Ce s-ar întâmpla dacă băncile și multinaționalele ar pleca din România? România ar fi o țară suverană, independentă și cu o economie puternică. România este cea mai bogată țară de pe Pământ, doar că nu este lăsată să se dezvolte. Băncile și multinaționalele țin România în mod intenționat în sărăcie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Motto: “Comunismul va apărea în cea mai dezvoltată ţară capitalistă a lumii, în mod paşnic, prin concentrarea la vârf a capitalurilor în transnaţionalele care depăşesc statul, statul devenind un duşman.” – Karl Marx

Dorinta Guvernului Romaniei de a adopta o “taxa pe lacomie” pentru banci, dar si impozitarea multinationalelor, a provocat reactii isterice, vehemente. Cei care se isterizeaza si protesteaza sunt globalistii #Rezist (din politica, din mass-media, din ONG-urile lui George Soros). De ce? Pentru ca asta inseamna sfarsitul paradisului fiscal, in care traiau corporatiile.


De ce e “rau”? Pentru ca se dezvolta economia romanesca, economie, care a fost pusa la pamant de politicienii globalisti, incepand cu anul 1990 si pana in prezent, prin adoptarea de politici neoliberale de cedare a sectoarelor strategice in mainile multinationalelor.

Neoliberalismul este o ideologie politica al carei scop este acela de a prelua capitalurile nationale, astfel incat strainii sa vada oamenilor produsele pe care ei le au. Cel mai clar exemplu este al petrolului romanesc, care este exploatat de austriecii de la OMV, iar acestia ni-l vand la pretul stabilit de ei. Pe scurt: neoliberalismul inseamna dictatura financiara, astfel incat profitul sa ajunga la un numar mic de oameni, care fac parte din Marea Finanta Globala.


Despre “taxa pe lacomie” adoptata de Guvern

“Nenorocire! Săriți și vă cruciți! Viorica a dat OUG – ul cu taxa pe lăcomie. Cică ne spun deontologii și Iohannis că pleacă toți: bănci, multinaționale, OMV, tăietorii de pădure, ăia care ne-au furat gazul, curentul și apa.

Și cică ni le lasă nouă aici, în țară, pe toate, să ne spălăm cu ele pe cap: nu ne mai taie pădurile, ne lasă cu resursele și cu benzinăriile OMV așa cum erau când le-au furat, nu ne mai iau profitul pe gazul, apa și lumina … toate ale NOASTRE. Și nici băncile nu mai pot ține dobânzile așa mari ca azi… ar trebui să le coboare la nivelul celor din Europa… că vrem o țară ca afară.

Bine. Hai PA! Ne doare în KURz.”[1]

“-Pleaca bancile straine? Ok nu mai platim rate umflate.
-Pleaca Mega,Cora,Carrefour,Lidl,Kaufland? Nu mai bagam cancer in noi!
-Pleaca OMV-nu mai pleaca profitul din resursele Romaniei in Austria
-Pleaca Vodafone-aoleu…Nu mai stam pe Facebook in metrou!
-Pleaca Schweighofer- Nu se ma taie padurile tarii la ras
-Pleaca RCS&RDS care au declarat 15.000.000 lei profit pe 2018-Nu pleaca!
-Pleaca GDF gaz, nu mai platim tribut la francezi.
-Pleaca ApaNova-sa plece ca apa nu vine din import, izvoraste din pamantul tarii.
-Pleaca ENEL?- Toate retelele de distribuie si productie de energie electrica sunt produse de bunii si parintii nostrii nu sunt investiile lor! Ei incaseaza doar profiturile de miliarde!

-Pleaca sacalii ? Pariu ca nu pleaca? Le-a fost prea bine pana acum ca sa plece de langa borcanul de miere cu PIB de 215 miliarde de euro.
Romania e o tara superbogata cu oameni supersaraci si creduli, oamenii astia cand isi vor da seama ca stau pe o mina de aur vor vrea sa o administreze ei nu vor mai lasa pe nimeni sa suga de aici.

La un PIB de 215 miliarde de Euro anual ce beneficii au romanii? Sunt 15000 Euro pe cap de locuitor si toti muncesc ca sclavii!”[2]

In citatul de mai sus, Karl Marx se refera la multinationalele, care, desi par a fi doar capitaliste, ele functioneaza ca si entitati de tip comunist, caci multinationalele au scopul de a concentra capitaluri, adica un fel de colectivism, in sensul comunist al cuvantului.

Globalizarea sau Noua Ordine Mondiala este o combinatie de capitalism si comunism. Cel mai clar exemplu in acest sens este China. China este un model pentru Noua Ordine Mondiala, nu degeaba David Rockefeller sustinea Revolutia Comunista din China, intr-un articol scris in New York Times, in august 1973:

“Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante şi de succes din istorie.”[3]

SURSE

  1. Facebook/Ingrid Mocanu
  2. Facebook
  3. David Rockefeller in News York Times, august 1973.
  4. Foto: deesillustration.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...