Ce este antraxul?

Distribuie!by “Antraxul este o bacterie sub forma de spori, rezistenta la caldura, lumina si dezinfectanti. In functie de locul pe care il afecteaza, exista doua tipuri de antrax: cutanat si pulmonar. Cel mai periculos este antraxul pulmonar, iar, odata inhalata, bacteria este letala in 95 la suta din cazuri. Potrivit […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Antraxul este o bacterie sub forma de spori, rezistenta la caldura, lumina si dezinfectanti. In functie de locul pe care il afecteaza, exista doua tipuri de antrax: cutanat si pulmonar. Cel mai periculos este antraxul pulmonar, iar, odata inhalata, bacteria este letala in 95 la suta din cazuri.

Potrivit unui studiu facut public de Congresul American, nu sunt necesare decat 100 kg antrax si un avion de mici dimensiuni din care sa fie imprastiata bacteria deasupra unui oras, pentru a distruge intreaga populatie, dupa cum arata Science Jrank. Impotriva antraxului exista un antidot, dar este obligatoriu ca acesta sa fie administrat dupa primele simptome.”[1]


SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/inedit/din-culisele-razboiului-biologic-antraxul-o-bacterie-cu-potential-distructiv-1078103
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul britanic doreste ca trollii sa fie bagati la puscarie incalcand Libertatea de Exprimare ! E inadmisibil pentru un troll sa fie bagat la puscarie !
Medici asasinați pentru că au găsit dovezi despre contaminarea voită a vaccinurilor cu substanțe cancerigene
O activistă LGBT mărturisește: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe."
Grecii refuza sa-si mai plateasca impozitele acuzand statul ca le fura toti banii ! Distrugerea Greciei s-a realizat de catre asasinii economici FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana !
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
Facebook se transforma in curand intr-un sistem de spionare ambientala ! O aplicatie periculoasa pentru telefoanele smartphone creata de Facebook !
George Soros a finanțat cu milioane de dolari organizații anti-israeliene
Ministrul polonez de Externe, intrebare retorica catre UE: ”Aveti nevoie de Polonia doar ca zona-tampon catre Rusia ?"
Suedia doreste sa renunte la banii cash, inlocuindu-i cu cei electronici, sub pretextul protectiei de hoti ! Adevaratii hoti sint bancherii care vor sa aiba un control absolut !
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
False alerte teroriste in Europa - un pretext pentru a impune legi Big Brother si de a consolida Statul Politienesc
"Încălzirea globală", o imensă escrocherie de 22 miliarde dolari!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro