Ce efecte va avea tehnologia 5G asupra oamenilor?

Distribuie!

„Noutatea absolută, îngrijorătoare pentru oamenii informați privind impactul asupra sănătății și bunăstării publice, este noua banda de frecvențe de 26 GHz repartizată pentru telecomunicații în România, foarte apropiată de 23,8 GHz, o frecvență de absorbție rezonantă a apei.

Activitatea electrică a creierului nu este protejată de niciun scut de protecție antiradiații. Cutia craniană protejează doar față de acțiuni mecanice sau acțiuni ale factorilor climatici obișnuiți: vânt, razele soarelui, ploaie. Deci, activitatea electrică a creierului este expusă oricărei influențe electromagnetice exterioare, cu alte cuvinte, oricărui dispozitiv Wi-Fi și oricăror emisii de unde electromagnetice.


Cu toate acestea, chiar și reglementările internaționale stabilite până acum pentru 2G și 3G, exemple fiind European Community July 1999 și ICNIRP April 1998 cu aceleași valori maxime pentru 950MHz si 1850MHz, nu sunt adoptate și respectate la fel în toate statele democratice.

Italia, Elvetia și Belgia au adoptat nivele acceptate mai scazute decât în reglementările menâționate, Germania a adoptat exact valorile statuate, iar Austria, Olanda, China, Japonia și SUA au făcut opinie separată, adoptând valori mai mari. Deci, tocmai SUA, care nu recunoaște o asociere între folosirea telefoniei mobile și riscul de cancer cerebral, nu respectă nici reglementările internaționale în domeniul protecției populației.


Autoritățile de reglementare din întreaga lume se vor reuni abia pe 28 octombrie 2019 la Sharm el-Sheikh, Egipt, pentru a încheia acorduri internaționale, prin care companiile vor putea utiliza frecvențele pentru transmisiile 5G și vor stabili un nivel acceptabil de interferență cu frecvențele de observare a Pământului.

Implementarea tehnologiei 5G este echivalentă cu a pune la dispoziția publicului noi medicamente fară a efectua un singur test privind siguranța și eficacitatea acestora.

Lipsa standardelor de protecție a populației nu constituie însă un impediment pentru actorii care promovează „progresul” cu orice preț uman.”[1]

„Pericolele Tehnologiei 5G

Profesorul Dr. Martin Pall, atunci când s-a adresat Institutului Național de Sănătate din SUA a afirmat: „Implementarea tehnologiei 5G este o nebunie crasă.”

În anul 2015 au fost 215 oameni de știință din 41 de țări care au transmis ONU, dar și OMS (Organizația Mondială a Sănătății) motivele lor întemeiate de îngrijorare. Ei au anunțat atunci următoarele: „Numeroase publicații științifice recente au demonstrat deja impactul nefast al câmpurilor electromagnetice asupra organismelor vii, impact nociv care atinge nivele ce depășesc cu mult standardele naționale și internaționale de securitate.”

În lucrarea lui Gabriel Husens: „ Diabetul are leac” se arată faptul că radiațiile cu microunde au fost și sunt cele care au condus în multe cazuri la apariția diabetului de tip doi.

Melatonina este cel mai puternic antioxidant cunoscut. Ea este secretată de glanda pineală, mai ales în timpul somnului cu vise (REM), și este transportată de sistemul circulator în întregul organism. Ea pătrunde prin membrana celulară și anihilează radicalii liberi. Astfel melatonina ne protejează de boli grave cum ar fi cancerul. Printre altele, melatonina are rolul de a menține activ sistemul imunitar și de a regla somnul.

Mai multe studii independente au arătat că reducerea secreției de melatonină este asociată cu influența câmpurilor electromagnetice. Dovezile științifice ce s-au acumulat în timp includ corelații între perturbarea activității geomagnetice și reducerea considerabilă a producției de melatonina în cazul ființelor umane. Numărul dovezilor existente indică stabilirea legăturilor cauzale a descreșterii producției de melatonină.

Toate acestea au fost evidențiate de cercetările științifice riguroase realizate În ultimii 20 de ani. Astfel se arată faptul că aceste câmpuri electromagnetice nocive afectează circulația ionilor de calciu în țesuturile cerebrale și în felul acesta este perturbată în timp funcționarea internă a celulelor.

Cu cat bariera hematoencefalică este mai permeabilă (și tocmai aceasta se va petrece cu siguranță în cazul punerii în funcțiune a tehnologiei 5G !) cu atât mai mult cantitatea de toxine ce va putea pătrunde în creier devine mai mare. Deschiderea nefastă a barierei hematoencefalice cat și pierderile de calciu sunt asociate și cu perturbarea activității neuronilor, prin oxidare și chiar cu afectarea structurii și a funcționării ADN lui.

2G 1,8 – 2,5 GHz
3G 2,1 – 4 GHz
4G 2 – 8 GHz
5G 6 – 100 GHz

Cercetătorul Joe Imbriano a studiat atent impactul molecular al radiațiilor electromagnetice de 60 gigahertzi Și a determinat că acestea interferează cu moleculele de oxigen pe care îl respirăm.

Joe Imbriano: „60 GHz este frecvența caracteristică de absorbție a moleculelor de oxigen. Moleculele de oxigen au electroni pe care îi pun în comun. Oxigenul este O moleculă biatomică, formată din doi atomi de oxigen ce sunt legați unul de celălalt prin intermediul electronilor pe care i-au pus în comun.”

Așadar, microundele cu frecvența de 60 GHz afectează nefast electronii ce formează legăturile din moleculele de oxigen. Acești electroni sunt cei care în mod normal se atașează de hemoglobina din sângele nostru.

Pe lângă faptul că perturbă în mod grav absorbția oxigenului, tehnologia 5G modifică, de asemenea, funcțiile specifice ale fierului și ale magnetitului din hemoglobină și din glanda pineală. Poate apărea, de asemenea, o întunecare și chiar o slăbire a memoriei și o diminuare a inteligenței. Hemoglobina este un compus feromagnetic complex.

În situația în care sunt perturbate proprietățile de spin ale electronilor oxigenului prin intermediul acestei tehnologii 5G, capacitatea noastră de a absorbi oxigenul va fi în mod semnificativ perturbată, iar aceasta va conduce la apariția unor stări ciudate, în aparență inexplicabile, de sufocare.

Datorită acestui factor suplimentar, cu sau fără tehnologia 5G, ne putem da seama cu ușurință că ființele umane ar trebui să evite constant sistemele wireless ce funcționează pe banda de 60 GHz. Atunci când ființele umane sunt expuse la 60 GHz, frecvențele respective diminuează totodată și capacitatea corpului de a produce vitamina D și melatonina.”[2]

SURSE

  1. https://a1.ro/lifestyle/gadget/asociatia-pro-consumatori-anunta-efectele-implementarii-tehnologiei-5g-id872294.html
  2. http://www.adlc.ro/atacuri-asupra-omenirii/tehnologii-nocive/pericolele-tehnologiei-5g/
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...