Caz celebru de călătorie în timp: Zborul mareşalului Victor Goddard în viitor

Distribuie!

„Întotdeauna a existat o fascinaţie pentru subiectul călătoriei în timp – cazuri în care oamenii experimentează temporar incursiuni în trecut sau în viitor, sau interacţionează cu obiecte şi persoane din ere diferite.

Oameni de ştiinţă ca Albert Einstein, Michino Kaku şi Stephan Hawking au afirmat că, teoretic, călătoria în timp este posibilă, însă ştiinţa noastră nu poate reuşi acest lucru. Dar dacă poate natura?


De-a lungul timpului au fost relatate numeroase cazuri de călătorie în timp, iar unul dintre cele mai faimoase este cel al lui Robert Goddard.

Mareşalul de aviaţie Robert Victor Goddard a fost un comandant senior din cadrul Forţelor Aeriene Regale (FAR) britanice care a luptat în al Doilea Război Mondial.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes.ro/news/caz-celebru-de-calatorie-in-timp-zborul-maresalului-victor-goddard-in-viitor–210768

SURSE

  1. http://epochtimes.ro/news/caz-celebru-de-calatorie-in-timp-zborul-maresalului-victor-goddard-in-viitor–210768
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...