Cazuri Top Secret! Misterul prăbușirii OZN-ului gigantic în Munții Berwyn, Țara Galilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Atunci când vine vorba despre accidente ale OZN-urilor, majoritatea oamenilor se gândesc la incidentul de la Roswell, unde o navă extraterestră s-a prăbușit, iar autoritățile americane au mușamalizat întreaga poveste.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului au existat numeroase cazuri în care diverse aparate de zbor extraterestre s-au prăbușit pe Terra. Unul dintre acestea este incidentul misterios petrecut în 1974 în Munții Berwyn din Țara Galilor.


Povestea a început pe 23 ianuarie când mai mulți localnici din regiune au văzut pe cer un disc uriaș. În jurul orei 20.30 discul în cauză s-a prăbușit pur și simplu peste o pădure din zonă. În urma acestui accident a fost înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter.

La câteva momente după ce explozia a luminat întreg cerul, numeroase lumini au fost văzute pe cer. Acestea se mișcau haotic, dar niciuna nu s-a apropiat prea mult de pământ.


Martorii oculari au alertat autorităţile locale și o anchetă de amploare s-a declanșat. Poliția și serviciile secrete s-au deplasat la locul accidentului și s-au așteptat să găsească un avion de pasageri prăbușit. Însă lucrurile nu au stat așa. În acea noapte mai multe camioane militare au fost deplasate la locul prăbușirii și nimeni nu oferea nicio declarație.

Cazul a fost clasat precum unul top secret și nicio informație nu a fost făcută publică. Presa era avidă de informație, dar nicio structură autorizată nu oferea nicio declarație.

O asistentă medicală, care a văzut tot ce s-a întâmplat, a declarat ziariştilor că este vorba despre o farfurie zburătoare de dimensiuni impresionante, care s-a prăbuşit. Acest OZN avea dimensiunile unui teren de fotbal sau poate chiar și mai mare.

Mai mult de atât, asistenta s-a deplasat la locul accidentului împreună cu mai mulți localnici pentru a acorda primul ajutor, Când a ajuns acolo a realizat că organismele din farfuria zburătoare erau de fapt extratereștri. Câteva minute mai târziu, armata și-a făcut apariția și localnicii au fost amenințați cu moartea dacă vorbesc despre ceea ce au văzut.

Astfel, cazul a fost mușamalizat, dar cu toate acestea au rămas numeroase întrebări. În 1980, un inginer electronist pe nume Arthur Adams, care a lucrat la Concorde, s-a deplasat la craterul unde se prăbușise OZN-ul. Acolo a descoperit mai multe bucăți de metal colorate incastrate în rocile din zonă. Aceste mostre au fost duse la un laborator, unde au fost realizate mai multe analize.

În acest fel s-a aflat cu certitudine că a fost vorba despre un aparat de zbor extraterestru și numeroase articole pe această temă au fost publicate în ziarul Daily Express.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/cazuri-top-secret-misterul-prabusirii-ozn-ului-gigantic-muntii-berwyn-tara-galilor
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...