Ce se ascunde în atentatele din Londra – minciună sau incompetență

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Marea Britanie, făcută de rușine. Aspecte care nu sunt analizate, nefirescul atentatelor de la Londra și Manchester – cum operează terorismul modern

BUCUREȘTI, 5 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Realiatatea tragică a atentatelor de la Londra relevă două aspecte — fie reponsabilii britanici ascund adevărul — aceasta din diverse motive — fie serviciile și forțele britanice au dovedit o totală incompetență.


Nu știu care dintre cel două situații este mai gravă; în prima variantă, avem de-a face cu o ascundere a unui adevăr fundamental — intelligence-ul și poliția, cea care coordonează acțiunea antitero, nu au descoperit cine și cum a pregătit atentatele din ultima vreme — în primul rând cel din Manchester.

Dacă există o rețea teroristă, realitate cu care se pare că ne confruntăm acum, ei bine britanicii nu o țin sub control, nici măcar nu reușesc să se apropie de modul de operare pentru a întreprinde măsuri profilactice — ci sunt constrânși la o atitudine reactivă, stare cu multiple consecințe grave: victime, panică și neîncredere, reacții ostile necontrolabile ale populației și, nu în cele din urmă, crearea stimulilor specifici terorismului, martirii unor cauze radicale.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20170605/12972645/atentate-londra-minciuna-incompetenta.html

Ce se intampla dupa fiecare atentat terorist? Apar legile Big Brother, legi care restrang libertatile civile ale oamenilor. Tocmai din acest motiv globalistii finanteaza terorismul.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170605/12972645/atentate-londra-minciuna-incompetenta.html
  2. Foto: ro.sputnik.md

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...