Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !

Distribuie!by In viziunea globalistilor (Iluminatilor), NATO, se doreste a fi o armata globala, care sa actioneze impotriva statelor ce nu se supun Noii Ordini Mondiale, respectiv Guvernarii Mondiale, asa cum a facut Rusia. Trebuie sa amintesc faptul ca Rusia a spus un NU hotarat ideii de Noua Ordine Mondiala, prin […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In viziunea globalistilor (Iluminatilor), NATO, se doreste a fi o armata globala, care sa actioneze impotriva statelor ce nu se supun Noii Ordini Mondiale, respectiv Guvernarii Mondiale, asa cum a facut Rusia. Trebuie sa amintesc faptul ca Rusia a spus un NU hotarat ideii de Noua Ordine Mondiala, prin vocea lui Putin.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/putin-mesaj-clar-catre-sua-rusia-nu-accepta-o-noua-ordine-mondiala-cu-un-lider-care-crede-ca-i-se-permite-orice.


nato-legal-terrorism.preview

De pe site-ul Active News aflam un lucru exeptional, prin care bulgarii ne arata ca au totusi coloana vertebrala. Desigur, nu toti, vorbim de o parte din populatie, dar totusi, au luat pozitie ferma impotriva infintarii de comandament NATO la ei in tara, prin care se incerca implicarea in razboiul din Ucrana, respectiv cu Rusia.

Bulgarii spun asa:


“Partidul bulgar Ataka a început să colecteze semnături în scopul organizării unui referendum privind retragerea Bulgariei din Alianţa Nord-Atlantică, a declarat liderul formaţiunii, Volen Siderov, în cursul unei vizite în Crimeea.

Siderov a explicat că, pentru convocarea referendumului, sunt necesare semnături din partea a 60 de membri ai Parlamentului bulgar sau 300.000 de semnături ale cetăţenilor de rând. Liderul partidului Ataka vrea să obţină susţinerea Partidului Socialist bulgar pentru organizarea plebiscitului.

Siderov vrea retragerea Bulgariei din NATO în contextul deciziei Alianţei de a înfiinţa centre de comandă ale Forţei de reacţie rapidă în Bulgaria, România, Polonia, Lituania, Letonia şi Estonia, din cauza crizei ucrainene.

În opinia lui Siderov, prezenţa militarilor NATO în Bulgaria este inacceptabilă.

„Bulgaria a devenit un front de luptă. Patru baze militare americane operează pe teritoriul Bulgariei începând din 2006, fără a plăti nici măcar chirie, iar acum vor construi şi un centru de comandă”, a spus Siderov, citat de site-ul agenţiei Sputnik.”[1]

Punct 5, din acordul NATO, care prevede ca “atunci cand un stat membru este atacat, toate sar in apararea sa”, este doar o minciuna, pe care a recunoscut-o indirect, fara sa vrea, evreul George Friedman, de la Revista Stratfor, cand a venit in Romania, in 2014, sa ne spuna pe un ton imperativ: “ori gazele de sist, ori Rosia Montana, ori va izolam si va paste razboiul ?”

SURSE

1. http://activenews.ro/bulgarii-fac-referendum-pentru-retragerea-din-nato_1885453.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un interviu istoric revelează mari secrete de securitate națională, care au fost preluate de la extratereștri
Doi psihologi care au lucrat pentru CIA scapă de judecată după semnarea unui acord secret de despăgubire cu părțile vătămate
Întâlnirea Iluminaților: Forumul Economic Mondial de la Davos (2018) - planul pentru Noua Ordine Mondială
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Acordul de la Bretton Woods (1944): FMI, Banca Mondială și Noua Ordine Mondială
Microbiologi din California: Redeschideți America acum! Izolarea slăbește imunitatea, care e construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși. Gripa ucide oamenii! Covid omoară oamenii! Restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă
Siria susține că SUA au evacuat mai mulți lideri ai Stat Islamic din Siria! Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Zona 51 și avionul-spion U-2
Uniunea Europeană - un pas către Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Operațiunea Gladio (1947-1983) - CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste
Puterea pe care au ajuns să o aibă Iluminații se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială
Un avion rusesc a efectuat un zbor deasupra Casei Albe și sediului CIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro