Cancerul poate fi activat de o simplă tăietură

Distribuie!

„Cancerul poate fi activat de o simpla taietura

Cercetarile recente aduc noutati socante in ceea ce priveste perspectivele declansarii cancerului intr-un organism aparent sanatos. Ultimele informatii sugereaza faptul ca orice stimul exterior la care e suspus organismul nostru (radiatii, compusi mutageni celulari, stimuli prea fierbinti sau expunerea repetata la frig extrem) poate avea un impact pozitiv sau negativ asupra celulelor organismului, determinand daca acestea isi vor pastra sau nu conformatia.


Chiar si o mica taietura poate fi suficienta pentru a „trezi la viata” celule canceroase latente. Cel putin asta arata un test efectuat de Universitatea California din San Francisco pe soareci modificati genetic astfel incat ei sa prezinte o gena canceroasa umana la nivelul celulelor stem ai foliculilor de par. Experimentul a decurs in modul urmator: jumatate din soareci au fost taiati pe o mica portiune din blana, in vreme ce cealalta jumatate a ramas neatinsa si folosita drept grup de control. Soarecii au fost apoi monitorizati si s-a constatat ca doar aceia care au fost taiati au dezvoltat rapid mase tumorale, de jur imprejurul ranii.”[1][2]

SURSE

  1. http://www.noutatimedicale.com/2011/02/cancerul-poate-fi-activat-de-o-simpla.html#ixzz2AO4yE9ny
  2. http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/sanatate/cancerul-poate-fi-activat-de-o-simpla-taietura–21342.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...