Ce se petrece înainte de moarte? Specialiștii explica fenomenul detaliat!

Distribuie!

„Unul dintre cele mai mari mistere ale vieții este moartea. Chiar dacă pare un paradox, moartea este un fenomen straniu, încă neînțeles pe deplin, dar cercetările actuale conferă o idee generală asupra semnificației sale.

Specialiștii americani de la American Chemical Society au realizat un studiu complex prin care, se pare, că au reușit să descopere etapele premergătoare morții. Acestea se petrec în ordinea enumerată mai jos și sunt după cum urmează:


1 Frica

Frica este un mecanism de supraviețuire ce apare ca răspunsul unui om la o amenințare concretă, de obicei negativă. Frica este legată de anxietate. Aceasta depinde de persoană și poate varia de la prudență la fobie și paranoia. Ea ține de mai multe stări, printre care grija, anxietatea, teroarea, paranoia, oroare, panică.


Toate semnalele sunt trimise către creier prin sistemul nervos. Muribundul se sperie de ceea ce va urma și întreg organismul reacționează în consecinţă.

2 Ţipetele

Acestea fac parte din etapa cu numărul doi. Ţipetele sunt aproape instinctuale. Şi atunci când acestea sunt auzite, se declanşează un răspuns asemănător – încurajarea altor persoane să reacţioneze şi eventual să te ajute să scapi.

3 Durerea

Durerea este precum o consecință a fricii și țipetelor. Muribundul simte cum o durere îi pune stăpânire pe întreg corpul și moartea se apropie cu pași repezi.

4 Moartea propriu-zisă

Acesta este momentul când moartea intervine. Cu toate acestea specialiștii ne spun că nu toate organele mor. De exemplu creierul încă mai funcţionează câteva ore după moartea corpului. Acolo se petrec o serie de fenomene inexplicabile, de parcă creierul este ultimul care pune semnătura asupra vieții.

5 După moarte

reincarnare Ce se petrece înainte de moarte? Specialiștii explica fenomenul detaliat

Este greu de spus ceea ce se petrece dincolo de moarte, dar cu toate acestea se pare că intervine o stare generală de bine. Cei care au povestit ceea ce se petrece acolo au definit această stare cu una de perfecțiune și puritate. Dacă este așa sau nu doar timpul o va decide.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/ce-se-petrece-inainte-de-moarte-specialistii-explica-fenomenul-detaliat

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...