California: Forțarea ideologiei transgender în grădinițe

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O educatoare de la o grădiniță din lanțul de instituții Rocklin Academy, localizată în Sacramento, statul american California, a pus în scenă o „ceremonie de tranziție” pentru un copil cu „disforie de gen” din clasa sa. Copilul a fost prezentat colegilor ca băiat, după care el s-a schimbat cu o rochie și a anunțat noul său nume, de fată. Copiii au fost instruiți să i se adreseze cu noul nume pe viitor.

Educatoarea a ținut o lecție despre transgenderism în care a folosit și două cărți care nu erau incluse în curriculă — I Am Jazz și Red: A Crayon’s Story, ambele cărți „pentru copii” menite să reafirme ideea că identitățile transgender trebuie să fie acceptate ca realitate.


Fox News relatează că unul dintre copiii de clasa I de la o școală din aceeași rețea Rocklin Academy a fost chemat în biroul directorului pentru că l-a numit greșit pe colegul „trans” deoarece nu știa că el este acum fată. Școala investighează acum, cu seriozitate, incidentul de hărțuire.

Educatoarea de grădiniță a ignorat autoritatea parentală, afirmă Jonathan Keller de la organizația de advocacy California Family Council, pentru că nu i-a notificat pe părinți despre lecția cu privire la „transgender” și ceremonia de „tranziție”; aceștia au aflat ulterior, de la copii. Unii dintre elevi s-au plâns părinților că sunt „traumatizați emotional”.


Ca răspuns la criticile părinților, directorul școlii a emis o scrisoare prin care a denumit cărțile „potrivite vârstei” și a argumentat că politica de non-discriminare „protejează toți elevii, inclusiv pe criterii de gen, identitate de gen și expresie de gen.”

Incidentul nefericit este doar un alt simptom al războiului cultural dus în jurul sexualității, război al cărui ultim câmp de bătălie este transgenderism-ul. Senatul Californiei a adoptat recent o lege care poate duce la pedepsirea cu închisoarea pentru un an a asistenților personali care se adresează „cu pronumele greșit” persoanelor trans. Deocamdată legea se referă doar la căminele de bătrâni, dar asta, remarcă National Review, nu pentru că ar exista o epidemie de bătrâni transgender „maltratați” cu pronumele „greșit” de îngrijitorii din azile, ci pentru simplul motiv că bătrânii constituie o categorie docilă, bună de transformat în cobai al lobby-ului LGBT pentru un test ale cărui rezultate vor fi apoi extinse în alte domenii ale vieții publice.

Citește și: Pe culmile progresului: infectarea cu HIV/SIDA a partenerului, legală în California. Măsura, susținută de organizațiile de lobby pro-homosexualitate și seculariste

Toamna trecută în statul Massachusetts, o comisia a Parlamentului local și-a anunțat intenția de a adopta o lege anti-discriminare pentru pedepsirea pastorilor care comit „ofensa” de a se adresa persoanelor trans cu pronumele greșit. În acest caz era vorba cel mai probabil de o tentativă de hărțuire și intimidare a clericilor; din fericire grupul juridic Alliance Defending Freedom a obținut ca legea să fie clarificată, în sensul că ea se va aplica organizațiilor religioase doar în cazul evenimentelor organizate pe proprietatea acestora doar pentru diverse ceremonii sau ocazii seculare.

Aceste asalturi asupra legislației se multiplică pe măsură ce Stânga neo-marxistă câștigă teren în țările occidentale. În SUA situația s-a agravat după legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex și, după cum putem observa, întreaga societate este tot mai mult afectată. Asistenții personali și părinții elevilor de la școlile Rocklin Academy au învățat pe pielea lor unde duce „toleranța”. Aviz românilor.”[1]

SURSE

  1. http://www.culturavietii.ro/2017/10/18/california-fortarea-ideologiei-transgender-in-gradinite/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Marxismul Cultural și dictatura minorităților
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Un profesor al Facultății de Medicină Johns Hopkins a criticat Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pentru că au ignorat datele cruciale privind imunitatea naturală căpătată de la COVID-19: "Este cea mai mare greşeală, ignorarea imunității naturale"
Sunt multe dovezi care ne arată că această pandemie a fost planificată cu scopul de a distruge libertățile oamenilor pentru a crea un Guvern Mondial
CIA a mușamalizat asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy
Oficial ONU: "sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!"
Războiul din Libia (2011) - eliminarea lui Muammar Gaddafi de către SUA și UE
Grupul de la Vișegrad îl atenționează pe Macron: România stă pe margine
În Războiul din Golf, armata SUA a luptat împotriva unor farfurii zburătoare naziste, Haunebu și Vril, aparținand unei baze naziste aflată pe teritoriul Irakului
COP21/CMP11 – Conferința ONU referitoare la schimbările climaterice: minciuna "încălzirii globale", taxarea și reducerea populației planetei
Începutul sfârșitului pentru dominația financiară globală a SUA
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
SUA și Coreea de Nord se provoacă reciproc!

Corectitudinea Politică a Neomarxiștilor: O uniune studentească britanică cere scoaterea unor filosofi precum Platon, Decartes și Kant din programa pe motiv ca sunt albi

Dezastrul provocat cetăților dacice din Munții Orăștiei aflate sub protecția UNESCO

Pădurea Baciu – locul în care timpul nu există

Cum recunoaștem fructele și legumele cu pesticide

Închide