“Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați” DNA protejează corupția Globaliștilor SUA-UE-Soros din România!

by ““Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați” “Globalizarea.Distrugerea capitalului românesc și preluarea economiei de către Supranaționale. Când am trecut de la Socialism la Capitalism, am crezut că intrăm într-o societate perfectă. Nicidecum, dar alta mai bună […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

““Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați”

“Globalizarea.Distrugerea capitalului românesc și preluarea economiei de către Supranaționale.
Când am trecut de la Socialism la Capitalism, am crezut că intrăm într-o societate perfectă. Nicidecum, dar alta mai bună nu s-a descoperit. Am și intrat într-un moment prost, ca Puiul de Gostat la tăiat: Momentul în care Supranaționalele se bat cu Economiile Naționale și cu Democrația.


Un conflict între Capitalismul Globalizării și Democrație. Bătălia este de vreo treizeci de ani, este extrem de dură și a cuprins toate țările, fie ele democratice sau nu, tot Mapamondul: Din China și India pânâ în America și Europa, inclusiv Rusia.
E vorba doar de profit și de bani, iar națiunile, cu ideile lor „învechite”, le stau în cale. Vestita „Globalizare”, Dușmanul Democrației.

Gândiți-vă cum a căzut România, care credea că intră într-un club Select, se uita la Occident ca la Tărâmul Promis, fix în mijlocul acestui Megaconflict, în bătălia pentru bani. Mulți. Pentru a se extinde, Supranaționalele au nevoie de teren proaspăt și de forță de muncă ieftină. „Democrația e un moft”.Multe dintre ele au cifra de afaceri mult peste PIB-ul României.


Pentru a se extinde, Supranaționalele au nevoie de Roboței, nu de oameni care gândesc. Casă, masă, economie de consum, cumperi tot de la ele, plimbare, excursii și somn. Ideile de: „Istorie”, „Națiune” sunt „perimate”. Nu au nevoie de politicieni care gândesc, ci de „Macroni”, semitâmpiței. De aceea se și implică în toate alegerile, inclusiv în România, mai ales după ce s-au ars cu Trump. Nici lui nu-i e bine.

Venit din bezna comunistă Politicianul și privatul român s-a trezit că este proprietar pe o „industrie de fiare vechi” ( așa i s-a spus), și le-a vândut-o ca atare.
Să ne înțelegem: Procesul de Globalizare a României nu a fost deloc întâmplător, a fost o condiție a primirii noastre în „Clubul Select”.

Nu puteai vinde dacă nu existau cumpărători, pe de-o parte, și nu-ți puteai permite să spui „Nu” pe de altă parte.
Spargerea sistemului energetic în bucăți și privatizarea unei părți importante și celelalte privatizări au fost rodul consultanței occidentale. Privatizarea, neoliberalismul a fost o condiție a occidentalizării noastre. Asta nu-i scuză cu nimic pe politicienii care au făcut asta, doritori de câștig în timp scurt.

Am devenit piață de consum: i-am invitat să-și facă Hipermarketuri în care să-și vândă produsele la noi acasă, pe banii noștri și profitul lor. Ne-am distrus agricultura și irigațiile pentru a le putea vinde ieftin terenurile, peste trei milioane de hectare. Le-am dat și pădurile, sistemul energetic (sufletul unei economii) și resursele.

Le-am dat aproape tot; după care muncim la ei, în țară sau afară, pe salariile lor. Iar pe cei câțiva capitaliști români care au rămas, i-am băgat în pușcării pentru că sunt „corupți”, iar noi ne ” Luptăm cu corupții”, nu? Păi bine, bine, dar de ce nu i-am condamnat la locul de muncă, să dea banii înapoi și să nu dea oamenii afară? Răspuns: Pentru că trebuiau eliminați capitaliștii români.

De când ne „Luptăm” noi, așa, cu corupția, nici un-dar niciunul- dintre capitaliștii străini nu a fost anchetat, judecat, ce să mai zic de condamnat. Iar corupția generată de ei este de zeci de ori mai mare decât a noastră. Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel,Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați.
Ei cu banii și profitul, românii cu pușcăria, pentru că sunt corupți, nu”?(Gelu Visan –P.M.P.)”[1]

SURSE

  1. https://www.incisivdeprahova.ro/2017/05/30/cateva-exemple-de-coruptie-holzindustrie-schwighofer-paduri-bechtel-strabag-eads-microsoft-alaturi-de-multi-altii-va-las-pe-dumneavoastra-sa-continuati/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comisia Europeană lansează infringement împotriva României pe legea 51% produse românești în supermarket! Globaliștii vor ca România să fie doar o piață de desfacere pentru produsele din străinătate!
Adrian Sârbu audiat în Comisia SRI: Prezența SRI în câmpul mass-media, în perioada 2010-2016, distrugătoare
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Hans Klemm în vizită la Târgoviște la locul execuției soților Ceaușescu
Curtea Constituțională a României a stabilit ca Referendumul pentru familie să aibă loc la data de 7 octombrie 2018! Veniți la Referendum și susțineți familia tradițională!
România va înființa magazine de stat care vor concura cu hipermarketurile străine
Ambasadori americani acuzați de trafic de influență
ONG-ul care vrea să controleze relația cu NATO și SUA, afacerile cu energie și Securitatea Națională
Iată ce substanțe conțin legumele turcești care ajung pe masa noastră
Carne stricata, reamabalata si pusa la vanzare in Romania! Uite asa romanii sint imbolnaviti prin hrana!
Adevărul despre așa-zisul steag secuiesc: o invenție de după 1989 folosită pentru a cere autonomia în inima României
Tupeu fără precedent al lui Marko Bella: Noi, ungurii, ce ar trebui să sărbătorim pe 1 decembrie 2018? Ce acuzații grave aduce statului român
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro