Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civilizație extraterestră

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Maria Orsic este una dintre cele mai controversate femei din toate timpurile. Povestea sa începe în 1919, când devine membru de frunte al Vril Gesellschaft, o societate secretă înființată de ocultiștii germani. Scopul principal al acestei organizații secrete era de a intra în contact cu civilizaţiile extraterestre existente în Univers și de a face un schimb de informații și eventual tehnologii.

Toate femeile care făceau parte din această societate secretă erau de o frumusețe rară. Caracteristica de bază era părul lung, pretinzând că acesta joacă rolul unei antene pentru a putea comunica cu diversele civilizații extraterestre. Aceste femei erau extrem de dorite, chiar și ofiţerul de rang înalt al SS, Rudolf Hess, a rămas vrăjit când tinerele mediumuri au format un cerc de spiritism şi au început să primească informaţii de la o rasă necunoscută, demult alungată din buncărele Berlinului.


Mediumul Maria Orsic a fost liderul Vrilerinelor, frumoasele tinere ale Societăţii Vril și i-a uimit pe liderii germani în clipa în care le-a prezentat o serie de mesaje pe care le primise de la o civilizație extraterestră.

Interesant este faptul că extratereștri cu care comunica Orsic au trăit pe Terra cu mii de ani în urmă, pe teritoriul Mesopotamiei și din motive necunoscute au ales să părăsească planeta. În acest fel, au ajuns să populeze o planetă aflată în îndepărtatul sistem solar Aldebaran, din Constelaţia Taurului.


Comunicarea era realizată în mare parte prin telepatie și mesajele primite erau într-o limbă care seamănă izbitor de mult cu sumeriana. Una dintre conducătoarele lor, cunoscută sub numele de Sigrun (dat după una dintre cele nouă fiice ale lui Wotan, din mitologia scandinavă), s-a alăturat grupului şi a început să descifreze imaginile transmise prin scrierea automată.

Cel mai important dintre mesajele primite de societatea secretă a fost schița de construire a unui OZN. Planurile erau atât de elaborate încât și în ziua de astăzi este dificil ca cineva să le realizeze din proprie imaginație. Acesta a fost poate motivul pentru care Germania s-a apucat de construit primul OZN în 1922. Mașinăria ciudată a fost numită JFM-ul („Jenseitsflugmachine“), sau ,,Maşina Zburătoare de Dincolo“ și construcția sa a durat 2 ani. În fruntea proiectului s-a aflat cunoscutul om de știință W.O. Schumann, din cadrul Universităţii Tehnice din München.

Se spune că acesta a fost punct de pornire al dezvoltării tehnologiei extraterestre în Germania și că astfel Hitler a beneficiat de aparate de zbor incredibil de puternice atunci când ar fi fugit în baza secretă construită sub gheața din Antarctica.

 

Maria Orsic, împreună cu toți membri societății Vril, au dispărut în 1945, exact în clipa în care Al Doilea Război Mondial s-a încheiat. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre aceste femei frumoase și nici despre mesajele extraterestre care încercau să ajute omenirea să realizeze un salt tehnologic, care să-i îmbunătățească percepția asupra vieții.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cazul-maria-orsic-femeia-care-a-fost-in-contact-cu-o-civilizatie-extraterestra
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...