Cât de pregătită este omenirea pentru întâlnirea cu o specie extraterestră? Iată de ce ni se ascunde adevărul

Distribuie!

„Cât de pregătiți suntem pentru întâlnirea cu o specie extraterestră? Nu suntem deloc și apoi ne mai mirăm de ce ni se ascunde adevărul!

US News & World Report a publicat un articol cu privire la evenimentele extraterestre petrecute în ultimii ani. Autorii articolului subliniază faptul că în 95% din cazurile observate, autoritățile au dat explicații ordinare, cum ar fi, aparate de zbor militare, baloane meteorologice, fenomene astronomice. Doar 5% din aceste cazuri au rămas fără explicații.


Pe de altă parte, sunt specialiști care susțin că aceste explicații nu au temei real. Ei vorbesc despre obiecte zburătoare care sunt interplanetare sau inter-dimensionale. Mulți piloți au declarat că in momentul în care un astfel de obiect s-a apropiat de un avion, au fost nevoiți să piloteze manual avionul pentru că sistemul automat de pilotaj nu mai funcţiona.

Jurnaliștii de la US News & Wold Report susțin că în toate incidentele cauzate de evenimente extraterestre, există probe și urme care sunt relevante.


În primul rând, este vorba despre nivelul ridicat de radiații Măsurătorile au demonstrat că cei care s-au apropiat de aceste zone, imediat după un astfel de eveniment, au avut grave probleme de sănătate, de la stări de greață, dureri de cap, probleme ale pielii sau forme de leucemie.

Este celebru cazul unui soldat american care s-a judecat 20 de ani cu statul american pentru un astfel de incident. În anii 80, el se afla la o bază americană din Germania. Împreună cu alți colegi s-a apropiat la câțiva metri de un OZN care staționase într-o pădure din apropierea bazei militare.

Consecințele au fost dramatice pentru cei zece soldați. Nouă dintre ei au murit la câțiva ani după acest incident. El a supraviețuit, dar cu o formă severă de cancer. Medicii au stabilit că boala a fost declanșată de un nivel ridicat de radiații.

După mai bine de 20 de ani, el a câștigat procesul în care s-a judecat cu statul american. Acesta i-a plătit costurile tratamentelor și o sumă importanta de bani.

În martie 2017, autoritățile franceze au intrat în alertă, după ce alarma de la o importantă centrală nucleară s-a declanșat. Ulterior, s-a constatat că centrala a fost survolată de un OZN.

Voluntar sau involuntar, în trecerile lor, OZN-urile declanșează energii care sunt periculoase pentru om și tehnologia terestră. Jurnaliștii de la US News & World Report au pus întrebare cât de pregătită este omenirea in fața unui atac extraterestru.

Răspunsul a fost unul simplu. Nu suntem pregătiți. Până și puternica armă nucleară devine neutilizabilă în astfel de situații.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/cat-de-pregatita-este-omenirea-pentru-intalnirea-cu-o-specie-extraterestra-iata-de-ce-ni-se-ascunde-adevarul
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...