Buncarele Iluminatilor: Iluminatii continua sa-si preagateasca buncare pentru a se proteja de cataclisme ! Ceea ce nu stiu ei este ca nu vor scapa si ca Planeta se va purifica !

by Acest articol nu are legatura cu celebrul an 2012, care a trecut, dovedindu-se o manipulare. Manipularea a constat in propagarea unor informatii cum ar fi “distrugere” sau/si “sfarsitul lumii”. Aceste informatii negative au un impact teribil asupra biocampurilor si aurei omului, provocandu-i o stare de soc. Ei bine, aici […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acest articol nu are legatura cu celebrul an 2012, care a trecut, dovedindu-se o manipulare. Manipularea a constat in propagarea unor informatii cum ar fi “distrugere” sau/si “sfarsitul lumii”. Aceste informatii negative au un impact teribil asupra biocampurilor si aurei omului, provocandu-i o stare de soc.

paste29

Ei bine, aici nu vorbim de “sfarsitul lumii”, ci o de o Mare Schimbare, pe care umanitatea, in prezent, o asteapta, caci altfel Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial va sufoca lumea. Tocmai aceste cataclisme pe care le vedem noi, au rolul de a le darama planurile Iluminatilor, iar pe langa asta observam si o trezire in masa a oamenilor.


tom_cruise_bunker

Citez de pe site-ul Money:

“Numeroși oameni foarte bogați se pregătesc discret să se retragă în spații sigure atunci când va veni momentul. Ei își cumpără proprietăți adaptate pentru supraviețuire, ferme în țări îndepărtate sau buncăre subterane.

De fapt, un participant important la Forumul Economic Mondial de la Davos spune că „oamenii foarte puternici ne spun că sunt speriați”. Acesta a șocat audiența dezvăluind că știe că „manageri de fonduri de hedging din întreaga lume cumpără piste de aterizare și ferme în locuri precum Noua Zeelandă”, scrie Zero Hedge.

Deci, ce știu ei ce restul populației lumii nu știe? De ce sunt atât de mulți super-bogați care se pregătesc să părăsească brusc locurile în care se află? Faptul că elitele mondiale încep să se pregătească pentru judecata de apoi este un semnal extrem de îngrijorător. Și chiar în această perioadă elitele par să se pregătească discret pentru un dezastru așa cum n-a făcut-o niciodată până acum.

Acel participant la Forumul de la Davos este Robert Johnson, președintele Institutului Noii Gândiri Economice (Institute of New Economic Thinking), fost președinte de fond de hedging. Acesta a mai spus că „oameni foarte puternici ne spun că sunt speriați” și că elitele „văd tot mai clar dovezile instabilității sociale și ale violenței”.

Și Robert Johnson nu este singurul care punctează aceste lucruri. Stewart Wallis, directorul executiv al Fundației Noua Economie, spune că acele persoane „dacă ar putea pleca pe o altă planetă, unele dintre ele ar face-o”.

Desigur, nu toate elitele intenționează să părăsească Pământul. Unii, însă, plănuiesc să coboare adânc sub pământ atunci când lucrurile se vor înrăutăți. De exemplu, hangar subteran pentru rachete din Kansas, construit inițial pentru protejarea de bombele nucleare, a fost transformat de către un dezvoltator imobiliar într-un complex de apartamente pentru supraviețuire de lux.

Se numește complexul Survival Condo și un singur apartament costă între 1,5 milioane de dolari și 3 milioane de dolari. Complexul poate găzdui 75 de persoane. Printre cumpărători se numără medici, oameni de știință și oameni de afaceri, a declarat dezvoltatorul Larry Hall, citat de Wall Street Journal. Construcția a fost finalizată în decembrie 2012 și, până la sfârșitul anului 2013, toate apartamentele au fost vândute.

În același timp, alți oameni foarte bogați își transformă casele în care locuiesc în adevărate fortărețe securizate cu cele mai noi tehnologii și gadgeturi, indiferent de costul acestora.

Care este motivul alarmării acestor oameni? Realitatea este că ei văd ce se întâmplă în jur. Milioane de persoane din SUA sărăcesc și ies din categoria clasei de mijloc. Societatea se distruge în mii de moduri diferite. Furia și frustrarea populației cresc la niveluri nemaiîntâlnire până în prezent. Ei se așteaptă ca lucrurile să izbucnească urât odată cu următoarea criză economică majoră.

Trăim o perioadă în care toți sărăcesc, cu excepția elitelor, cei 1% care dețin în prezent aproximativ 50% din bogăția întregii lumi. Cu fiecare an care trece, bogăția se concentrează tot mai mult în mâinile lor. Ei se așteaptă la izbucniri violente și nu vor să fie acolo când acestea vor veni.”[1]

SURSE


1. http://www.money.ro/bogatii-lumii-se-ascund-in-buncare-si-fug-in-tari-indepartate-ce-stiu-ei-si-nu-stim-noi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

David Rockefeller despre Noua Ordine Mondială: "Mă declar vinovat și sunt mândru de asta"
Principiul Hegelian al Manipulării: Problemă - Reacție - Soluție
Regulile dezinformării: 25 de metode folosite de către mass media pentru a dezinforma
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
Vitit Muntarbhorn, un activist LGBT și marxist, este "expert" la ONU și are o agendă de impunere a Marxismului Cultural în toată lumea
Hackerii au spart un computer al Departamentului de Justiție al SUA: Numele şi adresele a 20.000 de angajaţi FBI şi a peste 9.000 de angajați ai serviciilor secrete americane au fost postate pe internet
George Soros, în atenţia Congresului american: Congresmanii au făcut un dosar de 40 de pagini despre implicarea omului de afaceri în Europa de Est
Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
Oamenii de știință confirmă că Turnurile Gemene au fost demolate pe 11 septembrie 2001 cu anumite materiale explozive
Sursa bunăstării Occidentului o reprezintă furtul și jaful!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro