C-19 este cea mai mare minciună din istoria omenirii. C-19 este o operațiune teroristă împotriva omenirii. Globaliștii au creat C-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Farsa și agenda diabolică a unui «blocaj universal»

„Mai întâi apare farsa – un guvern (aproape) universal minte întregul mapamond cu privire la un virus mortal, pe care OMS l-a numit COVID-19. Decizia privind o blocare globală – care în realitate urmărește prăbușirea economiei mondiale – a fost deja luată în cadrul conferinței Forumului Economic Mondial de la Davos, din 21 – 24 ianuarie 2020.


În 30 ianuarie, OMS a declarat stare de urgență în domeniul sănătății publice și a catalogat boala indusă de COVID-19 ca pericol internațional (PHEIC – Public Health Emergency of International Concern). În acel moment, existau doar 150 de cazuri COVID-19 în afara Chinei. Niciun motiv pentru a declara o pandemie. Pe 11 martie, dr. Tedros, director general al OMS, a transformat pericolul internaţional într-o pandemie. Acest fapt a dat undă verde pentru începerea și punerea în aplicare a „Planului”.

Pandemia era necesară ca pretext pentru a opri și a prăbuși economia mondială și țesătura socială de bază.


Nu există nicio coincidență. Au fost o serie de evenimente pregătitoare, toate îndreptându-se către direcția unui dezastru mondial monumental. A început cu 10 ani în urmă – dar în realitate probabil cu mult mai devreme – cu infamul raport Rockefeller 2010, care descria prima fază a unui plan monstruos – scenariul Lock Step (pasul de blocare). Printre ultimele mișcări pregătitoare pentru „pandemie” s-a numărat Evenimentul 201, organizat la New York în 18 octombrie 2019.

Evenimentul a fost sponsorizat de Centrul John Hopkins pentru Sănătate Publică, Fundația Bill și Melinda Gates (BMGF) și Forumul Economic Mondial (WEF), clubul celor bogați și puternici care se întâlnesc în fiecare ianuarie la Davos, Elveția. Au participat firme producătoare de produse farmaceutice (grupuri de interes pentru vaccinuri), precum și Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA și din China.

Unul dintre obiectivele Evenimentului 201 a fost simularea computerizată a unei pandemii cu virus corona. Virusul simulat a fost numit SARS-2-nCoV, sau ulterior 2019-nCoV. Rezultatele simulării au fost dezastruoase, omorând 65 de milioane de oameni în 18 luni și prăbuşind piața bursieră cu mai mult de 30% – provocând șomaj și faliment grav. Tocmai scenariul pe care îl trăim acum.

Scenariul Lock Step prevede o serie de evenimente sau componente terifiante ale Planului, care urmează să fie implementate prin așa-numita Agenda ID2020, o creație Bill Gates, complet integrată în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) ale ONU – Agenda 2030, agenda ascunsă necunoscută pentru majoritatea membrilor ONU – având aceeași dată țintă pentru finalizare ca și Agenda ID2020 – anul 2030.

În acest articol sunt prezentate doar aspecte cheie din ceea ce lumea trăiește acum, precursoare ale unor evenimente mult mai grave care se vor petrece dacă nu stopăm aceste „jocuri” murdare. Iată câteva puncte din scenariu, pentru a arăta cum a fost planificată această farsă complet criminală:

– Implementarea unui program masiv de vaccinare, probabil prin vaccinare obligatorie; visul lui Bill Gates este să vaccineze 7 miliarde de oameni.

– Reducerea masivă a populației (un plan eugenic) prin vaccinare și alte mijloace. Iată ce afirma Bill Gates: „dacă facem o treabă cu adevărat bună cu vaccinurile, putem reduce populația lumii cu 10-15%”. („Inovarea pentru Zero!” – discurs la conferința anuală TED2010, Long Beach, California, 18 februarie 2010).

Bill Gates susține de ani buni necesitatea unei reduceri masive a populației și, într-adevăr, cei peste 20 de ani de programe extinse de vaccinare ale Fundației Bill și Melinda Gates în Africa, India și alte locuri din lume au condus la un record de sterilizare involuntară a femeilor între 14 și 49 de ani. În 2014 și 2015, Kenya a realizat un program masiv de vaccinare împotriva tetanosului, sponsorizat de OMS și UNICEF. Doctorii kenieni au descoperit agenți anti-fertilitate în componența vaccinului.

– Un cod de identificare electronic pentru fiecare persoană de pe planetă sub formă de nanocip, posibil injectat prin vaccinarea obligatorie. Acest nanocip ar putea fi încărcat de la distanță cu toate datele personale.

– Bani digitalizați, nu va mai exista numerar.

– Lansarea universală a tehnologiei 5G, urmată ulterior de 6G.
Aceasta va conduce la un control total asupra fiecărui om de pe planetă. Va fi prezentat și vândut oamenilor Internetul Obiectelor (Internet of Things – IoT), adică autovehicule fără conducător, echipamente de bucătărie robotizate, inteligență artificială (AI) pentru producerea și livrarea a tot ceea ce omul actualei societăți își dorește. Ceea ce nu arată prezentarea de vânzare, este modul în care oamenii vor fi marginalizați și înrobiți. Pentru a putea pune în practică acest plan principal, sunt necesare unde electromagnetice de înaltă frecvență. Prin urmare, pentru elitele malefice implementarea 5G este o necesitate, indiferent de impactul asupra sănătății oamenilor, faunei și florei, și indiferent de modul în care acestea pot influența infecțiile virale, cum se vehiculează că se petrece în cazul actualului COVID-19.

OMS rămâne tăcută, deși recunoaște că nu a fost efectuat niciun studiu independent cu privire la pericolele 5G și a câmpurilor electromagnetice în general. Asta înseamnă că OMS este cooptată de cei Mari și Puternici în acest joc mortal? Este suficient să spunem că, spre deosebire de alte agenții ONU, OMS a fost creată în 1948 de către Fundația Rockefeller. Este de remarcat și faptul că aproximativ jumătate din bugetul OMS provine din surse de interes privat, în mare parte industria farmaceutică, dar și altele, precum giganții telecom.

Toate acestea ne pot ajuta să înțelegem ce se petrece chiar acum, în această primă fază a scenariului Lock Step. Ilustrează în culori vii natura criminală a Dark Deep State (întunecatului stat din umbră).

Nu contează dacă piața bursieră se prăbușește: acesta este sindromul speculanților, jocul riscant al oamenilor bogați, piața bursieră fiind o invenție occidentală pentru a se juca cu capitalul și câștigurile de capital în detrimentul lucrătorilor, ale căror vieți depind de funcționarea acelui capital. Ei sunt primii care pică, atunci când „Big Money” solicită o fuziune sau un faliment.

Carantina aproape universală, blocarea totală a afacerilor, mici sau mari – restaurante, construcții, turism, ferometal mic și mare, brutării, linii aeriene, transport – lanțuri de aprovizionare întrerupte – fabrici, prelucrare de produse alimentare nu a fost justificată de nimic, nu a dispărut total și ecourile ei continuă să afecteze economia mondială.

În Nordul Global, aproximativ 90% din tranzacțiile comerciale provin din întreprinderi mici și mijlocii (IMM). Aproape toate au fost închise acum. Două treimi sau mai multe dintre ele nu se mai vor deschide niciodată. Angajații și lucrătorii au fost concediați sau au intrat în regim de muncă part time, adică salariu cu jumătate de normă, când totuși aveau familii de întreținut. Sărăcia și disperarea s-au instalat și au devenit agresive. Nu mai e posibilă o viziune a viitorului. Ratele de sinucideri vor crește – vezi Grecia în criza 2008/2009 și zece ani mai târziu – familii destrămate, execuții ipotecare, familii expulzate din apartamentele închiriate deoarece nu mai pot plăti chiriile. Cerșetoria în stradă devine normală, cu excepția faptului că nu mai rămâne nimeni care să economisească un ban.

În Europa se așteaptă ca cel puțin o treime sau poate 50%, sau mai mult din forța de muncă – în funcție de țară și de structura forței de muncă – să devină șomeri sau să treacă la muncă part time. Și acesta este doar începutul. În SUA cifrele oficiale ale șomajului depășeau 23 de milioane la începutul lunii mai, și este de așteptat, prin prognozele FED, Goldman Sachs, Bloomberg, să ajungă între 32% și 40% în următorul trimestru. Intrarea în faliment va scăpa de sub control.

FMI prevede pentru 2020 o contracție economică la nivel mondial de doar 3%, și o mică rată de creștere în ultima parte a anului 2021. Cât de ridicol! Pe ce planetă sunt acești oameni? Pe cine caută să păcălească și de ce? Poate pentru a încuraja țările să împrumute sume uriașe de valută de la aceste instituții prădătoare – FMI și Banca Mondială – pentru a se afunda în datorii imense, gândindu-se că totul va fi bine, conform cu previziunile FMI? Sclavie viitoare prin înșelăciune?

Nordul Global are un fel de rețele de siguranță socială, care indiferent cât de slabe ar fi, există o speranță de ușurare. O altă sclipire a speranței este construită pe premisele pe care omenirea le va crea în mod constant, lucrând ingenios, inventând, avansând ca râul care curge spre noi orizonturi, creând noi dinamici, noi locuri de muncă… da, asta este ce poate face omenirea, și în confortul nostru am uitat această virtute, o virtute esențială pentru supraviețuire – supraviețuirea crizei corona.

Sudul Global, sau țările în curs de dezvoltare, au o poveste mai sumbră. În condiții normale, o treime sau jumătate din economie este informală, ceea ce înseamnă că nu este reglementată de nicio normă de organizare formală sau legală. Aceștia sunt muncitori pe termen scurt, muncitori zilieri, pe oră – care trăiesc de pe o zi pe alta, fără economii, fără asigurări – și, în cele mai multe cazuri, fără asigurare de sănătate. Ei sunt efectiv lăsați la capriciul „pieții”. Iar acum piața s-a prăbușit.

Oamenii au rămas fără nimic. Fără muncă, fără venituri, fără bani pentru a plăti mâncarea, chiria, medicamentele, iar guvernul le ordonă afectaților de sărăcie să rămână acasă – blocare în carantină – pentru a se proteja de un virus, un virus impus pe care nu-l vede nimeni, dar guvernul și mass-media se asigură că sunteți conștienți – și speriați – de pericolul pe care îl presupune, despre care nu puteți ști niciodată dacă este adevărat sau fals. […]

The New York Times (22 aprilie 2020) scria: „În loc de coronavirus, ne va ucide foamea.” Se apropie o criză alimentară globală. Lumea nu s-a confruntat niciodată cu un pericol de foamete ca acum, afirmau specialiștii. S-ar putea dubla numărul persoanelor care suferă acut de foame, ajungând la 265 de milioane până la sfârșitul acestui an.

 

De asemenea, The New York Times arată:
„În Kibera, cea mai mare mahala din Nairobi, Kenya, rezidenții trăiesc deja în sărăcie extremă. Disperați să mănânce au declanșat o debandadă în timpul unei livrări recente de făină și ulei de gătit, care s-a soldat cu mulți răniți și două persoane moarte.”
„În India, mii de muncitori se aşază la coadă de două ori pe zi pentru pâine și legume prăjite, pentru a menține foamea la o limită suportabilă.”
„Și în Columbia, gospodăriile sărace atârnă haine roșii și steaguri de la geamurile și balcoanele lor, ca semn că le este foame.”

Aceasta amintește de infama afirmaţie al lui Kissinger din anii ’70 despre foamete: „Cine controlează aprovizionarea cu alimente, controlează oamenii; cine controlează petrolul, controlează națiunile; cine controlează energia, poate controla continente întregi; cine controlează banii, poate controla lumea.”
Kissinger, şi de asemenea Bill Gates şi Rockefeller-ii sunt „bine intenționați”: nu au făcut niciodată un secret din dorința lor de a reduce populația mondială într-o manieră care amintește de eugenie, pentru „eradicarea sărăciei”, de exemplu prin vaccinare, începând cu Africa.
Gates a sugerat recent să-și testeze noul vaccin împotriva coronavirusului în Africa – la care a protestat chiar și amicul său, dr. Tedros, directorul general al OMS.

Pandemia de coronavirus a adus sărăcia și foametea la milioane de oameni din întreaga lume. Și nu se întrevede vreun final. Dimpotrivă, s-ar părea că aproape toate guvernele sunt cooptate sau forţate tacit să adere la „directive”.
Este atât diabolic, cât şi dincolo de puterea de înțelegere. De ce? „Elitele globale” cred cu adevărat că în felul acesta contribuie la viitorul și bunăstarea umanității. Cu toate acestea, acțiunile lor abjecte au dus la mizerie, șomaj și disperare .

Fără astfel de măsuri coercitive, cu greu s-ar putea explica de ce aproape toate guvernele planetei se supun acestei oribile agende sociale și economice și mint, mint, mint abject oamenii. Aceiași oameni pe care ar fi necesar să îi protejeze împotriva șomajului, foametei și disperării.

În circumstanțele „normale” de inegalitate de la nivelul întregului globul, aproximativ 9 milioane de oameni mor anual din cauza bolilor legate de foame și foamete. Această cifră poate acum să crească exponențial. Poate se va ajunge la zeci de milioane sau mai mult.
Foametea și moartea din cauza foametei ar putea fi în continuare afectate de lipsa de alimente cauzată artificial sau de secete și inundații – rezultate din schimbările climatice provocate de om în mod special, nu prin creșterea ridicată a temperaturii provocată de CO2, cu se susţine în mod ridicol, ci de sistemul HAARP al Forțelor Aeriene din SUA (HAARP = Programul de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență).

„În timpul războiului din Vietnam, s-au folosit tehnici de manipulare a norilor, începând cu anul 1967, în cadrul Proiectului Popeye, al cărui obiectiv era să prelungească sezonul musonilor și să blocheze rutele de aprovizionare a inamicului de-a lungul traseului Ho Chi Minh”. Astăzi sistemul HAARP a fost perfecționat și preschimbat într-o armă. Conform documentului US Air Force Raportul final AF 2025, modificarea vremii (pentru uz militar): „oferă luptătorului o gamă largă de opțiuni posibile pentru a învinge sau constrânge un adversar… Modificarea climei va deveni o parte a securității naționale și internaționale și ar putea fi realizată unilateral… Poate avea aplicații ofensive și defensive și chiar poate fi utilizată în scopuri de descurajare. Capacitatea de a genera precipitații, ceață și furtuni pe pământ sau de a modifica clima spațială … și producerea climei artificiale toate fac parte dintr-un set integrat de tehnologii [militare].”

Conform programului de vaccinare obligatorie propus de Fundației Gates, celor care refuză vaccinarea li se pot interzice călătoriile internaționale.

Mizeria abjectă care este impusă omenirii devine tot mai vizibilă. Stoparea accesului oamenilor la bunuri și afaceri, sărăcia, foametea…
În prezent, nu există un tribunal de tip Nürnberg, suficient de sincer, etic și puternic pentru a responsabiliza elitele globale aducându-le în fața justiției.
Este necesar ca noi, oamenii, să preluăm conducerea în această modificare de paradigmă în curs.
Este necesar ca noi, oamenii, să ieșim din această blocare atroce.
Nu prin confruntare directă, ci cu înțelepciune și înțelegere. Lăsând ca forțele feroce ale inamicului să ne întărească și să ne facă să ne depășim.”[1]

Povestea oficială C-19 este o insultă la adresa inteligenței umane și se bazează pe trei minciuni fundamentale: povestea „virusului ucigas”, testele RT-PCR (care nu identifica viruși) si „mortii de C19” fără autopsie.

1. Povestea „virusului ucigaș”, despre care Universitatea Stanford a afirmat că are o rată de mortalitate de 0,15%.

„Un nou STUDIU, publicat de Prof. John P. A. Ioannidis de la Universitatea Stanford, din California, relevă că rata fatalității infecției (IFR) cu coronavirus este semnificativ mai scăzută decât au arătat anterior studiile. Potrivit lui Ioannidis, profesor la Medicină specializat în epidemiologie, virusul este mai puțin mortal decât s-a crezut până acum, având o rată a mortalității de doar 0,15%. ” (activenews.ro)

2. Dupa ce au folosit testele RT-PCR pentru a impune restrictii, a baga cu forta oamenii in spitale, a carantina si pentru a crea frica, globalistii de la CDC renunta la testele RT-PCR, afirmand ca nu fac diferenta intre Covid-19 si gripa. In realitate, testele RT-PCR nu au fost concepute pentru a „identifica” virusi.

Centrul american pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (CDC) renunta la testele RT-PCR, care au fost folosite pentru a baga cu forta oameni in spitale, pentru a impune restrictii si pentru a crea frica. Adeptii „teoriei conspiratiei” au spus adevarul despre testele RT-PCR si au fost acuzati ca „dezinformeaza”/”promoveaza teorii ale conspiratiei”/”informatii false”.

Fact checker-ii (cei care „verifica stirile false”) au scris diverse articole in care ne spuneau cat de „bune” si „eficiente” sunt testele RT-PCR. Ce faceti, fact checker-ilor? Va cereti scuze ca ati dezinformat oamenii alaturi de politicieni, mass-media si medici?

Testele RT-PCR nu au fost concepute pentru a „identifica” virusi, ci pentru cercetari stiinfice, nu pentru a pune diagnostic. La 20 de cicluri de amplificare, rezultatul fals pozitiv ajunge la 90%. In functie de cicluri de amplificare, persoane sanatoase pot fi transformare in persoane „infectate”/”bolnave”. Si asta s-a intamplat peste tot pe planeta. OMS a recomandat 45 de cicluri de amplificare.

Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, care a murit in august 2019, a afirmat public ca testul nu iti poate spune daca esti bolnav sau daca te vei imbolnavi. Germanul Christian Drosten este cel care a „setat” testele RT-PCR pentru a „identifica” virusi, iar, acum, el este acuzat de frauda.

Pe baza testelor RT-PCR, oameni sanatosi au fost bagati cu forta in spital, ilegal, pana la data de 25 iunie 2020, cand Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca este ilegal ordinul de a baga cu forta oamenii in spital. Drepturile si libertatile oamenilor pot fi restranse numai printr-o lege organica, nu prin ordine sau hotarari de guvern (acte normative inferioare).

3. „Morții de Covid” fără autopsie. Încă din 2020, Vladimir Beliș, fostul șef al Institutului de Medicina Legala, a pus sub semnul întrebării „decesele de Covid” afirmând că fără autopsie nu poți cunoaște cauza decesului unei persoane. Persoane testate pozitiv cu testele RT-PCR, dar care au murit, au fost trecute la „decese de Covid”. „Morții de Covid” fără autopsie reprezintă o fraudă națională și globală.

În 2020, în România, au murit 227 de persoane de Covid, potrivit raportului oficial al Ministerului Sănătății, care a fost ignorat cu bună știință de mulți politicieni, jurnaliști și medici.

În Portugalia, în urma unei petiții, un Tribunal a cercetat „decesele de Covid” din ianuarie 2020 si pana in aprilie 2021 și a decis că 152 de persoane au murit din cei 17.000 prezentați oficial ca fiind „morți de Covid”.

„Un audit realizat anul trecut în statul american Minnesota a descoperit că numărul deceselor de COVID fusese umflat cu 40%.” (activenews.ro)

Gigantii Big Tech (Facebook, Twitter, Google-YouTube) impreuna cu Fact Checkerii au cenzurat opiniile oamenilor de stiinta, medicilor, care avertizau oamenii cu privire la pericolul serurilor experimentale. Indivizi necunoscuti, care fac parte din asa-zise „organizatii independente”, care „verifica informatiile”, au etichetat informatii reale ca fiind „false”, fiind complici la avalansa de reactii adverse, alaturi de politicieni, mass-media, medici si activistii pro intepare. Nu sunt nici „independenti”, nici „obiectivi”, sunt activisti globalisti pro intepare, pro comunism, pro globalism, care urasc libertatea de exprimare, drepturile si libertatile oamenilor.

C-19 este cea mai mare minciună din istoria omenirii. C-19 este o operațiune teroristă împotriva omenirii. Globaliștii au creat C-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial.

Aceeași minciuna este peste tot pe planeta.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

03 august 2021

Comitetul consultativ britanic pentru știință RECUNOAȘTE că a folosit FRICA pentru a controla oamenii. „În martie 2020, guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși”

„DE CĂTĂLIN VUȘCAN

În martie 2020, Grupul științific care studiază comportamentul în caz de gripă pandemică a dat instrucțiuni oficialilor guvernamentali din Europa să insufle teamă în rândul populației și să crească „nivelul perceput de amenințare personală”. În timp ce țările se pregăteau să se blocheze, comitetul științific le-a spus miniștrilor guvernamentali că „un număr substanțial de oameni încă nu se simt suficient [și] personal amenințați” de covid-19. Pentru ca blocajele de control să funcționeze, comitetul i-a instruit pe oficialii guvernamentali să folosească frica în avantajul lor, relatează Telegraph.

Acum, la doar un an mai târziu, Grupul științific pentru gripă pandemică privind comportamentul (SPI-B) RECUNOAȘTE că a folosit frica pentru a controla oamenii și recunoaște că a folosit metode „neetice” și „totalitare” pentru a izola, a frauda și a intimida oamenii pentru a-i face să se supună.

Unul dintre membrii grupului, psihologul Gavin Morgan, a declarat: „În mod clar, folosirea fricii ca mijloc de control nu este etică. Folosirea fricii miroase a totalitarism. Nu este o poziție etică pentru niciun guvern modern”.

Aceste mărturisiri au loc într-un moment în care există o reacție publică intensă. Oamenii îi acuză pe oficialii lor guvernamentali că intensifică teama față de riscul de boli infecțioase pentru a reține ilegal persoane și a le priva de libertățile lor civile. Aceste tactici guvernamentale de frică au folosit intimidarea pentru a discrimina și a bloca anumite afaceri și activități, constrângând oamenii să se supună unor edicte medicale inconsistente și asincrone. Oamenii din Regatul Unit cer cu insistență să îi tragă la răspundere pe oficialii guvernamentali pentru metodele ilegale și totalitare care au dus la încălcări ale drepturilor omului.

Premierul britanic Boris Johnson a fost presat să anunțe o anchetă publică și independentă în scandalul Covid-19. Johnson a confirmat că guvernul va înființa o anchetă publică independentă pe bază de lege, cu puteri depline în conformitate cu Legea privind anchetele din 2005. Această anchetă va lua probe orale în public „sub jurământ” și va obliga la prezentarea tuturor materialelor relevante, începând din 2022.

Frica a fost folosită pentru a manipula populațiile să se conformeze autorităților guvernamentale. Un om de știință de la SPI-B a declarat: „În martie [2020], guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși. Au existat discuții cu privire la faptul că este nevoie de frică pentru a încuraja conformitatea și s-au luat decizii cu privire la modul în care să se intensifice frica. Modul în care am folosit frica este distopic. Folosirea fricii a fost cu siguranță discutabilă din punct de vedere etic. A fost ca un experiment ciudat.”

Un membru al SPI-B a recunoscut că scopul comitetului este de a folosi psihologia pentru „controlul minții”. „Cu asta ne ocupăm… în mod clar, încercăm să procedăm într-un mod pozitiv, dar a fost folosită în mod nefast în trecut”, a declarat membrul.

Un alt membru al SPI-B a declarat că „pandemia” a fost folosită de guvern pentru a „acapara puterea”. „Trebuie să fim foarte atenți la autoritarismul care se insinuează”, a spus consilierul. Teama de agenții patogeni și teama de guvern a dus la o pierdere a libertății care a contribuit de facto la îmbolnăvire, spitalizare și deces. Guvernul pretinde că aceste metode sunt pentru „siguranța” tuturor, dar aceste metode nu s-au dovedit a fi deloc soluții de sănătate publică. În schimb, controlul a cauzat dezordine publică, dependență de droguri, abuzuri domestice, supradoze, sinucideri, hipertensiune arterială, creștere în greutate și o multitudine de probleme de sănătate care sunt adesea factorul de bază pentru mortalitatea covidului-19.

Într-adevăr, guvernele au inundat publicul doar cu știri înfricoșătoare, difuzând numărul de cazuri, dar fără a se lămuri niciodată despre modul în care testele PCR covid-19 au fost calibrate în mod eronat cu un ciclu ridicat pentru a genera o avalanșă de rezultate fals pozitive. Nici numărul persoanelor care s-au recuperat nu a fost niciodată difuzat și nu a fost furnizată nicio informație care să încurajeze un răspuns imunitar sănătos și o recuperare eficientă.

Guvernul a folosit date privind spitalizările și decesele, dar nu a clasificat motivele pentru care oamenii au fost spitalizați, în primul rând, și nici nu a discutat factorii care au contribuit la moartea lor în spital. Decesul a fost folosit pentru câștiguri politice și pentru a genera mai multă teamă, chiar dacă sistemele medicale numărau în mod fraudulos persoanele care „au murit cu covid” ca persoane „care au murit din cauza covid”. Adevărul a fost întotdeauna îngropat și acoperit de o agendă a fricii și a controlului. Bombardamentul constant de frică și control a distrus nenumărate vieți, oprimând funcția imunitară naturală și făcând oamenii susceptibili mental și fizic la boli și complicații. Acesta este un mod inacceptabil în care guvernele își tratează oamenii.”[2]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/farsa-si-agenda-diabolica-a-unui-blocaj-universal
  2. https://www.activenews.ro/stiri/Comitetul-consultativ-britanic-pentru-stiinta-RECUNOASTE-ca-a-folosit-FRICA-pentru-a-controla-oamenii.-In-martie-2020-guvernul-era-foarte-ingrijorat-de-respectarea-legii-si-se-gandea-ca-oamenii-nu-vor-dori-sa-fie-inchisi-166987
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un savant, care a lucrat în cadrul NASA, dezvăluie descoperirile pe care le-a făcut despre viața extraterestră
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
SUA şi Israel încearcă să împiedice publicarea unei “liste negre” a ONU privind coloniile evreieşti
Moscova avertizează Washingtonul să nu se amestece în treburile Iranului în timpul protestelor din ţară
Cancerul, bomba cu ceas din Balcani, "plantată" de NATO
Este esențial pentru Oculta Mondială să țină omul ocupat, să-l amăgească și să-l stoarcă de energie
Dr. Judy Mikovits despre Covid-19, Noua Ordine Mondială, RT-PCR, testele fals pozitive, viruși și vaccinuri
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Pe vasul Titanic au murit principalii magnați opozanți ai înființării Rezervei Federale
Proiectul MK Ultra: Planul CIA de a controla mintea oamenilor. Dezvăluiri ascunse zeci de ani
Statul orwellian în SUA
Rusia şi Siria condamnă sancţiunile impuse de Donald Trump Iranului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...