Călătorii atemporale. Cinci cazuri bizare ale oamenilor care susțin că au fost în viitor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Călătoria în timp este una dintre marile provocări ale omenirii. Mulți o consideră o utopie. Cu toate acestea, realitatea ne-a prezentat câteva situații care sunt greu de explicat. Vă prezentăm câteva cazuri.

Rudolph Fentz

În anul 1950, pe una din străzile din New York, un bărbat este accidentat mortal de o mașină, în momentul în care traversa strada. Victima a fost dusă la morgă, unde polițiștii au încercat să identifice victima. În buzunarul unei haine demodate pe care o purta victima, polițiștii au descoperit 70$ în bancnote vechi, o scrisoare datată 1870 și o carte de vizită cu numele de Rudolph Fentz.


Poliția a început o amplă investigație în urma căreia s-a descoperit că o persoană cu numele de Rudolph Fentz fusese dată dispărută, în anul 1876, atunci când avea vârsta de 30 de ani. Investigația nu s-a oprit aici. Polițiști au reușit să o contacteze pe nora lui Fentz,care a declarat că socrul său a dispărut într-o seară, în timp ce ieșise pe terasă să fumeze.

Părintele Ernetti

În anul 1995, înainte să moară, părintele Ernetti a dezvăluit că împreună cu 10 oameni de știință a lucrat la un proiect secret finanțat de Vatican. Ei au inventat o mașină pe care au numit-o Cronovizor. Mașina putea deschide o fereastră în timp. Ei au văzut crucificarea lui Iisus, au ascultat discursurile lui Cicero în fața Senatului și ale lui Napoleon. El a mai spus că mașina este în stare de funcționare și este depozitată într-un spațiu secret din Vatican.


Bernard Hutton și Joachim Brandt

În anul 1932, cei doi lucrau la un ziar german și s-au deplasat la șantierul naval din Hamburg pentru a scrie un articol. La întoarcerea lor, cei doi au povestit că șantierul naval a fost bombardat de americani, că sunt multe victime, iar vapoarele sunt în flăcări.

Colegii lor au presupus că cei doi au avut o halucinație colectivă. Hutton și Brandt au hotărât să scrie un articol despre cea ce li se întâmplase. 11 ani mai târziu, șantierul naval a fost bombardat de americani. Articolul scris în anul 1932, prezenta extrem de precis ceea ce avea să se întâmple în anul 1943.

Von Helton, dovezi ale unei călătorii în trecut

Von Helton este numele unui călător temporal care a susținut că a făcut mai multe călătorii în trecut. El a prezentat fotografii în care era alături de persoane care au murit înainte ca el să se nască.

Andre Carlssin, omul din viitor

 

În anul 2003, Andre Carlssin a reușit în doar două săptămâni să câștige 350 milioane de dolari la bursa din New York. Suspectat de ilegalități, Carlssin a fost anchetat de FBI și închis într-un penitenciar.

În timpul anchetei, el a declarat că vine din viitor, din anul 2256, și s-a declarat expert în plasamente bursiere. FBI-ul, în urma verificărilor, a constatat că nu există nicio persoană americană cu numele de Andre Carlssin. Suspectat de escrocherie, Carlssin a fost arestat. În mod inexplicabil și misterios, Carlssin a dispărut din celula sa.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/calatorii-atemporale-cinci-cazuri-bizare-ale-oamenilor-care-sustin-ca-au-fost-in-viitor
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...