Caraș-Severin: Vaccinări făcute cu Poliția şi Jandarmeria! Spuneți nu legii vaccinării obligatorii!

by “Deschide uşa, creştine! Vaccinări făcute cu Poliția şi Jandarmeria! Ultima ședință organizată de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin cu medicii din familie de județ a scos la iveală o decizie extrem de importantă a Instituției Prefectului. Pentru că județul Caraș-Severin este sub nivelul național la cifra de vaccinare, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deschide uşa, creştine! Vaccinări făcute cu Poliția şi Jandarmeria!

Ultima ședință organizată de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin cu medicii din familie de județ a scos la iveală o decizie extrem de importantă a Instituției Prefectului.


Pentru că județul Caraș-Severin este sub nivelul național la cifra de vaccinare, în special în ceea ce privește vaccinul ROR, care este și pentru rujeolă, DSP Caraș-Severin împreună cu Instituția Prefectului au decis să colaboreze și să le pună la dispoziție medicilor de familie atât baza de date a Direcției de Evidența Populației, cât și sprijinul Poliției și al Jandarmeriei pentru identificarea familiilor care au copii ce trebuie vaccinați, dar care nu sunt găsiți de către medicii de familie.

Același protocol de colaborare a fost încheiat și cu Consiliul Județean Caraș-Severin. Deși cifra de vaccinare în județul Caraș-Severin a urcat de la 37 la 47 de procente, ea este încă sub media națională și se lucrează, astfel, pe toate fronturile pentru creșterea cifrei de vaccinare.”[1]


 

Legea vaccinarii obligatorii este o lege specifica regimurilor totalitare. Dupa intrarea in vigoare a acestei legi totalitare, oamenii vor fi haituiti de catre institutiile de forta ale statului impreuna cu medicii. Acesta este un semnal de alarma, iar oamenii trebuie sa inteleaga pericolul. Nu acceptati vaccinarea obligatorie, vaccinarea obligatorie inseamna abuz.

SURSE

  1. http://expressdebanat.ro/deschide-usa-crestine-vaccinari-facute-cu-politia-si-jandarmeria/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"Taxa pe lăcomie" aplicată băncilor - o taxă importantă pentru România. Globaliștii din România sunt împotriva acestei taxe. Multinaționalele, cele care controlează economia României, vor scumpi prețurile
Părinții care sunt împotriva vaccinării au protestat în Piața Victoriei!
DNA a încălcat Constituția României! Curtea Constituțională a României a motivat decizia cu privire la conflictul Guvern-DNA: „S-a încălcat principiul separaţiei puterilor în stat”
Platforma „Respect” neagă suveranitatea poporului român, disprețuiește valorile societății civile și practică un discurs manipulator
Ucraina își bate joc de români, Meleșcanu acceptă oficial!
10 ani de cand Romania a intrat in organizatia terorista NATO! 10 ani de minciuna si manipulari ale romanilor! Romania a fost folosita de NATO datorita zonei geografice strategice deosebite si a resurselor extrem de multe! Cum soldatii romani au ajuns sa moara in Afganistan si Irak intr-un razboi penibil si absurd!
Pentagonul aduce armament greu in Romania, iar seful MI6 a venit in colonia Romania "sa ne apere de agresivitatea Rusiei" ! Au intrebat si pe romanii daca vor asta ?
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)
Serviciile secrete de astăzi sunt de 6 ori mai numeroase decât Securitatea lui Ceaușescu
În Câmpina, familiile sunt vizitate de poliţiştii locali care le cer să se prezinte la unul din cele trei centre medicale deschise în cadrul campaniei pro-vaccinare! Mesajul scris lăsat de poliţie părinţilor este unul ameninţător!
Cosmin, devenit cunoscut după ce s-a fotografiat cu tricolorul de Ziua Maghiarilor, a fost lovit pe o stradă din Sfântu Gheorghe de unguri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro