Ce se ştia despre efectul de piramidă?

Distribuie!by “de Marvin Atudorei Prin anul 1930, radiestezistul francez Antoine Bovis a constatat faptul că structurile biologice se conservă mult mai bine în piramide, în special în punctul focar al acestora (raportat pe axul vertical al piramidei, la o treime de bază). Bovis a observat că orice structură biologică menţinută […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“de Marvin Atudorei

Prin anul 1930, radiestezistul francez Antoine Bovis a constatat faptul că structurile biologice se conservă mult mai bine în piramide, în special în punctul focar al acestora (raportat pe axul vertical al piramidei, la o treime de bază).


Bovis a observat că orice structură biologică menţinută chiar perioade îndelungate în piramidă nu se descompune, ci doar se deshidratează. El a fost frapat că mostrele identice care fuseseră plasate în afara piramidei au putrezit rapid.

Experimentul a fost refăcut şi confirmat în anii ’50 de dr. Karel Drbal, un inginer de telecomunicaţii din Praga. Acest inginer a demonstrat că forma piramidei influențează procesele fizice care au loc în interiorul său, fiind vorba de o formă de energie pe care el a numit-o „necunoscută” (ulterior această energie a fost denumită „energie de formă”).


Dr. Drbal a mai descoperit că lamele de ras plasate în piramidă, dacă sunt orientate exact pe direcţia Nord-Sud, se re-ascut singure, în câteva ore. În anul 1959 el a primit chiar un brevet de invenţie pentru un dispozitiv care ascuţea pe baza acestui principiu lamele de ras.

Drbal şi-a denumit dispozitivul „Keops Pyramid Razor Blade Sharpener”. Totul funcţiona atât de bine încât, la scurt timp după aceea, o fabrică a început să producă piramide de carton în miniatură, iar din anul 1973, micile piramide au fost confecţionate din polistiren.”[1]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/noi-rezultate-extraordinare-in-cercetarea-piramidelor-i/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro