Cartea lui Thoth și cele mai mari secrete ale Atlantidei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cartea lui Thot este una dintre cele mai importante și misterioase cărți ale omenirii. Toth este descris în vechile texte egiptene ca fiind cea mai importantă divinitate. În imagini el are corp uman și cap de ibis.

Puterile lui Toth erau excepționale. Conform legendei el a dăruit oamenilor această carte, pentru a avea puteri deosebite și a înțelege tainele lumii și ale universului.


Cartea a fost îngropată alături de un mare preot egiptean, care înainte de a muri a citit-o. Cartea descria lumea invizibilă și puterile ei.

Toth, Atlantul sau Maestru misterelor lumii


De curând, au fost descoperite trei papirusuri aparținând vechii civilizații egiptene, în care se vorbește despre această carte.
Textele îl numesc pe Toth, Atlantul sau Maestru misterelor lumii. El este paznicul memoriei ancestrale și a trăit mai multe generații la rând, dat fiind puterea lui de a se reîncarna.


Teoria conform căreia o parte din populația Atlantidei s-ar fi salvat și a migrat în diverse colțuri ale lumii nu este nouă.
Textele aztece vorbesc despre un zeu de rasă albă, venit din est și cu barbă. Acesta a sosit în comunitatea lor pentru a-i învăța tainele lumii.

Și cei mai sceptici cercetători au recunoscut că există multe asemănări între civilizații care nu au avut punți de legătură între ele. Ceea ce este curios este faptul că aceste civilizații au apărut și dispărut în mod misterios, la fel ca și civilizația atlanţilor.
Au fost atlanții maeștrii lor spirituali?

Există o asemănare frapantă între piramidele din Egipt și cele din Mexic. Par a fi făcute de același creator.
Mumiile egiptene și cele incașe sunt făcute după aceleași tehnici și metode. Preoții hinduși aveau cunoștințe despre ceea ce a fost civilizația atlanţilor.

Atlantida a fost distrusă într-o zi și o noapte


Platon și Solon au vorbit în scrierile lor despre atlanți. Platon spunea că Atlantida a fost distrusă într-o zi și o noapte.
O ipoteză riscantă a fost aceea conform căreia Zeus s-a luptat cu titanii, aceștia fiind atlanții.

 

Mayașii vorbesc despre atlanți în Codex Dresden, unde se spune că un popor întreg a fost înghițit de apă și nisip. Harta lui Piri Reis prezintă o insulă misterioasă în apropiere de Caraibe, care astăzi nu mai există. Mulți specialiști consideră că ar fi vorba despre Atlantida.

Nu știm dacă lucrurile stau așa, cert este că există un liant între civilizațiile care au dispărut. Putem emite ipoteza că atlanții s-au autodistrus, ca mai toate civilizațiile avansate și au dus cu ei acest flagel al autodistrugerii, în celelalte civilizații care au dispărut la fel de misterios?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cartea-lui-thot-si-cele-mai-mari-secrete-ale-atlantidei
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...