Ce știu Iluminații și oamenii nu?

by “- Natura umana este cazuta. Omul, ontologic este predispus sa asculte chemarea Raului, inainte sa caute Binele. Indivizii nespiritualizati, sunt insetati de putere si gata oricand sa sacrifice bunurile aproapelui pentru a dobandi propria prosperitate. – In afara credintei spirituale in Dumnezeu cel Viu, in Tatal care ne-a zamislit […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“- Natura umana este cazuta. Omul, ontologic este predispus sa asculte chemarea Raului, inainte sa caute Binele. Indivizii nespiritualizati, sunt insetati de putere si gata oricand sa sacrifice bunurile aproapelui pentru a dobandi propria prosperitate.

– In afara credintei spirituale in Dumnezeu cel Viu, in Tatal care ne-a zamislit dupa Chipul si Asemanarea Sa si ni s-a infatisat in persoana lui Iisus, omul isi da frau liber instinctelor animalice.


– La inceputul evolutiei sociale, cand triburile au devin ginte, iar acestea, neamuri si popoare, oamenii s-au supus puterii oarbe! Mai apoi, odata cu instaurarea puterilor: simbolice, militare si economice, multimile au fost ordonate si guvernate prin legi.

– Pana la Mantuire, omul nu se deosebeste de animal, si de aceea cei instruiti in Arta Regala a Guvernantei, il numesc pe acesta goym (sange impur) si-l considera incapabil sa inteleaga rosturile tainice ale Creatiei.

– Omul care nu si-a descoperit inca, originea Divina si care se increde orbeste in modelele de guvernanta, are trei necesitati majore: libertatea, prosperitatea si siguranta.


– Iluminismul a inlocuit Credinta, iar banii au devenit mai valorosi decat oamenii.

– Guvernantii oculti ai lumii stiu ca este suficient sa fie lasat poporul sa guverneze catva timp singur, pentru ca aceasta autonomie sa se transforme in destrabalare.

– Dezbinarile se transforma foarte repede in lupte sociale, in care statele se mistuie, iar puterea lor se naruie.

– Cine detine puterea economica si capitalul devine, a priori, salvatorul statului ruinat, si prin acordarea de imprumuturi masive, devine pe nesimtite, adevaratul administrator al bunurilor unei natiuni, care va cauta, timp de generatii sa-si plateasca datoriile, obedienta si tematoare.

– Pana la regasirea identitatii Dumnezeiesti, indiferent de patura din care face parte, omul este stapanit de micile lui patimi, obsesii si frustrari.

– Ca orice animal de turma, omul neinduhovnicit, este mimetic si dependent de un pastor care sa-i arate calea. Asadar, orice hotarare a multimii atarna de o majoritate intamplatoare si este mai mereu superficiala. Fara a cunoaste tainele politice, multimea ia decizii fara sens, aducand la putere resorturi si mecanisme pe care nu le intelege

– Convins ca este o biata maimuta evoluata, omul nu isi mai intelege vesnicia si atunci devine speriat in fata fortelor pe care nu le cunoaste. Teama de moarte, de suferinta sau de pierdere a privilegilor il face pe individ, usor maleabil, credul si extrem de naiv.

– Niciodata, politica nu a avut vreo o legatura cu morala. Intotdeauna, cel care a vrut sa guverneze eficient s-a folosit de viclenie si fatarnicie. Marile insusiri ale poporului: sinceritatea si cinstea, sunt privite de elitele oculte ale puterii ca defecte pentru politica.

– Ramas in ignoranta si abrutizat spiritual, individul isi va cauta sensul existential in paradigma sociala si va privi spre guvernanta cu speranta si slugarnicie.

– Un popor lasat pe seama lui proprie, se ruineaza prin certurile partidelor atatate de setea de putere, si prin dezordinile care se nasc de aici. Poporul nu poate sa judece linistit, fara dusmanii launtrice si sa conduca afacerile tarii, care nu pot fi amestecate cu interesele personale, nu se poate apara împotriva dusmanilor externi.

illuminati

– Dusmanul societatii este anarhia. Initiatii in Arta Regala a Guvernantei privesc masele populare ca pe niste bestii insetate de sange, fara ratiune si perspective. Fara o ratiune inalta, omul se pierde repede in amagirile drogurilor, alcoolului si a infractionalitatii.

– Pentru a combate anarhia, Guvernanatul a impartit lumea in doua categorii: o elita initiata, conducatoare si o masa de executanti.”[1]

SURSE

  1. http://codulluioreste.ro/ce-stiu-cei-care-guverneaza-lumea-de-astazi-si-noi-habar-nu-avem/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Google Earth a început îndepărtarea crucilor de pe turle
Lovitura de stat din Venezuela: SUA sunt concentrate asupra “tăierii” tuturor surselor de finanțare a puterii din Venezuela, în fruntea căreia se află președintele Nicolas Maduro
Cele șase Mega-Corporații ale Iluminaților care controlează Mass Media în SUA
Oficial ONU: "sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!"
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Halloween - Noaptea Tuturor Demonilor - cea mai mare sărbătoare satanistă din lume
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999. Un ziarist britanic a publicat documente secrete ale grupului Bilderberg, care dovedesc că acesta a hotârât războiul din Kosovo şi introducerea monedei europene
Cer probe concludente: Unele țări au refuzat să expulzeze diplomați ruși
Jurgen Todenhofer, jurnalist german care a petrecut zece zile alaturi de teroristii ISIS: "finantarea ISIS vine de la monarhiile din Golf."
Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!
Legea Amiralității și Legea Pământului - legile Iluminaților prin care sunt controlați oamenii
Summit G7 la Taormina, în Sicilia - planul pentru Noua Ordine Mondială! Proteste împotriva Noii Ordini Mondiale!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro