Cartea lui Soyga: Manuscrisul este un tratat despre magie și paranormal, care conține pasaje netraduse încă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Evul Mediu a fost o perioada propice pentru carti misterioase. Totusi, niciuna nu intrece Cartea lui Soyga. Manuscrisul este un tratat despre magie si paranormal, care contine pasaje netraduse inca. Cartea este asociata cu John Dee, un ganditor celebru al erei elisabetane, cunoscut pentru legatura sa cu ocultul.

In anii 1500, se spunea ca Dee detine singura copie a manuscrisului si ca a devenit obsedat de descifrarea ei. Dee se preocupa in special de tabelele criptate, despre care credea ca sunt cheia unor cunostinte ezoterice de mare insemnatate.


Traducerea lor nu era, insa, o sarcina usoara, deoarece autorul manuscrisului criptase bine textul. Pentru a decodifica aceste tabele, Dee a cerut ajutorul unui medium celebru, Edward Kelley.

Din pacate, Dee nu a reusit sa desluseasca misterele Cartii lui Soyga inainte de a muri. Mai mult, desi s-a crezut ca a disparut, doua copii ale cartii au fost redescoperite in 1994, in Anglia. De atunci, cercetatorii o studiaza intens, dar nu au reusit sa ii descopere adevarata semnificatie.”[1]


SURSE

  1. https://www.bzt.ro/5-carti-misterioase-ale-caror-mesaje-n-au-fost-descifrate-niciodata-51704
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...