Ce se ascunde sub capetele din Insula Paştelui ?

by Cu toţii am văzut fotografii cu misterioasele capete de piatră din Insula Paştelui, însă nu ştiam şi ce se ascunde sub pământ. Arheologii au descoperit că respectivele capete au de fapt şi corp sub pământ, care este decorat cu petroglife.   Oamenii de ştiinţă au examinat aproximativ 150 de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu toţii am văzut fotografii cu misterioasele capete de piatră din Insula Paştelui, însă nu ştiam şi ce se ascunde sub pământ. Arheologii au descoperit că respectivele capete au de fapt şi corp sub pământ, care este decorat cu petroglife.

 

Oamenii de ştiinţă au examinat aproximativ 150 de capete de piatră din zona Rano Raraku. În ultimii ani, câteva dintre capete au fost excavate și s-a descoperit că acestea sunt însoţite şi de corpuri cu o înălţime de 7 metri.


 

Potrivit arheologilor, statuile nu au fost îngropate de la început, acestea ajungând în starea din prezent din cauza schimbărilor climatice, scrie Brightside.me.

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9572

Citiți și...

10 descoperiri arheologice pe Planeta care demonstreaza cat de avansati erau oamenii din antichitate! Aceste artefacte nu pot fi explicate de istoricii oficiali, acestia spunand ca reprezinta un "mister"!
Templul de la Baalbek - cel mai mare templu de pe Planeta! O lespede gigantica de granit, din apropierea templului, are 25 m lungime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nici o firma de constructii de pe Planeta, nu are macarale care sa poata ridica aceste blocuri de piatra enorme!
Dacii au ajuns in Marea Britanie - dovezi sunt numele dacice specifice spatiului Carpato-Danubiano-Pontic ! O parte din copiii, din Marea Britanie, aveau numele de "Decebal" !
Tăblițele de Smarald ale lui Thoth Atlantul conțin istoria omenirii, informații despre Camera Înregistrărilor de sub Marea Piramidă din Egipt și au o vechime de 36.000 de ani
Dintotdeauna civilizațiile extraterestre s-au implicat în dezvoltarea omenirii
Piramidele din Bosnia: Dovezi științifice de necontestat despre uluitoare surse de energie liberă în Antichitate
În Ramayana și Mahabharata, Regele Rama se deplasa cu o Vimana
Peștera Tayos și misterul cărților de metal vechi de 250.000 de ani
100 de ani de la Marea Revoluție Bolsevică din Rusia! Planul Marburg: Marea Revoluție Bolsevică din Rusia a fost orchestrată și finanțată de către bancherii internaționali de pe Wall Street
Porți către lumea din interiorul Pământului
Cartea lui Thoth și cele mai mari secrete ale Atlantidei
"Ilegalii" – elita agenţilor din intelligence
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro