Cazul La Familia și cenzura radicalilor de stânga

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anularea concertului trupei La Familia demonstrează cât de periculoasă poate fi infiltrarea grupărilor radicale de stânga în societatea civilă și structurile de stat

Cazul trupei „La Familia”, când i-a fost anulat concertul care urma să aibă loc în clubul clujean Form Space, din cauza pozițiilor lor pro-familie, este cât nu se poate de reprezentativ pentru stilul în care știu cercurile, numite convențional „progresiste”, să trateze dreptul la libera exprimare și conștiință. Aici, într-o anumită măsură, se adeverește afirmația că „fasciștii viitorului vor fi antifasciști”. Expresia este atribuită de unii lui Winston Churchill, însă puțin contează cine a fost autorul, ci mai mult ideea. Esențial este să evidențiem paradoxul că astăzi cei mai agresivi și intoleranți sunt anume acei care folosesc din belșug termeni cu puternice nuanțe emotive, precum „toleranță”, „egalitate”, „nediscriminare”, purtând o luptă pe viață și pe moarte cu „fascismul în toate manifestările sale”, chiar și acolo unde nici nu poate mirosi a fascism.

Spre exemplu, ceva mai devreme, o lesbiană declarată și activistă a organizației pro-gay, GenderDoc-M, Angelica Frolov, (care activează și la un post de televiziune de la Chișinău), într-o postare pe Facebook, îndemna instituțiile media să nu ofere dreptul la opinie „homofobilor”.


 

Așa cum reiese din mai multe mesaje publice, prin „homofobi” activista înțelege orice persoană care nu împărtășește clișeele și obsesiile organizației sale. Aici putem vorbi nu doar de ostracizarea unei categorii pe criteriu de opinie, ci și de o incitare la cenzura, iar cenzura este interzisă de legislație.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/columnists/20171117/15644061/cazul-la-familia-concert-cenzura.html


Autoarea textului de mai sus sustine cenzura. Cenzura este parte a ideologiei neomarxiste. Neomarxistii vorbesc tot timpul despre „toleranta”, dar intoleranta lor este cat se poate de clara. Termenul „homofobie”, folosit de neomarxisti, a fost creat de George Weinberg, un psiholog american.

Iata ce scrie Wikipedia despre termenul „homofobie”:

„Creat de psihologul american George Weinberg (n. 1935) la sfârșitul anilor ’60,[11] termenul „homofobie” este o combinație între homosexual și cuvântul fobie de origine greacă (φόβος, pronunțat phóbos, însemnând „frică” sau „frică morbidă”).[12][13][14] Weinberg este creditat ca prima persoană care a folosit termenul „homofobie”,[9] cu înțelesul de frică a bărbaților de a fi considerați homosexuali sau insuficient de masculini.”[2]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/columnists/20171117/15644061/cazul-la-familia-concert-cenzura.html
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Homofobie
  3. Foto: Facebook/La Familia
  4. Foto: ro.sputnik.md

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Pact pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!
Şi Codruţa Kovesi ar trebui să fie anchetată pentru implicarea în „Dosarul Microsoft”
Ce se ascunde în spatele declarării epidemiei de gripă în România? Planul Ministerului Sănătății de a adopta legea vaccinării obligatorii
Institutul Elie Wiesel dorește să instaureze cenzura în România sub pretextul "combaterii discursului instigator la ură". Dacă ar putea, Institutul Elie Wiesel ne-ar trimite la închisoare pe toți cei care suntem naționaliști!
Fost ministru al Justiției: Olanda și SUA au făcut presiuni să o numesc pe Kovesi într-o „funcție de vârf” în sistemul judiciar. Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care conduc DNA și așa-zisa "lupta anticorupție" din România! DNA este un experiment al Globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
Represaliile Statului Paralel împotriva lui Cătălin Berenghi, după ce acesta a reușit să oprească construirea Mega Moscheii în București! Executare silită!
Sorosiștii #Rezist vor să strice ziua de 1 decembrie
Tupeu: Asociaţia Procurorilor din România face apel la formatorii de opinie să nu mai critice neregulile din Justiţie! Legea răspunderii magistraților este esențială în România! Lipsa răspunderii magistraților creează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor!
Distrugerile din pădurile României. Cum au încercat autorităţile să ascundă furtul de lemn de fag
Klaus Iohannis minte cu nerușinare, avem dovada că a fost urmărit penal!
Peste 4.600 imigranţi ilegali au solicitat acordarea unei forme de protecţie internaţională din partea statului român, de la începutul anului şi până în prezent, cei mai mulţi fiind din state precum Irak, Siria, Pakistan, Afganistan! România trebuie să spună nu primirii de imigranți!
Interviu. Colonelul Ion Dedu rupe tăcerea și denunță public abuzurile din interiorul Serviciului Român de Informații
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...