Capacități latente. De la telepatie la clarviziune

Distribuie!

„CAPACITĂȚI LATENTE. DE LA TELEPATIE LA CLARVIZIUNE

Pe oameni îi despart multe lucruri, modul de a gândi, cultură, tradiții, istorie și lista poate continua. Ceea ce ne unește este telepatia, capacitatea de a citi gândurile la distanță.


Din păcate, telepatia există latent în fiecare dintre noi și puțini dintre noi o putem trezi și amplifica. Uneori se manifestă spontan, fără o pregătire prealabilă. De aici și expresia, mi-ai luat vorba din gură. Telepatia este dependentă de puterea minții.

Cu cât capacitatea noastră de concentrare și focalizare este mai mare, cu atât gândul emis are șansa de a fi recepționat de ceilalți. Apollo 14 a fost misiunea a treia care a dus oameni pe Lună. Misiunea a durat nouă zile. A început în 31 ianuarie 1971 și a continuat cu aselenizarea în 5 februarie.


În timpul acestei misiuni, NASA a afirmat că s-a efectuat un experiment telepatic reușit. Astronautul Edgar Mitchell, al șaselea om care a pășit pe Lună, a transmis mesaje telepatice, prietenilor săi rămași pe Pământ. Mitchell a încercat să transmită patru coloane a câte 25 de cifre, într-o secvență aleatorie, prietenilor de pe Pământ, care fuseseră deja informați cu privire la orarul transmiterii acestei transmisii. Din cauza vremii, lansarea navetei spațiale a întârziat patru minute, în consecință, și transmisiile mentale ale lui Mitchell au fost decalate cu patru minute.

Mitchell a transmis patru coloane de cifre în patru ședințe. Doi dintre receptori au notat coloanele de cifre în toate reprizele, pe când doi dintre receptori, din cauza decalajului dintre emisie și recepție, au notat doar două. Operațiunea a fost considerată un succes. Au fost recepționate 51 de cifre corespondente. Pe lângă telepatie, omul are capacitarea de clarviziune. În Biblie se spune, cel care are darul profeției, să profețească. Prima clarvăzătoare consemnată în istorie a fost Casandra, fiica lui Priam, regele Troiei.

Ea primise puterea de a vedea în viitor de la zeul Apollo, care îi dăruise acest dar cu gândul de a o seduce. Tânăra i-a respins avansurile și Apollo a blestemat-o să nu mai fie crezută de nimeni. Când ea a avertizat că darul grecilor, calul de lemn adus la sfatul lui Ulise în fața cetății Troia, reprezintă un pericol de moarte, tatăl ei nu a crezut-o și finalul se cunoaște.

Există credința că în somn, sufletul, fiind liber de legătura lui cu trupul, își amintește trecutul, vede prezentul și prevede viitorul. Trupul celui adormit zace nemișcat ca al unui mort, dar sufletul este viu și treaz și încă mai viu va fi după moartea trupului când se va elibera cu totul. De aceea, la apropierea morții, sufletul este mai profetic.

Marile personalități ale istoriei au fost preocupați de ceea ce le putea oferi viitorul. Napoleon frecventa a clarvăzătoare numită Lenormand. Aflat în culmea puterii el a fost surprins de ceea ce i s-a întâmplat El a declarat că aceasta i-a desenat pe lemnăria din apartament conturul insulei Sfânta Elena. A înțeles mai târziu mesajul.

Pe lângă faptul că a fost un mare scriitor Jules Verne a fost un clarvăzător de excepție. În romanul său De la Pământ la Lună el a descris zborul unui echipaj format din trei oameni către Lună. Zborul a durat 97 de ore și 13 minute. În anul 1969, echipajul misiunii Apollo ajunge pe Lună după 97 de ore și 13 minute.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/capacitati-latente-de-la-telepatie-la-clarviziune-2
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...