Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civilizație extraterestră

Distribuie!by “Maria Orsic este una dintre cele mai controversate femei din toate timpurile. Povestea sa începe în 1919, când devine membru de frunte al Vril Gesellschaft, o societate secretă înființată de ocultiștii germani. Scopul principal al acestei organizații secrete era de a intra în contact cu civilizaţiile extraterestre existente în […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Maria Orsic este una dintre cele mai controversate femei din toate timpurile. Povestea sa începe în 1919, când devine membru de frunte al Vril Gesellschaft, o societate secretă înființată de ocultiștii germani. Scopul principal al acestei organizații secrete era de a intra în contact cu civilizaţiile extraterestre existente în Univers și de a face un schimb de informații și eventual tehnologii.

Toate femeile care făceau parte din această societate secretă erau de o frumusețe rară. Caracteristica de bază era părul lung, pretinzând că acesta joacă rolul unei antene pentru a putea comunica cu diversele civilizații extraterestre. Aceste femei erau extrem de dorite, chiar și ofiţerul de rang înalt al SS, Rudolf Hess, a rămas vrăjit când tinerele mediumuri au format un cerc de spiritism şi au început să primească informaţii de la o rasă necunoscută, demult alungată din buncărele Berlinului.


Mediumul Maria Orsic a fost liderul Vrilerinelor, frumoasele tinere ale Societăţii Vril și i-a uimit pe liderii germani în clipa în care le-a prezentat o serie de mesaje pe care le primise de la o civilizație extraterestră.

Interesant este faptul că extratereștri cu care comunica Orsic au trăit pe Terra cu mii de ani în urmă, pe teritoriul Mesopotamiei și din motive necunoscute au ales să părăsească planeta. În acest fel, au ajuns să populeze o planetă aflată în îndepărtatul sistem solar Aldebaran, din Constelaţia Taurului.


Comunicarea era realizată în mare parte prin telepatie și mesajele primite erau într-o limbă care seamănă izbitor de mult cu sumeriana. Una dintre conducătoarele lor, cunoscută sub numele de Sigrun (dat după una dintre cele nouă fiice ale lui Wotan, din mitologia scandinavă), s-a alăturat grupului şi a început să descifreze imaginile transmise prin scrierea automată.

Cel mai important dintre mesajele primite de societatea secretă a fost schița de construire a unui OZN. Planurile erau atât de elaborate încât și în ziua de astăzi este dificil ca cineva să le realizeze din proprie imaginație. Acesta a fost poate motivul pentru care Germania s-a apucat de construit primul OZN în 1922. Mașinăria ciudată a fost numită JFM-ul („Jenseitsflugmachine“), sau ,,Maşina Zburătoare de Dincolo“ și construcția sa a durat 2 ani. În fruntea proiectului s-a aflat cunoscutul om de știință W.O. Schumann, din cadrul Universităţii Tehnice din München.

Se spune că acesta a fost punct de pornire al dezvoltării tehnologiei extraterestre în Germania și că astfel Hitler a beneficiat de aparate de zbor incredibil de puternice atunci când ar fi fugit în baza secretă construită sub gheața din Antarctica.

 

Maria Orsic, împreună cu toți membri societății Vril, au dispărut în 1945, exact în clipa în care Al Doilea Război Mondial s-a încheiat. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre aceste femei frumoase și nici despre mesajele extraterestre care încercau să ajute omenirea să realizeze un salt tehnologic, care să-i îmbunătățească percepția asupra vieții.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cazul-maria-orsic-femeia-care-a-fost-in-contact-cu-o-civilizatie-extraterestra
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mister: Bărbatul cu trei ochi - noiembrie 1949
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Fostul Ministru german al Apărării, Andreas von Bulow, susține că CIA se află în spatele atentatelor de la 11 septembrie 2001
Matteo Salvini: Vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor
Erdogan ordonă retragerea militarilor turci de la un exercițiu NATO
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
200.000 de militari ai statului planetar politienesc vor proteja membrii Cupei Masonice FIFA ! O adevarata armata globala a unui stat politienesc ! S-au instalat si rachete pe blocuri pentru a asigura protectia !
Grupul de la Vișegrad îl atenționează pe Macron: România stă pe margine
Criza sanitară și Noua Ordine Mondială
Dictatura stângii, viitorul luminos al omenirii
SUA l-au ucis pe generalul iranian, Qassem Soleimani, susținând că acesta a organizat atacul împotriva ambasadei SUA din Irak și că a plănuit atacuri împotriva americanilor, fără a prezenta dovezi. De-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de minciuni pentru a ataca diverse țări
Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro