Cancerul poate fi învins de canabis! Zeci de studii medicale din întreaga lume demonstrează acest lucru!

Distribuie!

„Canabisul a creat in ultima perioada o serie de controverse in intreaga lume. Mai multe state din SUA, dar si tari din intreaga lume au inteles importanta sa si de aceea au legalizat folosirea canabisului in scopuri medicale. De exemplu, Uruguay-ul a votat recent o lege pentru a crea prima piata legala din lume de marijuana. Cele mai bune vesti pentru aceasta legalizare a marijuanei sunt din domeniul medical si asta pentru ca s-a demonstrat de mai multe ori ca acest canabis/marijuana este un tratament minune in tratarea cancerului.

In acest articol, vom prezenta numai putin de 7 de studii care demonstreaza acest lucru: faptul ca marijuana/canabisul extras din canepa poate vindeca aceasta boala grava a omenirii, cancerul. Dar, in lume sunt zeci, daca nu sute de studii stiintifice care arata eficacitatea canabisului in lupta impotriva acestei cumplite boli. Asadar, sa vedem…


1. Un studiu publicat in “British Journal of Cancer”, condus de Departamentul de Biochimie si Biologie moleculara, din cadrul Univ. Complutense din Madrid, a aratat ca Tetrahidrocabinolul (THC) si alti canabinoizi care se gasesc in canepa reduc marimea tumorilor. Canabinoizii nu au produs efecte psihoactive la pacientii carora le-a fost administrat. Sursa: Nature.com

2. Un studiu publicat in “Revista de Farmacologie si Terapeutica Experimentala” a demonstrat inca o data proprietatile antitumorale ale canabinoizilor. Astfel, canabidiolul (CBD) poate reduce dramatic viabilitatea celulelor de gliom. Gliomul este un cuvant pentru a descrie tumoarea de la nivelul creierului. Sursa: Journal of Pharmacology And Experimental Therapeutics.


3. Un studiu publicat de “Biblioteca Nationala Americana de Medicina”, condus de Centrul Medical California-Pacific arata ca acelasi canabidiol (CBD) inhiba proliferarea si invazia celulelor canceroase de san, reducand semnificativ masa tumorala. Sursa: US National Library of Medicine.

4. Un studiu publicat in “Revista de Farmacologie si Terapeutica Experimentala” demonstreaza ca Tetrahidrocabinolul (THC) reduce dramatic cresterea celulelor canceroase de san. Sursa: Journal of Pharmacology And Experimental Therapeutics.

5. Un studiu publicat in “Revista de cancer molecular” arata ca acelasi THC reducerea atat cresterea tumorilor dar si a numarului de tumori. Sursa: Molecular Cancer.

6. Un studiu al revistei “Oncogene“, realizat de Departamentul de Medicina Experimentala din cadrul Univ. de Medicina Harvard a constat ca THC-ul inhiba migrarea celulelor canceroase in cazul cancerului de plamani. Sursa: Nature.com.

 

7. Un studiu publicat de “Biblioteca Nationala Americana de Medicina”, condus de Institutul de Toxicologie si Farmacie, din cadrul Departamentului de Chirurgie Generala din Germania a constatat faptul ca acesti canabinoizi inhiba invazia celulelor canceroase. Efectele benefice au fost confirmate in celulele tumorale primare de la un pacient ce suferea de cancer de plamani. Sursa: US National Library of Medicine.

Tinand cont de toate aceste studii, te gandesti daca nu cumva canabisul a fost tinut ilegal atatia ani ca o mare conspiratie a corporatiilor farmaceutice care nu si-au dorit un tratament eficient impotriva cancerului, pe baza de canabis. Altfel, cum ar mai fi facut ele miliarde de dolari din medicamentele chiomioterapeutice?”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/cancerul-poate-fi-invins-de-canabis-zeci-de-studii-medicale-din-intreaga-lume-demonstreaza-acest-lucru/
  2. Foto: Facebook/Mentally Emancipated

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...