• Fără categorie

Canada: Sexul neutru va putea fi înscris pe documentele oficiale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Canada: Sexul NEUTRU va putea fi înscris pe documentele oficiale

Mențiunea „X” va putea fi înscrisă pe documentele de identitate ale persoanelor care nu se identifică nici cu genul feminin, nici cu cel masculin, a anunțat Guvernul canadian, scrie Agerpres.
Într-o primă etapă, o mențiune specială va putea fi adăugată pe documentele oficiale ale „persoanelor care nu se identifică cu genul feminin (F) sau cu cel masculin (M)”, indicând astfel dorința acestor persoane ca genul lor să fie „desemnat prin litera ‘X’, corespunzătoare genului non-specificat”, precizează autoritățile canadiene.
Acest anunț vizează ușurarea procedurilor de obținere a pașapoartelor, a altor documente de călătorie și a actelor de imigrație, „care corespund mai bine identității sexuale” a acestor persoane, a precizat Guvernul federal canadian într-un comunicat.
Noile măsuri provizorii, care vor intra în vigoare pe 31 august, vor fi aplicate până când Guvernul canadian „va putea să tipărească documente oficiale ce includ desemnarea genului prin litera ‘X'”.
În iunie, Canada a validat un proiect de lege care a adăugat „identitatea de gen și exprimarea genului” alături de rasă, religie, vârstă, sex și orientare sexuală pe lista motivelor de discriminare care sunt interzise în această țară, în virtutea Cartei drepturilor canadiene.”[1]

Canada este un stat bolsevic. In Canada, revolutia neomarxistilor si progresistilor a reusit. In Canada, minoritatile dicteaza, iar majoritatea se supune. Cine isi permite sa critice “Minunata Lume Noua” risca sa fie amendat sau chiar arestat pentru “incitare la ura”.


Canada nu este un loc in care sa te duci. Canada, Suedia, Franta, Germania, Norvegia sunt cele mai neomarxiste tari, unde valorile nationale au fost schimbate cu valorile neomarxismului. Noi, romanii, trebuie sa aparam valorile nationale ale Romaniei, avand in vedere atacurile infernale venite din partea neomarxistilor.

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Canada-Sexul-NEUTRU-va-putea-fi-inscris-pe-documentele-oficiale-145612
  2. Foto: cunoastelumea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...