Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?

Distribuie!

„Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi? Este interesant de amintit că în castelul Glamis există o legendară „cameră secretă”.

După spusele unui oaspete, scriitorul Sir Walter Scott, dar şi din relatările altora, este legea sau tradiţia familiei ca secretul să fie cunoscut numai de trei persoane în acelaşi timp. Acestea depun un „jurământ teribil” de a nu dezvălui secretul.


Un alt oaspete, lordul Halifax, relata că în 1875 un angajat al castelului a dat peste o uşă care ducea spre un pasaj. El a mers mai departe, dar ceea ce a văzut l-a făcut să o ia înapoi la fugă. Atunci când celui de-al 13-lea duce de Strathmore i s-a povestit ceea ce văzuse bărbatul respectiv, acesta i-a oferit o mare sumă de bani pentru a-l convinge să emigreze şi să-şi dea cuvântul că nu va dezvălui nimănui secretul.

Lordul Halifax spunea că, după incident, ducele se schimbase, devenind tăcut şi plin de toane, având adesea un „chip agitat şi speriat”. Zânele şi spiriduşii de tot felul erau fie malefici, fie indiferenţi faţă de oameni, spune Michael Mott, şi trăiau aproape fără excepţie în subteran.


Despre movile, dealuri, ruine şi foste dealuri fortificate, munţi sau stânci, vechi oraşe, se spune că erau locurile lor preferate. Fiinţele descrise în relatările moderne ca Sasquatch (Big Foot) şi Yeti (Omul Zăpezii) se regăsesc şi ele în vechi poveşti despre creaturi subterane care vin la suprafaţă.”[1]

SURSE

  1. David Icke – „Copiii Matricei”.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...