Camera Înregistrărilor – o Bibliotecă Universală aflată în Piedras Negras din Guatemala

Distribuie!

Edgar Cayce[1][2], considerat „ultimul profet al umanitatii”, a vorbit despre „Amfiteatrele Inregistrarilor Eterne”, locuri unde se afla toata istoria omenirii. Aceste locuri au fost alese de catre supravietuitorii Atlantidei, dupa distrugerea continentului, cu scopul de a lasa urmatoarelor generatii adevarul absolut.

Descoperirea Salii Proiectiilor din Muntii Bucegi, din august 2003, a confirm astfel afirmatiile lui Edgar Cayce, cu toate ca el nu a precizat nimic sau nu se stie sa fi precizat ceva referitor la astfel de „Amfiteatre” ascunse in Muntii Carpati.


Din Sala Proiectiilor pleaca trei tuneluri: unul catre Camera Inregistrarilor de sub Marea Piramida din Egipt, altul catre Tibet, iar celalalt, aflat in mijloc, coboara catre Centrul Pamantului, in Agartha. Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi reprezinta o mina de informatii, aratandu-se astfel prin holograme, istoria adevarata a omenirii si alte informatii (astronomie, medicina, stiinta etc.).

In perioada octombrie 2003 – iulie 2004, o echipa romano-americana, alcatuita din 15 oameni, au avut misiunea de a efectua expeditii prin toate cele trei tuneluri. Desi nu au fost descoperite fiinte umane, au fost descoperite lucruri, care sunt bulversante pentru sistemul actual si pe care l-ar zdruncina din temelii daca ar fi facute publice.


In Camera Inregistrarilor de sub Marea Piramida din Egipt, acestia au descoperit ca in acea incapere, de forma unui cub, cu latura de 6 m, care a fost „plantata” in pamant, la 260 m adancime, se aflau mii de tablite, din care erau proiectate holograme cu informatii din istoria omenirii.

De asemenea, au mai fost descoperite cristale, o platforma antigravitationala, dar si o masina de calatorit in timp, ce se afla in mijlocul camerei, avand forma unui cilindru transparent. Aceasta masina facilita calatoria in timp la nivel de constiinta, nu fizic, iar persoana trebuia sa-si monteze pe cap mai multi senzori speciali. Aceste lucruri s-au descoperit pana acum si au fost facute publice de catre Radu Cinamar in cartile sale.

Camera Înregistrărilor – o Bibliotecă Universală aflată în jungla din Yucatan

Edgar Cayce nu s-a oprit doar la Camera Inregistrarilor de sub Marea Piramida din Egipt, ci a mai vorbit de inca doua locatii: una in jungla din Yucatan sub situl antic maias, Piedras Negras. Piedras Negras este numele modern al unui oras antic al civilizatiei precolumbiene maiase situat pe malul nordic al raului Usumacinta in nord-estul Guatemalei.

Avand in vedere ca Piedras Negras este situat adanc in jungla din Guatemala, accesul se poate face calatorind doua zile pe drumuri de munte, care sunt accidentate, acestea reprezentand un pericol pentru cei ce se aventureaza, chiar si pentru profesionisti.dvdyucatandrop Piedras Negras Guatemala atlantida11_03

Deoarece situl arheologic este situat intr-o padure tropicala, este fezabil sa se lucreze acolo in anotimpurile uscate, din martie pana in iunie. Hieroglifele maiase sunt sofisticate chiar si pentru cei mai buni arheologi din lume, in ele ascunzandu-se multe informatii sau indicii cu privire la aceasta incapere.

SURSE

  1. http://www.edgarcayce.org/_AncientMysteriesTemp/hallofrecordsupd.html
  2. http://www.bibliotecapleyades.net/atlantida_mu/esp_atlantida_11.htm

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...