Ce se întâmplă din punct de vedere ştiinţific atunci când avem acces la fenomenele paranormale?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Explicaţii ştiinţifice

Ce se întâmplă din punct de vedere ştiinţific atunci când avem acces la fenomenele paranormale?


Electroencefalografele pun în evidenţă patru tipuri principale de unde cerebrale: undele beta cu frecvenţele cuprinse între 14-21 Hz care apar în starea de veghe; undele alfa cu frecvenţe între 7-14 Hz ce apar în starea de semisomn; undele teta cu frecvenţe între 4-7 Hz care corespund somnului profund şi anesteziei; undele delta cu frecvenţe sub 4 Hz corespunzătoare stării de inconştienţă.

Domeniul beta este prezent în lumea reală percepută cu cele cinci simţuri în timp şi spaţiu. Domeniul alfa corespunde nivelului conştiinţei interioare, lumii spirituale independente de spaţiu şi timp. Frecvenţa de 10 Hz este corespunzătoare fenomenelor paranormale, la această frecvenţă interconectându-se cele două emisfere cerebrale, cea intuitivă cu cea sintetică şi analitică.


Deci, iată că domeniul alfa din jurul frecvenţei de 10 Hz ne oferă eliberarea din existenţa materială, făcându-ne conexiunea cu energia şi informaţia Universului. Astfel, se deschide drumul de acces către fenomenele PSI.

Persoanele dotate cu capacităţi paranormale, fiind în starea beta, pot intra în acelaşi timp şi în alfa.”

Sursa: Romulus Popescu – jurnalul.ro

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...