Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?

by “Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi? Este interesant de amintit că în castelul Glamis există o legendară „cameră secretă”. După spusele unui oaspete, scriitorul Sir Walter Scott, dar şi din relatările altora, este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi? Este interesant de amintit că în castelul Glamis există o legendară „cameră secretă”.

După spusele unui oaspete, scriitorul Sir Walter Scott, dar şi din relatările altora, este legea sau tradiţia familiei ca secretul să fie cunoscut numai de trei persoane în acelaşi timp. Acestea depun un „jurământ teribil” de a nu dezvălui secretul.


Un alt oaspete, lordul Halifax, relata că în 1875 un angajat al castelului a dat peste o uşă care ducea spre un pasaj. El a mers mai departe, dar ceea ce a văzut l-a făcut să o ia înapoi la fugă. Atunci când celui de-al 13-lea duce de Strathmore i s-a povestit ceea ce văzuse bărbatul respectiv, acesta i-a oferit o mare sumă de bani pentru a-l convinge să emigreze şi să-şi dea cuvântul că nu va dezvălui nimănui secretul.

Lordul Halifax spunea că, după incident, ducele se schimbase, devenind tăcut şi plin de toane, având adesea un „chip agitat şi speriat”. Zânele şi spiriduşii de tot felul erau fie malefici, fie indiferenţi faţă de oameni, spune Michael Mott, şi trăiau aproape fără excepţie în subteran.


Despre movile, dealuri, ruine şi foste dealuri fortificate, munţi sau stânci, vechi oraşe, se spune că erau locurile lor preferate. Fiinţele descrise în relatările moderne ca Sasquatch (Big Foot) şi Yeti (Omul Zăpezii) se regăsesc şi ele în vechi poveşti despre creaturi subterane care vin la suprafaţă.”[1]

SURSE

  1. David Icke – “Copiii Matricei”.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

10 descoperiri arheologice pe Planeta care demonstreaza cat de avansati erau oamenii din antichitate! Aceste artefacte nu pot fi explicate de istoricii oficiali, acestia spunand ca reprezinta un "mister"!
Lista cu asasinatele și tentativele de asasinat comandate și executate de către guvernul SUA în întreaga lume
Hackerul român, Guccifer, a fost condamnat în SUA la 4 ani și 4 luni de închisoare în SUA, după ce a spart conturile de e-mail ale liderilor americani
Theodore Roosevelt: "În spatele guvernului vizibil, domnește o putere nevăzută, care nu este credincioasă poporului și nu-și asuma nici o răspundere"
Regele Norvegiei susține Noua Ordine Mondială
Evoluționismul: filosofie pe post de știință, propagandă pe post de educație
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!
Akhenaten, misterul „faraonului extraterestru”
Ungurii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Globaliștii susțin islamul radical pentru a distruge țările din Europa. Cum acționează „jihadul prin instanță”? „Vă vom coloniza profitând de legile voastre democratice!”
Misterele lacului Titicaca și ale incașilor
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro