“Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați” DNA protejează corupția Globaliștilor SUA-UE-Soros din România!

Distribuie!by ““Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați” “Globalizarea.Distrugerea capitalului românesc și preluarea economiei de către Supranaționale. Când am trecut de la Socialism la Capitalism, am crezut că intrăm într-o societate perfectă. Nicidecum, dar alta mai bună […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

““Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați”

“Globalizarea.Distrugerea capitalului românesc și preluarea economiei de către Supranaționale.
Când am trecut de la Socialism la Capitalism, am crezut că intrăm într-o societate perfectă. Nicidecum, dar alta mai bună nu s-a descoperit. Am și intrat într-un moment prost, ca Puiul de Gostat la tăiat: Momentul în care Supranaționalele se bat cu Economiile Naționale și cu Democrația.


Un conflict între Capitalismul Globalizării și Democrație. Bătălia este de vreo treizeci de ani, este extrem de dură și a cuprins toate țările, fie ele democratice sau nu, tot Mapamondul: Din China și India pânâ în America și Europa, inclusiv Rusia.
E vorba doar de profit și de bani, iar națiunile, cu ideile lor „învechite”, le stau în cale. Vestita „Globalizare”, Dușmanul Democrației.

Gândiți-vă cum a căzut România, care credea că intră într-un club Select, se uita la Occident ca la Tărâmul Promis, fix în mijlocul acestui Megaconflict, în bătălia pentru bani. Mulți. Pentru a se extinde, Supranaționalele au nevoie de teren proaspăt și de forță de muncă ieftină. „Democrația e un moft”.Multe dintre ele au cifra de afaceri mult peste PIB-ul României.


Pentru a se extinde, Supranaționalele au nevoie de Roboței, nu de oameni care gândesc. Casă, masă, economie de consum, cumperi tot de la ele, plimbare, excursii și somn. Ideile de: „Istorie”, „Națiune” sunt „perimate”. Nu au nevoie de politicieni care gândesc, ci de „Macroni”, semitâmpiței. De aceea se și implică în toate alegerile, inclusiv în România, mai ales după ce s-au ars cu Trump. Nici lui nu-i e bine.

Venit din bezna comunistă Politicianul și privatul român s-a trezit că este proprietar pe o „industrie de fiare vechi” ( așa i s-a spus), și le-a vândut-o ca atare.
Să ne înțelegem: Procesul de Globalizare a României nu a fost deloc întâmplător, a fost o condiție a primirii noastre în „Clubul Select”.

Nu puteai vinde dacă nu existau cumpărători, pe de-o parte, și nu-ți puteai permite să spui „Nu” pe de altă parte.
Spargerea sistemului energetic în bucăți și privatizarea unei părți importante și celelalte privatizări au fost rodul consultanței occidentale. Privatizarea, neoliberalismul a fost o condiție a occidentalizării noastre. Asta nu-i scuză cu nimic pe politicienii care au făcut asta, doritori de câștig în timp scurt.

Am devenit piață de consum: i-am invitat să-și facă Hipermarketuri în care să-și vândă produsele la noi acasă, pe banii noștri și profitul lor. Ne-am distrus agricultura și irigațiile pentru a le putea vinde ieftin terenurile, peste trei milioane de hectare. Le-am dat și pădurile, sistemul energetic (sufletul unei economii) și resursele.

Le-am dat aproape tot; după care muncim la ei, în țară sau afară, pe salariile lor. Iar pe cei câțiva capitaliști români care au rămas, i-am băgat în pușcării pentru că sunt „corupți”, iar noi ne ” Luptăm cu corupții”, nu? Păi bine, bine, dar de ce nu i-am condamnat la locul de muncă, să dea banii înapoi și să nu dea oamenii afară? Răspuns: Pentru că trebuiau eliminați capitaliștii români.

De când ne „Luptăm” noi, așa, cu corupția, nici un-dar niciunul- dintre capitaliștii străini nu a fost anchetat, judecat, ce să mai zic de condamnat. Iar corupția generată de ei este de zeci de ori mai mare decât a noastră. Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel,Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați.
Ei cu banii și profitul, românii cu pușcăria, pentru că sunt corupți, nu”?(Gelu Visan –P.M.P.)”[1]

SURSE

  1. https://www.incisivdeprahova.ro/2017/05/30/cateva-exemple-de-coruptie-holzindustrie-schwighofer-paduri-bechtel-strabag-eads-microsoft-alaturi-de-multi-altii-va-las-pe-dumneavoastra-sa-continuati/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fostul șef al SRI Alba a spus tot la audierile din Parlament: Interceptări abuzive, dosare judecate de apropiaţi ai şefei DNA
Nimeni nu e în siguranță. Profilul Facebook îți poate fi închis chiar acum. Facebook trage "cortina de fier" cu mâna tefeliștilor
Cine sunt jurnaliștii propagandiști români, care denigrează România în presa străină? Ce este mai josnic decât să îți denigrezi propria țară?
Karl Marx și Friedrich Engels: "Românii sunt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale"
Document al ANAF care demonstrează „vânătoarea firmelor”. Fiecare echipă de inspectori fiscali are target de amenzi de 6 milioane lei pe an. Reacția virulentă a lui Dragnea
Prinderea lui Sebastian Ghiță are ca scop distragerea atenției publice de la frauda alegerilor prezidențiale din 2009 și de la legea vaccinării obligatorii
Majoritatea romanilor vor o Noua Ordine Mondială
Noi membri de onoare ai Forumului B'nai B'rith România (Fiii Alianței sau Fiii Legământului), organizație secretă evreiască și structurată ca lojă masonică
Industria Farmaceutică împotriva Aur Derm. Producătorul Aur Derm rupe tăcerea: Au vrut să îmi ia rețeta, dar am refuzat. A deranjat pentru că vindecă fără efecte secundare
Raport financiar: americanii s-au umplut de bani pe seama românilor
Limba maghiară obligatorie pentru toate posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro