Casа Albă: „Sancțiunile împotriva Rusiei au fost adoptate cu încălcări procedurale”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Casа Albă: Sancțiunile împotriva Rusiei au fost adoptate cu încălcări procedurale

„Proiectul de lege privind introducerea de noi sancțiuni împotriva Rusiei a fost adoptat de Senatul Statelor Unite cu încălcări procedurale, prin urmare, în momentul de față proiectul de lege privind extinderea sancțiunilor împotriva Rusiei și a Iranului, dar și legea privind limitarea atribuțiilor președintelui SUA pentru anularea acestora – nu există.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe Sean Spicer în timpul briefingului pentru jurnaliști.


Conform spuselor lui Spicer, senatorii au încălcat procedura standard de adoptare a proiectului de lege, ceea ce înseamnă că „proiectul de lege nu există.”

Proiectul de lege care permite Congresului să blocheze încercările lui Donald Trump să anuleze sancțiunile împotriva Rusiei și a Iranului a fost adoptat de Camera superioară a Congresului Statelor Unite pe data de 15 iunie. Pentru adoptarea proiectului au votat 98 din 100 de senatori.


Însă, Camera Reprezentanților a blocar această lege, deoarece congressmenii nu sunt de acord cu încălcarea procedurii. Conform procedurii, orice acte care au legătură cu venitul de stat trebuiesc mai întâi aprobate de Camera Reprezentanților, apoi de Senat.”[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/sanctiuni-rusia-incalcari-procedurale/
  2. Foto: rusul.ru

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Presedintele Uruguay: cel mai apreciat om de pe Planeta ! Este un om sarac, care isi doneaza 90% din salariu si asteapta la rand in spital !
Experimente pe oameni cu nanotehnologii - pericolele și efectele secundare ale nanotehnologiei
Spionul KGB Bohdan Stashynsky și spray-ul ucigaș
Vedetele Iluminatilor: Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West, Nas si multii altii, vanduti masoneriei ! Acestia contribuie la dezaxarea tineretului !
Soluții naturale pentru a înlocui soluţiile medicinii occidentale, create de Rockefeller
Donald Trump a tăiat fondurile pentru avorturi și a scos SUA din TPP
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Savantul francez Didier Raoult contrazice Organizația Mondială a Sănătății: „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu Covid-19. Epidemia se încheie”
Phil Schneider, bărbatul care a ucis doi extratereștri în baza Dulce
Corectitudinea politică, ideologia extremistă a secolului XXI
SUA și Israel încearcă să dea o lovitură de stat în Iran
Lojile francmasonice sunt folosite de grupările infracționale în Marea Britanie pentru a corupe polițiști
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...