“Candidatul manciurian”, asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental

Distribuie!by “Utilitatea politica a unor indivizi aflati sub control mental, in cazul unor asasinate, merita sa fie discutata, ca si implicarea agentiei in explozia cultelor satanice. Un film francez recent, “Nikita”, demonstra felul in care, prin selectie si antrenament, o vagaboanda poate deveni asasinul profesionist perfect, si anume unul programabil, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Utilitatea politica a unor indivizi aflati sub control mental, in cazul unor asasinate, merita sa fie discutata, ca si implicarea agentiei in explozia cultelor satanice. Un film francez recent, “Nikita”, demonstra felul in care, prin selectie si antrenament, o vagaboanda poate deveni asasinul profesionist perfect, si anume unul programabil, printr-un telefon si o parola.

Filmul eluda aspectele de hipnoza, dar arata totusi ca inducerea comportamentului criminal se facea printr-o expresie transmisa prin telefon, dupa care “Nikita” revenea la comportamentul si preocuparile unei fete de varsta ei.


In cartea lui Thomas Evan, “The Very Best Man” (“Cu adevarat cel mai bun”), publicata de Simon& Schuster (1995), se arata ca problema acestui gen de asasin programabil a fost cercetata de Sidney Gottlieb, un savant decedat de curand. Tema asasinatelor politice cu asasini controlati mental rimeaza “bine” cu infiltrarea cultelor satanice de catre CIA si cu unele actiuni spectaculoase, dar tragice.

La 9 august 1969, un grup de membri ai cultului lui Charles Manson au patruns in locuinta regizorului polonez Roman Polanski si a sotiei acestuia, Sharon Tate, din Beverly Hills – unde avea loc o petrecere, in lipsa regizorului – si i-au macelarit pe toti cei care se aflau acolo. A doua zi banda a navalit in casa lui Leno Labianca, ucigandu-l impreuna cu sotia. America si lumea intreaga au ramas socate de violenta crimelor si de aparenta lipsa de mobil a acestora.


Reporterul Mary Terry si ziaristul Ed Sanders au anchetat ulterior crimele si fiecare a scris cate o carte, aparute multi ani dupa evenimente, in 1987 (“The Ultimate Evil”) si 1989 (“The Family”). Ambii au constatat ca adevaratul motiv al crimelor erau afacerile cu droguri: adevarata “tinta” era Vojtek Frykowsky, un playboy polonez traficant de LSD care isi depasise teritoriul.

Frykowsky impreuna cu prietena sa, Abigail Folger (mostenitoarea imperiului cafelei Folger) si coaforul vedetelor de la Hollywood, Jay Sebring, au fost ucisi alaturi de Sharon Tate care, ca actrita celebra, a tinut afisul crimei – desi ea a fost ucisa alaturi de ceilalti de catre “drogatele” lui Manson mai mult din intamplare.

La doua zile dupa asasinate, Manson a fost surprins conducand un Mercedes care ii apartinea lui Ronald Stark, marele “boss”, despre care Manson stia ca este “un fost cetatean israelian, in legatura cu serviciile secrete.” Vincent Bugliosi, procurorul care l-a condamnat pe Manson si pe fanaticele sale adepte, sustine ca Manson si fetele constituiau secta satanica “Fiii lui Sam”, din cadrul “Bisericii Judecatii de Apoi”.

Moartea lui Sharon Tate a fost anchetata de un numar record de agentii si ceea ce l-a facut pe Ed Sanders sa se intrebe daca, nu cumva, “Biserica Judecatii de Apoi” fusese un paravan pentru operatiuni sub acoperire. In 1988, Politia din Los Angeles l-a arestat pe William Mentzer, sectant, traficant de droguri, fost bodyguard al lui Larry Flint, suspectat de asasinarea impresarului Roy Radin.

Mentzer facea parte – ca si Manson – din secta “Fiii lui Sam”. Pe vremuri, el fusese asociat cu Manson. Politistii din Los Angeles au admis insa ca Mentzer facea parte dintr-un “escadron al mortii”.

Sectantii – cum s-a mai spus – pot fi “excelenti asasini.” Pe 18 noiembrie 1978, “reverendul” Jim Jones le-a cerut celor 913 membri ai sectei sale – “Templul Poporului” (denumirea exacta, “The People’s Temple Full Gospel Church”) – sa se sinucida, band cianura, iar acestia l-au ascultat cu sfintenie, parintii ucigandu-si copiii.

Crima in masa petrecuta in Guiana si care a oripilat lumea nu fusese, totusi, o executie si nu era urmarea vreunui razboi: un suicid colectiv, dictat de Jim Jones adeptilor sai fara vreo explicatie. Cine era “reverendul” Jim Jones? In ianuarie 1962, revista “Esquire” publicase o lista a celor “noua cele mai sigure locuri din lume” in fata “amenintarii nucleare”. Printre altele, era mentionata si Brazilia.

Conform unui articol din “San Jose Mercury News”, Jim Jones, care se stabilise atunci la Belo Horizonte (Brazilia), le spusese vecinilor ca este “pensionar” al lui US Navy si, lucrul cel mai important, se intretinea primind cate un cec de la Guvernul american.

Se ocupa cu strangerea de fonduri pentru orfani, cel putin asa sustinea, dar unii credeau ca fusese – sau mai era – agent CIA sub acoperire. Putin inainte de a sosi in Brazilia, Jim Jones se oprise in Guiana si propovaduise cu sarg impotriva bisericilor care “pactizasera” cu comunismul.

Conform lui Tim Reiterman, biograful lui Jones, nu fusese decat o incercare de “a-si face o imagine de anticomunist”. Acesta era omul care, dovedind un control mental total asupra adeptilor sai, le ordonase un suicid colectiv, de proportii, la Jonestown.

In SUA a facut apoi senzatie scrisoarea unui profesor de la Universitatea Berkeley, intitulata “Colonia penala”, in care se sustinea ca CIA nu ar fi oprit experientele de control mental din cadrul programului MK Ultra in 1972, ci – sub codificarea MK Search – le continuase in spitale publice si inchisori, “sub acoperirea sectelor religioase”.

Mai exista si o scrisoare a lui Jom Jones catre avocatul sectei sale, Mark Lane. Acest Lane, in paralel, era avocatul presupusului asasin al lui Martin Luther King, James Earl Ray, si incerca sa “scape” de un martor incomod in proces, Grace Walden. In scrisoare, Jim Jones ii sugera avocatului Mark Lane sa o “mute” pe Grace Walden la Jonestown, unde a avut loc, mai tarziu, suicidul colectiv al sectei sale.

Jim Jones avea legaturi cu URSS si Cuba, astfel ca se poate presupune ca exista intentia probabila de a da extensie sectei spre lagarul comunist. Alt argument ca Jim Jones lucra in realitate pentru CIA, in cadrul experimentului cu sectele satanice si controlul mental. In limbajul de specialitate, oameni ca Jim Jones poarta denumirea de “sleeper” (agent adormit sau potential), iar parolele de activare (cuvintele-cheie) “trigger” (tragaci).

Sunt cinci trepte (pasi) de fabricare a acestor “agenti adormiti”, comune mai multor tipuri de “sleepers”. Suicidul colectiv din Jonestown este consemnat intr-un document secret drept “Proiectul Albastru” (“Project Blue”), operatiunea Guiana: implementarea initiala a 34 de subiecti, “sleepers”, cu nivelul 4 de programare (asasini, asa-numitii “candidati manciurieni”). Jim Jones a fost doar unul din liderii de proiect.

David Koresh si Biserica (secta) Davidiana a fost un altul. Forta speciala “Delta Force” a aplicat la Waco toate invatamintele trase dupa Proiectul “Blue”, in Guiana. La Waco nu existau nici teroristi, nici extremisti de dreapta, exista insa o scoala a CIA de formare a acestor “sleepers”, sub acoperirea sectei davidienilor.

Deoarece nu s-au supus ordinelor pe care le primeau mai multi dintre acesti “zombi”, scapand de sub control, a trebuit sa fie lichidati, apoi incinerati pe loc: s-a dat foc scolii, pentru a se distruge fisierele si materialul pregatitor compromitator la ancheta.

Intre Jim Jones de la Jonestown si David Koresh de la Waco este cea mai dreapta linie cu putinta. Dezinformarea a fost fabricata dupa ce experimentul s-a incheiat. Despre “sleepers” printre politicienii celebri nu dorim sa vorbim acum, intrucat este un alt subiect, poate la fel insa de interesant.”[1]

SURSE

  1. Vladimir Alexe – http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-06-29
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.