Când râmâi blocat într-o buclă temporară apare fenomenul de deja vu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Henry Deacon, fizician, a lucrat la mai multe proiecte clasificate strict secret sau așa numitele proiecte negre.

El a fost printre primii specialiști care a vorbit despre călătoriile spațio-temporale, porți ale stelelor, arme climatice, despre testele care au realizat adevărate rupturi în spațiu-timp.


El a colaborat la proiectul Shiva Nova în cadrul căruia au fost utilizate baterii laser gigant cu ajutorul cărora au realizat reacții de fuziune care au generat rupturi în spațiu-timp și trecerea într-un univers paralel.

Înainte de Big Bang, spațiul și timpul nu au existat. După ce a fost creat Universul, materia și gravitația au creat spațiul și timpul care sunt structurate precum o pânză formată dintr-un număr imens de filamente, numite și bucle.


Henry Deacon afirmă că există posibilitatea ca o persoană să rămână blocată într-o astfel de buclă, câteva secunde, și atunci apare fenomenul de deja vu.

Există și cazuri mai complicate, în care persoana rămâne blocată, prizonieră, o perioadă mai mare de timp. Este cazul unui tânăr care a rămas blocat într-o buclă timp-spațiu timp de 10 ani.

Senzația de deja-vu persistă, iar medicii l-au suspectat că ar putea să aibă probleme legate de activitatea neurologică. Analizele medicale nu au demonstrat existența unor disfuncționalități neurologice.

Fizicianul Michio Kaku susține că tânărul are capacitatea de a trece într-un alt univers, unde a rămas blocat, întoarcerea ne mai fiind posibilă. Sentimentul de deja vu, care în mod normal poate să dureze câteva secunde, a scăpat de sub control.

Fenomenul de deja vu rămâne o necunoscută pentru lumea științifică. Michio Kaku susține că este un fel de alunecare într-un alt univers. El susține că Universul este un fel de radio care are mai multe frecvențe.

Oamenii sunt adaptați la frecvența realității noastre. Universurile interacționează din când în când, iar fenomenul de deja vu este o fereastră spre un alt univers.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cand-ramai-blocat-intr-o-bucla-temporara-apare-fenomenul-de-deja-vu
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

11 adevăruri uimitoare şi incontestabile despre conştiinţă şi fiinţele umane
Tabla de smarald i-a fascinant pe alchimiști de sute de ani. Se crede că acest scurt text ermetic este una dintre cele câteva scrieri care conțin informații cu privire la practica alchimiei și secretele universului
Documente WikiLeaks despre schimbarea polilor
Descoperirea "efectului fantoma" al ADN-ului la interactiunea cu fotonii: fotonii se aliniaza dupa forma, in spirala, a ADN-ului !
În anii ’50, Dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi astfel tulburate
Emoțiile și gândurile nega­tive slăbesc energia orga­nismului, influențează echi­librul intern, declanșând boli
Vidul nu este un gol, ci este plin de energie uriaşă
Ceea ce noi numim mental sau minte este, în realitate, un angrenaj foarte complex şi subtil, care comportă multe diviziuni sau funcţii şi este totodată structurat pe diferite frecvenţe energetice de vibraţie
Noi mărturii despre Experimentul Philadelphia. Moleculele corpurilor oamenilor și navei erau amestecate
Tibetanii construiesc temple prin forţa sunetului
Fonareff Dimitry Nicolaevici - "Metacontact"
Jurnalul pierdut al lui Nikola Tesla
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...