Ce știu Iluminații și oamenii nu?

by “- Natura umana este cazuta. Omul, ontologic este predispus sa asculte chemarea Raului, inainte sa caute Binele. Indivizii nespiritualizati, sunt insetati de putere si gata oricand sa sacrifice bunurile aproapelui pentru a dobandi propria prosperitate. – In afara credintei spirituale in Dumnezeu cel Viu, in Tatal care ne-a zamislit […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“- Natura umana este cazuta. Omul, ontologic este predispus sa asculte chemarea Raului, inainte sa caute Binele. Indivizii nespiritualizati, sunt insetati de putere si gata oricand sa sacrifice bunurile aproapelui pentru a dobandi propria prosperitate.

– In afara credintei spirituale in Dumnezeu cel Viu, in Tatal care ne-a zamislit dupa Chipul si Asemanarea Sa si ni s-a infatisat in persoana lui Iisus, omul isi da frau liber instinctelor animalice.


– La inceputul evolutiei sociale, cand triburile au devin ginte, iar acestea, neamuri si popoare, oamenii s-au supus puterii oarbe! Mai apoi, odata cu instaurarea puterilor: simbolice, militare si economice, multimile au fost ordonate si guvernate prin legi.

– Pana la Mantuire, omul nu se deosebeste de animal, si de aceea cei instruiti in Arta Regala a Guvernantei, il numesc pe acesta goym (sange impur) si-l considera incapabil sa inteleaga rosturile tainice ale Creatiei.

– Omul care nu si-a descoperit inca, originea Divina si care se increde orbeste in modelele de guvernanta, are trei necesitati majore: libertatea, prosperitatea si siguranta.


– Iluminismul a inlocuit Credinta, iar banii au devenit mai valorosi decat oamenii.

– Guvernantii oculti ai lumii stiu ca este suficient sa fie lasat poporul sa guverneze catva timp singur, pentru ca aceasta autonomie sa se transforme in destrabalare.

– Dezbinarile se transforma foarte repede in lupte sociale, in care statele se mistuie, iar puterea lor se naruie.

– Cine detine puterea economica si capitalul devine, a priori, salvatorul statului ruinat, si prin acordarea de imprumuturi masive, devine pe nesimtite, adevaratul administrator al bunurilor unei natiuni, care va cauta, timp de generatii sa-si plateasca datoriile, obedienta si tematoare.

– Pana la regasirea identitatii Dumnezeiesti, indiferent de patura din care face parte, omul este stapanit de micile lui patimi, obsesii si frustrari.

– Ca orice animal de turma, omul neinduhovnicit, este mimetic si dependent de un pastor care sa-i arate calea. Asadar, orice hotarare a multimii atarna de o majoritate intamplatoare si este mai mereu superficiala. Fara a cunoaste tainele politice, multimea ia decizii fara sens, aducand la putere resorturi si mecanisme pe care nu le intelege

– Convins ca este o biata maimuta evoluata, omul nu isi mai intelege vesnicia si atunci devine speriat in fata fortelor pe care nu le cunoaste. Teama de moarte, de suferinta sau de pierdere a privilegilor il face pe individ, usor maleabil, credul si extrem de naiv.

– Niciodata, politica nu a avut vreo o legatura cu morala. Intotdeauna, cel care a vrut sa guverneze eficient s-a folosit de viclenie si fatarnicie. Marile insusiri ale poporului: sinceritatea si cinstea, sunt privite de elitele oculte ale puterii ca defecte pentru politica.

– Ramas in ignoranta si abrutizat spiritual, individul isi va cauta sensul existential in paradigma sociala si va privi spre guvernanta cu speranta si slugarnicie.

– Un popor lasat pe seama lui proprie, se ruineaza prin certurile partidelor atatate de setea de putere, si prin dezordinile care se nasc de aici. Poporul nu poate sa judece linistit, fara dusmanii launtrice si sa conduca afacerile tarii, care nu pot fi amestecate cu interesele personale, nu se poate apara împotriva dusmanilor externi.

illuminati

– Dusmanul societatii este anarhia. Initiatii in Arta Regala a Guvernantei privesc masele populare ca pe niste bestii insetate de sange, fara ratiune si perspective. Fara o ratiune inalta, omul se pierde repede in amagirile drogurilor, alcoolului si a infractionalitatii.

– Pentru a combate anarhia, Guvernanatul a impartit lumea in doua categorii: o elita initiata, conducatoare si o masa de executanti.”[1]

SURSE

  1. http://codulluioreste.ro/ce-stiu-cei-care-guverneaza-lumea-de-astazi-si-noi-habar-nu-avem/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA: Armata a mințit Congresul despre forța ISIS
Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Declarația de Independență a SUA este o minciună: SUA au rămas proprietatea Marii Britanii! Monarhia Marii Britanii controlează SUA!
Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Dosar: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
Rusia cere o anchetă internațională privind "aselenizarea" americană Apollo 11
Un interviu istoric revelează mari secrete de securitate națională, care au fost preluate de la extratereștri
False alerte teroriste in Europa - un pretext pentru a impune legi Big Brother si de a consolida Statul Politienesc
Dr. Ligia Barbarii, șefa Laboratorului de Genetică din cadrul INML, despre lipsa autopsiilor, așa-zisele laboratoare ale DSP, teste îndoielnice și alte bâlbe: „Din cei 1.400 de decedați, câți, de fapt, au murit din cauza unor infecții respiratorii?”
Petrolul este abiotic și nu se epuizează
Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Mesajul extremist al unui lord englez, marxist, pro-UE: "Marea Britanie are nevoie de imigranți pentru că britanicii sunt al naibii de proști"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro