Cavalerul Negru – satelitul extraterestru vechi de 13.000 de ani este cercetat de oamenii de stiinta

Distribuie!by Epavă spațială sau satelit artificial extraterestru? A fost descoperit în anul 1950 și de atunci și până acum, cercetătorii nu au reușit să dea un răspuns clar, la această problemă. Este cea mai importantă descoperire, cu privire la un obiect care se află în orbita Pământului, de foarte mulți […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Epavă spațială sau satelit artificial extraterestru? A fost descoperit în anul 1950 și de atunci și până acum, cercetătorii nu au reușit să dea un răspuns clar, la această problemă. Este cea mai importantă descoperire, cu privire la un obiect care se află în orbita Pământului, de foarte mulți ani.

La început, s-a crezut că este un satelit pentru spionaj al rușilor. Cu timpul, americanii și-au dat seama că rușii nu au legătură cu ceea ce au numit Cavalerul Negru. Nu numai americanii au fost interesați de acest obiect, ci și rușii, suedezii.


Cavalerul Negru - satelit

Un cercetător suedez susține că a interceptat un semnal de la acest satelit și pe care l-a descifrat, reprezentând literele ALL. Primul care a interceptat semnale de la acest satelit a fost Nikola Tesla, în anul 1899, în Colorado, după ce construise un dispozitiv radio de înaltă tensiune.

Începând cu anul 1928, mai mulți astrofizicieni au interceptat semnale care proveneau de la acest obiect neidentificat. În anul 1948, astronomii au reperat în proximitatea Pământului un corp, cu un diametru de peste 3 kilometri. Mișcarea obiectului era haotică, fiind influențată de polii Pământului și ai planetei Venus.


Nu putea fi un corp celest omologat, dat fiind această mișcare haotică. El pătrunde în orbita Pământului, timp de 200 de zile, după care își schimbă traiectoria. Viteza de deplasare este foarte mare și astrofizicienii susțin că cele două planete influențează această viteză. În anul 1954, sunt descoperiți doi sateliți în jurul Pământului și specialiștii trag concluzia că nu sunt fabricați de om. Cei doi sateliți se rotesc unul în jurul celuilalt, la o distanță de 900 de kilometri, față de Pământ. Unul dintre ei este Cavalerul Negru.

În anul 1957, apare prima fotografie a acestui obiect. Fotografia a fost făcută dintr-un observator din Caracas, Venezuela. Unii cercetători susțineau în continuare, că este vorba despre un satelit artificial, trimis de ruși. În acel moment obiectul se afla pe orbita polară, ori rușii, dar și americanii au trimis sateliți pe orbita polară, după anul 1960. O primă întrebare pe care și-au pus-o cercetătorii a fost cea legată de ce un satelit pe orbita polară și cine l-a trimis? Reprezintă regiunea polară un interes atât de mare?
În anul 1958, sunt interceptate semnale care provin de la acest obiect, dar sunt într-un limbaj necunoscut.

În anul 1960, specialiștii reușesc să stabilească greutatea obiectului. Acesta are peste 15000 de kilograme. O altă ciudățenie este cea legată de faptul că obiectul nu putea fi detectat cu aparate optice. El se putea vedea numai noaptea, când căpăta diverse culori. În anul 1961, americanii hotărăsc să trimită în spațiu un satelit cu mai mult de 350 de milioane de ace din cupru, în scopul de a elimina bruiajul în transmisiile militare. Un asemenea experiment compromitea radio-astronomia. În ciuda insistențelor de a nu trimite în spațiu ace de cupru, americanii nu au renunțat la proiect.

Astrofizicienii au asistat la un spectacol incredibil. Obiectul necunoscut a aspirat toate acele de cupru din satelitul trimis. Un an mai târziu, americanii au reluat experimentul și același fenomen, de aspirare s-a petrecut, din nou. Misterul continuă și în zilele noastre când, specialiștii își pun întrebarea, dacă este un satelit extraterestru care spionează rasa umană, sau poate este un satelit pentru a asigura comunicarea cu pământenii?

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/cavalerul-negru-satelit-extraterestru-vechi-de-peste-13000-de-ani

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.