Ce este Mișcarea #Rezist și ce misiune are?

Distribuie!

Mișcarea #Rezist este o mișcare globalistă, o mișcare de extremă stânga, neocomunistă (neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă), care susține căsătoriile LGBT, aducerea de imigranți în România, cenzura libertății de exprimare, dictatura băncilor, multinaționalelor, Big Brother etc. În esență, această mișcare militează pentru Noua Ordine Mondială.

Mișcarea #Rezist a apărut în SUA, la scurt timp după ce Donald Trump a câștigat alegerile, fiind o reacție a globaliștilor împotriva naționaliștilor. În prezent, activiștii #rezist militează împotriva valorilor naționale românești și susțin ca țara să fie globalizată (adică controlată de străini).


În Occident, Marxismul Cultural (Noul Comunism) face ravagii, valorile naționale fiind aproape distruse. Protestele „vestelor galbene” sunt o reacție a naționaliștilor împotriva globaliștilor. Diferența dintre #rezist și „veste galbene” este că #rezistenții îi susțin pe globaliști, iar „vestele galbene” protestează împotriva globaliștilor.

Una dintre lozincile #rezistenților este „Jos comunismul”, deși România a fost devastată de către capitalism și globalism. Culmea ipocriziei este că ideologia #rezist este una de tip comunist. Mișcarea #Rezist are la baza concepțiile comuniștilor de la Școala din Frankfurt, care și-a propus distrugerea valorilor naționale.

Principalii activiști ai Școlii de la Frankfurt au fost Georgy Lukacs, Antonio Gramschi și Herbert Marcuse. Acești comuniști au creat ideologia Marxismului Cultural de astăzi. Înainte de Mișcarea #Rezist, în anii ’60, în SUA, a apărut Mișcarea Hippie, care milita pentru legalizarea drogurilor, susținea LGBT și erau împotriva valorilor naționale.

Democrația liberală își luă avânt în acea perioadă ajungând, astăzi, aproape de a distruge națiunile. Distrugerea națiunilor este visul masonilor, cei care vor un Guvern Mondial.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Roșia Montană ”obiectiv” de spionaj pentru CIA. Secretele zăcămintelor subterane din Alba, în arhiva Agenției
Victorie! Comisia de la Veneția acceptă să ne numim în continuare România!
Funky Citizens. Cine sunt cei care spun că se luptă cu corupția. Scurta biografie neromanțată a Elenei Calistru
Un jurnalist Charlie Hebdo, atac la credința poporului român: Ortodoxia apasă pe români ca o dală de plumb, strivind mințile oamenilor
Soroșisti #Rezist sunt acuzați că au lovit cai ai jandarmilor
Ștefan cel Mare sau Avram Iancu, dar și alte personalități din istoria României, nu au statui în București. Între timp, Primăria a demarat lucrările la statuia Prințului Rainier III
"Taxa pe lăcomie" pentru bănci și taxa pentru multinaționalele care își externalizează profitul. Globaliștii #Rezist din România sunt împotriva acestor taxe, aceștia apără băncile și multinaționalele
Ambasadori americani acuzați de trafic de influență
Austria exercită presiuni la București pentru schimbarea legii gazelor din Marea Neagră
"Coincidență": prima dată, Google prezintă sudul României ca "Valahia" (Wallachia), iar, apoi, UDMR depune un proiect pentru recunoașterea autonomiei "Ținutului Secuiesc"
Cosmin, devenit cunoscut după ce s-a fotografiat cu tricolorul de Ziua Maghiarilor, a fost lovit pe o stradă din Sfântu Gheorghe de unguri
La ce te ajută pe tine, simplu cetățean, modificările la Statutul judecătorilor și procurorilor și la coduri?

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...