Cazuri uimitoare de călătorii în timp

Distribuie!

Călătoria în timp este un subiect care preocupă tot mai mult lumea științifică. Mari fizicieni admit că acest lucru este posibil și că nu este un subiect științifico-fantastic.

Ne afectează vârsta o călătorie în timp? Einstein prin teoria relativității a demonstrat celebra teorie a gemenilor. Unul dintre gemeni rămâne pe pământ, celălalt pleacă într-o călătorie în care viteza este apropiată vitezei luminii. După doi ani, fratele geamăn care revine pe pământ, își va găsi fratele mai bătrân cu 30 de ani.


Vârsta este influențată de relația spațiu, timp, viteză. Organismul uman trebuie să facă față unor probleme cauzate de energiile transmise de Pământ și Univers.

Ken Mereaux este autorul unui articol intitulat Călătorie în timp. El descrie o întâmplare care s-a petrecut în anul 1969, pe o șosea din Louisiana, SUA.


El împreună cu un prieten se aflau într-un automobil și au fost martorii unui eveniment care pare a fi ireal. Au observat pe șosea o mașină de epocă care staționa. Au încetinit pentru a admira mașina care era o adevărată bijuterie.

Pe plăcuța de înmatriculare era scris anul 1940. Ce a fost și mai ciudat a fost faptul că în mașină se afla o femeie îmbrăcată conform anilor 40, însoțită de un copil.

Ken Mereaux o întreabă pe femeie dacă are probleme cu mașina și dacă o poate ajuta. Aceasta îl roagă să o ajute.
Mereaux depășește mașina și parchează în față. În momentul în care au coborât din mașină, Mereaux și prietenul său au observat că mașina dispăruse cu pasageri cu tot.

Cei doi s-au deplasat la poliție pentru a declara această ciudată dispariție. La poliție au avut surpriza să afle că un alt șofer care circulase pe aceeași șosea, cu câteva ore înainte, declarase la poliție că a văzut o mașină de epocă, care rula în fața sa și care a dispărut fără urmă.

Un alt caz la fel de ciudat s-a petrecut în anul 1932. Doi jurnaliști germani s-au deplasat la șantierul naval din Hamburg, pentru a scrie un articol despre noile vapoare germane. Ei au fost martorii unui bombardament asupra șantierului naval. Cerul era negru, iar bombardiere americane bombardau zona. Unul dintre ziariști a reușit să facă câteva fotografii din timpul bombardamentului.

Disperați, cei doi au reușit să se urce în mașină și să ajungă la un post de poliție unde au relatat întâmplarea. Constatând că nu sunt crezuți au developat filmul, în ideea că pozele vor fi o probă în ceea ce li se întâmplase. Pozele prezentau imagini de pe șantier unde era liniște, muncitorii lucrau și nu era urmă de război.

Era anul 1932 și nu se punea problema ca Germania să fie în război cu SUA. Directorul ziarului la care lucrau cei doi a pus totul pe seama oboselii și incidentul a fost dat uitării.

Anul 1944. Americanii au bombardat șantierul naval din Hamburg. Cei doi jurnaliști lucrau la același ziar, iar colegii lor și-au amintit că cele descrise de cei doi deveniseră realitate, 12 ani mai târziu.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/cazuri-incredibile-de-calatorii-in-timp

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Conform fizicii cuantice, lumea există datorită minţii noastre, a câmpului pe care-l generăm şi a conştiinţei noastre. Universul este un câmp de conştiinţă ce se experimentează pe sine ca realitate fizică. Lumea este o creaţie a conştiinţei, gândurile noastre modelează lumea
Un biolog rus a explicat cum postul poate prelungi viața organismului
Fericirea, bucuria, inspiraţia, recunoştinţa şi rugăciunea pot activa gene benefice
Muzica influențează ritmul cardiac și activitatea plămânilor
Universul este o Conştiinţă Vie
Proiectul Aquarius
Studiu. Analgezicele cresc riscul de atac de cord
Acultarea muzicii stimulează activitatea inimii
Glanda pineală - un vehicul pentru călătoriile spre alte dimensiuni, clasificate astăzi în laboratoare drept „dedublare astrală” (ori „proiecție astrală”) sau „vedere la distanță”
Spiritul este o componentă a existenţei de dincolo de materie, a existenţei fundamentale
O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) este doctorul în microbiologie Dan Burisch. El afirmă că, în special, această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avansate pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea
Un geofizician american a demonstrat că oamenii au un al șaselea simț

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...