Caz șocant! Soldații chinezi dispăruți într-o altă dimensiune

by “Uneori, în spațiul din care facem parte prezintă unele anomalii, motiv pentru care se petrec unele lucruri pe care le considerăm fie misterioase sau chiar inexplicabile. Un astfel de fenomen misterios s-a petrecut în 1937, în timpul războiului dintre China și Japonia. În timpul invaziei japoneze, China s-a văzut […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Uneori, în spațiul din care facem parte prezintă unele anomalii, motiv pentru care se petrec unele lucruri pe care le considerăm fie misterioase sau chiar inexplicabile.

Un astfel de fenomen misterios s-a petrecut în 1937, în timpul războiului dintre China și Japonia. În timpul invaziei japoneze, China s-a văzut obligată să se apere cu toate forțele. Pe frontul nordic, armata chineză a trimis un batalion de circa 3000 de soldați ca să apere un obiectiv de importanță maximă.


Batalionul a ajuns la punctul strategic și a confirmat misiunea, însă a doua zi nimeni nu mai putea lua legătura cu soldații. Oficialii chinezi au presupus că batalionul fusese omorât de armata japoneză și podul în cauză cucerit și distrus. Dar lucrurile nu au stat chiar așa.

Ceva misterios s-a petrecut și nimeni nu își explica ce. Mai multe trupe de recunoaștere au fost trimise la locul cu pricina. Podul era intact și nu s-au văzut urmele unei bătălii. Armata japoneză nu ajunsese niciodată în zonă, dar cu toate acestea batalionul chinez dispăruse fără urmă. Unde?


Atunci când războiul s-a încheiat, o anchetă oficială s-a efectuat cu scopul de a determina unde a dispărut batalionul care trebuia să păzească podul cu pricina. S-a presupus că soldații au dezertat și trebuiau căutați pentru a fi judecați la curtea marțială.

Această ipoteză a picat foarte repede și anchetatorii nu au găsit nicio dovadă a existenței soldaților dispăruți. Dacă aceștia nu au dezertat și nici nu au fost uciși, atunci unde au dispărut fără urmă?

Nu s-a răspuns niciodată oficial la această întrebare. Cazul soldaților dispăruți a rămas un mister, dar cu toate acestea a existat o explicație neoficială. O ciudățenie spațiu-timp s-a petrecut și peste 3000 de soldați au făcut pasul într-o altă dimensiune fără ca ei să se mai întoarcă aici.

Bineînțeles că această explicație neoficială nu a fost agreată de toată lumea, dar dacă privim în istorie asemenea cazuri s-au întâmplat de nenumărate ori.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/caz-socant-soldatii-chinezi-disparuti-intr-o-alta-dimensiune
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro