Ce ne ascund guvernele: Zone secrete de pe Pământ vizitate frecvent de extratereștri

Distribuie!

„Ce ne ascund guvernele: Zone SECRETE de pe Pământ, vizitate frecvent de extratereştri

Zona 51 din Nevada, SUA, a devenit faimoasă în întreaga lume după ce acolo s-ar fi găsit o navă extraterestră prăbuşită. Deşi este cea mai cunoscută, nu este singura de pe glob care are legătură cu lumea misterioasă a OZN-urilor, multe dintre zone fiind păstrate secrete de autorităţi.


AUTEC, Caraibe

AUTEC, adică Atlantic Underwater Testing & Evaluation Center, este versiunea maritimă a Zonei 51. Acolo au fost raportate zeci de OZN-uri, precum şi alte zeci de „OSN”-uri – obiecte subacvatice neidentificate. Marina americană neagă totul, bineîneţeles. AUTEC se află pe insula Andros din Bahamas, fix în mijlocul Triunghiului Bermudelor.

San Luis Valley, Colorado, SUA

San Luis Valley se află în sud-vestul statului american Colorado, iar acolo nu se vorbeşte doar despre OZN-uri, ci şi despre o sumedenie de fenomene paranormale, precum fantome, lumini ciudate, animale bizare şi chiar oameni zburători. În mod „surprinzător”, în apropiere se află numeroase instalaţii militare „secrete”.

Mina Wenceslas, Polonia

Mina Wenceslas se află în sud-vestul Poloniei şi ar fi fost locul unui program secret din cel de-al Doilea Război Mondial, menit să creeze o unitate de propulsie pentru OZN-urile naziste. Oamenii spun că tehnologia pentru aparatul bizar, cunoscut drept „Clopotul”, a venit de la o civilizaţie extraterestră care se înţelegea foarte bine cu Hitler. Cercetătorii, în schimb, spun că dacă naziştii chiar ar fi avut un ajutor extraterestru, probabil ar fi câştigat războiul.

Archuleta Mesa, New Mexico

Se spune că muntele din Dulce, New Mexico, găzduieşte peste 50.000 de extratereştri asemănători cu reptilele, care, cu aprobarea guvernului SUA, fac experimente asupra oamenilor cu scopul de a ne face sclavii lor, pentru a lucra în mine de plutoniu pe Lună şi pe Marte – cei mai mulţi, însă, nu iau în serios această poveste bizară.

Triunghiul M, Rusia

Triunghiul M se află lângă Munţii Ural din Rusia şi a fost denumit „Raiul pe Pământ”. Aici au fost raportate multe OZN-uri, precum şi activităţi paranormale, dar oamenii care au vizitat locul spun că au plecat de acolo simţindu-se mult mai bine, atât fizic cât şi psihic. Unii susţin chiar că au fost vindecaţi de boli grave doar pentru că au mers acolo.

Triunghiul Falkirk, Scoţia

Experţii spun că deasupra Scoţiei se văd cele mai multe OZN-uri din lume, mai ales în Triunghiul Falkirk, în apropiere de Edinburgh. Mai mult, în centrul triunghiul se află Capela Rosslyn, biserica misterioasă legată de cavalerii templieri – care a apărut şi în romanele lui Dan Brown.

„Zona 51” a lui Saddam

În Irak există o zonă denumită Mica Vale a Râului Zab, despre care se spune că ar fi echivalentul Zonei 51. Se spune că armata lui Saddam ar fi găsit acolo un OZN prăbuşit şi s-au folosit de tehnologia descoperită.

„Zona 51” din Marea Britanie

Pasionaţii de OZN-uri cred că Zona 51 a Marii Britanii se găseşte sub o moşie denumită Rudloe Manor. Un mic oraş a fost construit sub această moşie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru a ascunde avioanele de luptă de bombardamente şi poate chiar şi OZN-uri prăbuşite. Şi mai ciudat, Rudloe Manor se află aproape de Stonehenge.

Aksai Chin

Orăşelul Aksai Chin se află în munţii Himalaya, la graniţa dintre China şi India. Oamenii văd acolo aproape în fiecare zi OZN-uri, încât atunci când copiilor li se cere să deseneze ceva din viaţa de zi cu zi, ei desenează farfurii zburătoare.

Pine Gap

Pine GAp se află în centrul geografic al Australiei şi este unul dintre cele mai secrete locuri de pe Pământ. De aici, NSA controlează cea mai nouă flotă de sateliţi-spion. Tot aici sunt văzute o groază de OZN-uri, dar şi interacţiuni între extratereştri şi personalul uman din bază.

„[1]

SURSE


  1. http://www.romaniatv.net/ce-ne-ascund-guvernele-zone-secrete-ale-lumii-vizitate-frecvent-de-extraterestri-foto_95288.html#n
  2. Foto: romaniatv.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...