Casа Albă: “Sancțiunile împotriva Rusiei au fost adoptate cu încălcări procedurale”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Casа Albă: Sancțiunile împotriva Rusiei au fost adoptate cu încălcări procedurale

„Proiectul de lege privind introducerea de noi sancțiuni împotriva Rusiei a fost adoptat de Senatul Statelor Unite cu încălcări procedurale, prin urmare, în momentul de față proiectul de lege privind extinderea sancțiunilor împotriva Rusiei și a Iranului, dar și legea privind limitarea atribuțiilor președintelui SUA pentru anularea acestora – nu există.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe Sean Spicer în timpul briefingului pentru jurnaliști.


Conform spuselor lui Spicer, senatorii au încălcat procedura standard de adoptare a proiectului de lege, ceea ce înseamnă că „proiectul de lege nu există.”

Proiectul de lege care permite Congresului să blocheze încercările lui Donald Trump să anuleze sancțiunile împotriva Rusiei și a Iranului a fost adoptat de Camera superioară a Congresului Statelor Unite pe data de 15 iunie. Pentru adoptarea proiectului au votat 98 din 100 de senatori.


Însă, Camera Reprezentanților a blocar această lege, deoarece congressmenii nu sunt de acord cu încălcarea procedurii. Conform procedurii, orice acte care au legătură cu venitul de stat trebuiesc mai întâi aprobate de Camera Reprezentanților, apoi de Senat.”[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/sanctiuni-rusia-incalcari-procedurale/
  2. Foto: rusul.ru

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Expresiile „teoria conspiraţiei” sau „conspiraţionist” sunt nişte sintagme peiorative aruncate în discuţii cu intenţia de a face pe cineva să pară nebun sau paranoic. Este o tactică frecventă a poliţiei moderne de cenzură a gândirii, într-o încercare disperată de a submina posibilităţile de informare ale oamenilor
Proiecte negre - proiecte ultrasecrete
Psihotronica - Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear
George Soros susține că Donald Trump „va eșua“ ca președinte al SUA și că Brexitul „va dura trei zile“
Jumătate din italieni vor ieșirea din UE, un "Italexit"
Șeful ONU ne arată ce se ascunde în spatele Covid-19: „Guvernarea Mondială”
Moua Ordine Mondială: Covid-19, a patra revoluție industrială și Marea Resetare
Guvernul Ungariei dorește să interzică ONG-urile lui George Soros deoarece vor să influențeze deciziile naționale
Marea escrocherie mondială – industria apei îmbuteliate
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
Strategia lui Emmanuel Macron a eșuat, susținerea pentru "vestele galbene" crește! "Salvatorul UE" riscă o înfrângere devastatoare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Misterele cetăților care au aparținut dacilor. Comorile știute și neștiute

Ministerul Culturii spune că a inversat special culorile din logo-ul Centenarului: Autorii au ilustrat un drapel în înaintare

Misterul numărului 33. Coincidențe stranii sau un adevăr ascuns de ochii noștri?

20 de ani de “Parteneriat Strategic” România – SUA! 20 de ani de când România a ajuns o colonie a SUA! 20 de ani de când SUA conduc România!

Un tată face o radiografie lucidă a genocidului împotriva românilor: “Indivizi cu mentalitate de asasini conduc sistemul sanitar”

Închide