Călătoria în timp: Cazuri misterioase ale oamenilor veniți din viitor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Specialiștii sunt din ce în ce mai mult preocupați de călătoriile in timp. O revistă științifică franceza a realizat un top al celor mai celebre întâmplări de acest gen. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

O primă întâmplare s-a petrecut în anul 1950, in SUA. Un bărbat a fost descoperit mort într-o mașină. Autoritățile au preluat cadavrul și spre surprinderea lor au descoperit în buzunarul hainei o carte de vizită care purta data de 1870 și un nume, Rudolph Henz.


Alături era suma de 70 de dolari în bancnote vechi. Hainele pe care le purtase decedatul erau demodate, asemănătoare cu cele din secolul al XIX-lea.

A fost demarată o anchetă și contactate toate familiile cu numele Henz. A fost descoperită o bătrână care a spus că pe tatăl soțului său îl chema Rudolph Henz și că a dispărut într-o seară a anului 1870, in timp de ieşise pe terasă să fumeze.


Bătrâna a prezentat o fotografie a cărei imagine era identică cu cadavrul. O altă întâmplare s-a petrecut în anul 1992, atunci când părintele italian benedictin Ernetti. a decedat. Pe patul de moarte, a declarat că alături de câțiva oameni de știință a lucrat la o invenție inedită. Se referea la cronovizor, mașina de călătorit în timp.

El a mai spus că a realizat călătorii în trecut, asistând la un discurs al lui Cicero în Senat, la încoronarea lui Napoleon și la răstignirea lui Hristos. Conform spuselor sale, cronovizorul s-ar afla ascuns într-un laborator din Vatican.

John Titor a lucrat pentru forțele speciale americane. La începutul anului 2000 el a făcut o declarație uluitoare. El a susținut că a făcut parte dintr-o echipă care a realizat o călătorie în timp, în anul 1976, pentru a recupera un calculator IBM 5100, care deținea date importante pentru serviciile secrete.

Un alt caz la fel de inexplicabil s-a produs în anul 1932, atunci când doi ziariști germani s-au deplasat la șantierul naval din Frankfur pentru a face un reportaj.

La câteva minute după ce au ajuns, ei au declarat că șantierul naval a fost bombardat și cu mare greutate s-au salvat. În realitate, bombardamentul avea să aibă loc peste 11 ani, așa cum cei doi descriseseră.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/calatoria-in-timp-cazuri-misterioase-ale-oamenilor-veniti-din-viitor
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...