Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !

by In viziunea globalistilor (Iluminatilor), NATO, se doreste a fi o armata globala, care sa actioneze impotriva statelor ce nu se supun Noii Ordini Mondiale, respectiv Guvernarii Mondiale, asa cum a facut Rusia. Trebuie sa amintesc faptul ca Rusia a spus un NU hotarat ideii de Noua Ordine Mondiala, prin […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In viziunea globalistilor (Iluminatilor), NATO, se doreste a fi o armata globala, care sa actioneze impotriva statelor ce nu se supun Noii Ordini Mondiale, respectiv Guvernarii Mondiale, asa cum a facut Rusia. Trebuie sa amintesc faptul ca Rusia a spus un NU hotarat ideii de Noua Ordine Mondiala, prin vocea lui Putin.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/putin-mesaj-clar-catre-sua-rusia-nu-accepta-o-noua-ordine-mondiala-cu-un-lider-care-crede-ca-i-se-permite-orice.


nato-legal-terrorism.preview

De pe site-ul Active News aflam un lucru exeptional, prin care bulgarii ne arata ca au totusi coloana vertebrala. Desigur, nu toti, vorbim de o parte din populatie, dar totusi, au luat pozitie ferma impotriva infintarii de comandament NATO la ei in tara, prin care se incerca implicarea in razboiul din Ucrana, respectiv cu Rusia.

Bulgarii spun asa:


“Partidul bulgar Ataka a început să colecteze semnături în scopul organizării unui referendum privind retragerea Bulgariei din Alianţa Nord-Atlantică, a declarat liderul formaţiunii, Volen Siderov, în cursul unei vizite în Crimeea.

Siderov a explicat că, pentru convocarea referendumului, sunt necesare semnături din partea a 60 de membri ai Parlamentului bulgar sau 300.000 de semnături ale cetăţenilor de rând. Liderul partidului Ataka vrea să obţină susţinerea Partidului Socialist bulgar pentru organizarea plebiscitului.

Siderov vrea retragerea Bulgariei din NATO în contextul deciziei Alianţei de a înfiinţa centre de comandă ale Forţei de reacţie rapidă în Bulgaria, România, Polonia, Lituania, Letonia şi Estonia, din cauza crizei ucrainene.

În opinia lui Siderov, prezenţa militarilor NATO în Bulgaria este inacceptabilă.

„Bulgaria a devenit un front de luptă. Patru baze militare americane operează pe teritoriul Bulgariei începând din 2006, fără a plăti nici măcar chirie, iar acum vor construi şi un centru de comandă”, a spus Siderov, citat de site-ul agenţiei Sputnik.”[1]

Punct 5, din acordul NATO, care prevede ca “atunci cand un stat membru este atacat, toate sar in apararea sa”, este doar o minciuna, pe care a recunoscut-o indirect, fara sa vrea, evreul George Friedman, de la Revista Stratfor, cand a venit in Romania, in 2014, sa ne spuna pe un ton imperativ: “ori gazele de sist, ori Rosia Montana, ori va izolam si va paste razboiul ?”

SURSE

1. http://activenews.ro/bulgarii-fac-referendum-pentru-retragerea-din-nato_1885453.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro