Cancer pulmonar, cu metastaze la creier, vindecat cu ulei de canabis

Distribuie!

„Acum 25 de ani, Stan Rutner, un medic dentist pensionar, a fost diagnosticat cu Limfomul non-Hodgkin. El a suferit tratamente convenționale cum ar fi radiațiile și chimioterapia, iar cancerul a intrat în remisie în 1989. Crezând că a scăpat, Stan și-a continuat viața.

Cu toate acestea, în 2011, Stan avusese o tuse cronică care persista. Medicul său la diagnosticat cu pneumonie și i-a prescris tratamentul convențional. Medicul a observat că pe plămâni sunt niște pete neobișnuite care aveau nevoie de atenție după ce pneumonia a fost eliminată.


Odată ce pneumonia a scăzut, medicul a efectuat mai multe teste pe plămânii lui Stan și a descoperit că, cancerul pulmonar a fost metastazat în creier (rezultând o tumoare cerebrală inoperabilă).

Chimioterapia și radiațiile pe care a decis să le urmeze, n-au făcut decât să-l facă și mai bolnav. A pierdut atât de mult în greutate încât hainele nu-i mai erau bune, a fost epuizat cronic și a prezentat grețuri constante.


Soția lui Stan, Barb Rutner, a relatat: “Era foarte slab. Așa că am renunțat la radiații pe 25 iunie, iar pe 13 iulie a intrat în spital pentru prima dată cu pneumonie (inflamație a plămânilor datorată radioterapiei).

Stan a primit o veste devastatoare: cel mult patru săptămâni de viață! Disperat, a urmat și alte tratamente precum acupunctura. Nimic însă nu era de folos. Fiica lui, Corinne, împreună cu logodnicul ei John Malanca, au început să studieze tratamente pentru cancer pe bază de ulei de canabis. Ei au decis că aceasta ar fi cea mai bună opțiune pentru Stan și că nu are nimic de pierdut.

Recuperarea utilizând ulei de canabis

Barb a explicat: “Corinne și John deveniseră interesați de marijuana. Stan a pierdut atât de mult în greutate și nu știam ce să facem să-i îmbunătățim apetitul. Corinne i-a sugerat să ia niște capsule de ulei de canabis amestecat cu ulei de nucă de cocos. A început să ia pastilele la începutul lunii noiembrie”.

În două săptămâni, greața a dispărut, apetitul s-a îmbunătățit și a luat în greutate. A continuat acest tratament în fiecare zi.

După cinci luni, Stan se simțea mult mai bine, lua chiar și ore de sport.

“Pe 27 ianuarie, am primit rezultatele studiului RMN al creierului lui Stan într-un e-mail de la oncologul lui, afirmând pur și simplu:”Nu există nicio dovadă de boală”. Cancerul dispăruse. Suntem profund recunoscători doctorilor și prietenilor care ne-au susținut însă știm că doar datorită tratamentului cu canabis s-a făcut Stan bine”, a mai spus Barb.”[1]

Video

SURSE

  1. https://comunitateaprocanabis.info/canabisul-castiga-din-nou-in-lupta-cu-cancerul
  2. Foto: comunitateaprocanabis.info
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...