Cazuri inexplicabile: Avioane răpite de OZN-uri

Distribuie!

În anul 1991, The UFO Report informa cititorii despre un incident șocant care s-a petrecut pe 28 decembrie 1988, când două avioane de luptă ale US Navy au fost răpite în aer de un OZN enorm, de formă triunghiulară, în zona Cabo Rojo.

Un alt incident similar s-a petrecut pe 16 noiembrie în același an, în zona Guam, oraș aflată la 20 de mile da Cabo Rojo.
În 4 iulie 1989, mai mulți martori care locuiau în sectorul Şabana, regiune aflată lângă Național Caribbean Rain Forest, au văzut un OZN, un obiect strălucitor, ca o stea, urmărit de două avioane de luptă care au pornit de lângă baza navală Roosevelt Roads din Ceiba.


Conform martorilor, în acea seară s-a produs o pană de curent. Pe muntele din apropiere, localnicii au văzut un OZN zburând deasupra pădurii. OZN-ul a făcut un unghi drept și a coborât spre pădure. Martorii au văzut două avioane de luptă îndreptându-se spre locul unde a aterizat OZN-ul.

Avioanele decolaseră de la bază militară Roosevelt Roads, conform documentelor care au fost declasificate mai târziu. În mod misterios, cele două avioane au dispărut fără urmă.


După aceste evenimente, s-a avansat ipoteza că există un jaf al OZN-urilor, ca urmare a dispariției unor avioane în mod misterios.

Nu există o explicație logică a acestor dispariții. În anul 1978, Frederick Valentich pilota un Cessena 182 care survola zona numită Triunghiul Bermudelor. Cu câteva minute înainte de dispariția misterioasă, Valentich a raportat prin stația radio apariția unui obiect misterios, care conform spuselor sale nu era un avion.

Au urmat alte dispariții misterioase ale unor avioane. În 8 martie 2014, zborul MH 370 Malaysia Airlines, având la bord 239 de persoane, care făcea o cursă între Kuala Lumpur și China a dispărut fără urmă. Căutările au fost fără precedent.

Au fost lansate mai multe ipoteze. S-a spus că a fost înghițit de o gaură neagră sau fenomene extraterestre au produs dispariția. Ipoteza răpirii OZN s-a amplificat după ce șeful forțelor armate aeriene din Malaezia a anunțat că a detectat un OZN în apropierea avionului, înainte de dispariție.

 

În 19 iulie 2013, pilotul unui Airbus a declarat că un OZN a tăiat calea avionului pe care îl pilota, încât și-a ferit instinctiv capul.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cazuri-inexplicabile-avioane-rapite-de-ozn-uri
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...