ia ultimii bani celei mai sărace țări din Europa și practic să arunce poporul într-o sărăcie și mai mare”, a afirmat Mareșki, informează Agerpres.
El spune că ‘o Europă cu adevărat puternică și unită poate fi un partener al SUA și nu un apendice al lor’. „În prezent, alte țări provoacă tulburări în lume și Europa trebuie să achite nota de plată. De ce nu achită SUA nota de plată a Turciei, în loc să plătească Europa acele miliarde ?”, s-a întrebat politicianul bulgar.”[1]

Iluminati au creat NATO pentru a fi armata Noii Ordini Mondiale, adica o armata globala. De-a lungul deceniilor NATO a atacat tari, folosindu-se de minciuni si a comis atentate teroriste in Europa, in timpul operatiunii Gladio (1947 – 1983). Iesirea Bulgariei din NATO ar fi o lovitura teribila pentru globalisti. O eventuala iesire din NATO a Bulgariei este posibila, avand in vedere ascensiunea nationalismului.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Bulgaria-vrea-referendum-pentru-iesirea-tarii-din-NATO-150649
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Donald Trump a șters pagina LGBT de pe site-ul Casei Albe
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Coca-Cola face propagandă homosexualității
Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40
Institutul Tavistock, controlul minții și drogurile
Hackerii VandaSec: "Adrese IP din guvernul britanic folosite de catre teroristii ISIS"
Viruşii - noii soldaţi ai SUA
Adevărul despre Fact Checkers: Fact Checkers (cei care "verifică informațiile") nu verifică informațiile de la marile agenții de presă sau informațiile guvernamentale. Organizațiile care "verifică informațiile" nu sunt nici independente, nici obiective, ci sunt create de către globaliști și au misiunea de a dezinforma oamenii și de a susține globalismul (Noua Ordine Mondială)
Ministrul de Externe al Poloniei către Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans: Vă rugăm să ne dați voie să ne respectăm propria Constituție, nu viziunea dumneavoastră despre Constituția noastră!
Şeful FBI: "Nu există viaţă absolut privată în America. Nici măcar amintirile noastre nu sunt private"
Dovada Marii Înșelăciuni: După România, adevărul iese la iveală și în Portugalia: doar 0,9% din numărul deceselor raportate au avut drept cauză Covid-19
Polonia se îndreaptă către o ieşire din Uniunea Europeană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...