Cardinal german: „Homofobia” nu există. Este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cardinalul german Gerhard  Ludwig Müller, care a condus până anul trecut Biroul de Doctrină al Vaticanului,  a negat, într-un interviu, existența „homofobiei”, afirmând că aceasta este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora.

În interviul acordat săptămâna trecută scritoarei catolice Costanza Miriano, cardinalul german Gerhard Ludwig Müller a avut un discurs dur la adresa așa numitei „Zile internaționale împotriva homofobiei”, celebrată la 17 mai.
„Homofobia pur și simplu nu există. Este o invenție, un instrument de dominare totalitară asupra minții altora”, a declarat cardinalul. „Mișcarea homosexuală nu are argumente științifice și, prin urmare, a construit o ideologie care încearcă să domine, încercând să-și construiască propria realitate”, a spus cardinalul, conform site-ului Breitbart.com.
Înaltul prelat susține că există o legătură între strategia lobby-ului homosexualilor și cei aflați în slujba marxismului, pentru inventarea unei „fobii” de care ar suferi cei care îndrăzensc să li se opună.
„Este schema marxistă conform căreia realitatea nu este cea care formează gândirea, ci gândirea e aceea care formează realitatea”, a spus cardinalul german. „Prin urmare, oricine nu acceptă această realitate trebuie să fie considerat bolnav. Așa cum, de exemplu, ați putea folosi poliția sau instanțele judecătorești pentru a combate o boală. În Uniunea Sovietică, creștinii erau închiși în spitale de nebuni”, a amintit înaltul prelat vorbind despre „măsurile pe care le luau regimurile totalitare,  precum național-socialismul și comunismul”.
Cardinalul a spus că deplânge faptul că mulți preoți și episcopi nu au astăzi curajul să vorbească mai mult împotriva ideologiilor promovate de grupuri care fac lobby pentru homosexuali. Ba chiar, spune el, unii lideri catolici au participat la evenimente din cadrul „Zilei împotriva homofobiei”.
„Astăzi, unii episcopi nu au curajul să spună adevărul și acceptă să se lase intimidați”, a afirmat cardinalul german, care consideră că aceștia nu înțeleg că homofobia este „o înșelăciune care servește pentru a amenința oamenii”.
„Noi, creștinii nu trebuie să ne temem de amenințări”, a continuat el. „În primele secole, adepții lui Hristos erau închiși sau sfâșiați de fiare. Astăzi, oamenii sunt sfâșiați de psiho-terorism, profitându-se de ignoranța lor”.
Subliniind că episcopii și preoții sunt chemați să fie păstori pentru toți oamenii, chiar și pentru cei care iubesc persoane de același sex, cardinalul german a ținut totuși să spună că „a iubi nu înseamnă a te supune propagandei gender”.
Întrebat de ce totuși, în prezent, această agendă a progandei gender este promovată de mai multe guverne din Occident, cardinalul german răspunde:  „Politicienii noștri din Europa trebuie să aibă grijă de mulți oameni, de cei fără locuri de muncă, de problema lipsei nașterilor, a familiei, de multe probleme grave „ În schimb, ei se preocupă să transforme democrațiile noastre în sisteme totalitare. Ideologia însăși este violentă. Cum poate un parlament să decidă ce este adevărat și ce nu?”, se întreabă Müller.”[1]

Termenul „homofobie” a fost inventat de catre neomarxisti pentru a-i eticheta pe cei care se opun propagandei LGBT ca fiind „homofobi”.


Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii vorbesc despre „toleranta”, doar ca, „toleranta” la care ei se refera este, de fapt, „toleranta represiva”. Conceptul de „toleranta represiva” a fost inventat de catre neomarxistul Herbert Marcuse, membru al Scolii de la Frankfurt. „Toleranta represiva” se refera la dictatura minoritatilor.

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Cardinal-german-%E2%80%9EHomofobia-nu-exista.-Este-o-inventie-a-lobby-ului-homosexualilor-pentru-%E2%80%9Edominarea-totalitara-asupra-mintii-altora-151059
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...