Ce știu Iluminații și oamenii nu?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“- Natura umana este cazuta. Omul, ontologic este predispus sa asculte chemarea Raului, inainte sa caute Binele. Indivizii nespiritualizati, sunt insetati de putere si gata oricand sa sacrifice bunurile aproapelui pentru a dobandi propria prosperitate.

– In afara credintei spirituale in Dumnezeu cel Viu, in Tatal care ne-a zamislit dupa Chipul si Asemanarea Sa si ni s-a infatisat in persoana lui Iisus, omul isi da frau liber instinctelor animalice.


– La inceputul evolutiei sociale, cand triburile au devin ginte, iar acestea, neamuri si popoare, oamenii s-au supus puterii oarbe! Mai apoi, odata cu instaurarea puterilor: simbolice, militare si economice, multimile au fost ordonate si guvernate prin legi.

– Pana la Mantuire, omul nu se deosebeste de animal, si de aceea cei instruiti in Arta Regala a Guvernantei, il numesc pe acesta goym (sange impur) si-l considera incapabil sa inteleaga rosturile tainice ale Creatiei.

– Omul care nu si-a descoperit inca, originea Divina si care se increde orbeste in modelele de guvernanta, are trei necesitati majore: libertatea, prosperitatea si siguranta.


– Iluminismul a inlocuit Credinta, iar banii au devenit mai valorosi decat oamenii.

– Guvernantii oculti ai lumii stiu ca este suficient sa fie lasat poporul sa guverneze catva timp singur, pentru ca aceasta autonomie sa se transforme in destrabalare.

– Dezbinarile se transforma foarte repede in lupte sociale, in care statele se mistuie, iar puterea lor se naruie.

– Cine detine puterea economica si capitalul devine, a priori, salvatorul statului ruinat, si prin acordarea de imprumuturi masive, devine pe nesimtite, adevaratul administrator al bunurilor unei natiuni, care va cauta, timp de generatii sa-si plateasca datoriile, obedienta si tematoare.

– Pana la regasirea identitatii Dumnezeiesti, indiferent de patura din care face parte, omul este stapanit de micile lui patimi, obsesii si frustrari.

– Ca orice animal de turma, omul neinduhovnicit, este mimetic si dependent de un pastor care sa-i arate calea. Asadar, orice hotarare a multimii atarna de o majoritate intamplatoare si este mai mereu superficiala. Fara a cunoaste tainele politice, multimea ia decizii fara sens, aducand la putere resorturi si mecanisme pe care nu le intelege

– Convins ca este o biata maimuta evoluata, omul nu isi mai intelege vesnicia si atunci devine speriat in fata fortelor pe care nu le cunoaste. Teama de moarte, de suferinta sau de pierdere a privilegilor il face pe individ, usor maleabil, credul si extrem de naiv.

– Niciodata, politica nu a avut vreo o legatura cu morala. Intotdeauna, cel care a vrut sa guverneze eficient s-a folosit de viclenie si fatarnicie. Marile insusiri ale poporului: sinceritatea si cinstea, sunt privite de elitele oculte ale puterii ca defecte pentru politica.

– Ramas in ignoranta si abrutizat spiritual, individul isi va cauta sensul existential in paradigma sociala si va privi spre guvernanta cu speranta si slugarnicie.

– Un popor lasat pe seama lui proprie, se ruineaza prin certurile partidelor atatate de setea de putere, si prin dezordinile care se nasc de aici. Poporul nu poate sa judece linistit, fara dusmanii launtrice si sa conduca afacerile tarii, care nu pot fi amestecate cu interesele personale, nu se poate apara împotriva dusmanilor externi.

illuminati

– Dusmanul societatii este anarhia. Initiatii in Arta Regala a Guvernantei privesc masele populare ca pe niste bestii insetate de sange, fara ratiune si perspective. Fara o ratiune inalta, omul se pierde repede in amagirile drogurilor, alcoolului si a infractionalitatii.

– Pentru a combate anarhia, Guvernanatul a impartit lumea in doua categorii: o elita initiata, conducatoare si o masa de executanti.”[1]

SURSE

  1. http://codulluioreste.ro/ce-stiu-cei-care-guverneaza-lumea-de-astazi-si-noi-habar-nu-avem/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Iluzia Banilor, Băncile și Rezerva Fracționară - bani creați din nimic pentru înrobirea oamenilor
HAARP – „arma finală”. Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive
Putin a semnat legea: Nicio Instanta Internationala nu va mai dicta Rusiei
Libertatea umană tinde să devină un vis frumos şi nostalgic, prin dezvoltarea şi răspândirea sistemelor de supraveghere în masă
Adevăruri despre Covid-19 pe care toți oamenii trebuie să le cunoască
Avocatul Robert Kennedy Jr. și reputatul medic Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la "pandemia" Covid-19, cât și cu privire la vaccinare. Aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass-media oficială
Pentagonul a trimis "din greșeală" Antrax către 11 state americane, dar și în Coreea de Sud
Fidel Castro, 11 septembrie 2007: "SUA au înșelat lumea în legătură cu 11 septembrie"
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Președintele Franței, Francois Hollande, a recunoscut că a ordonat patru asasinate
Turnurile World Trade Center au fost proiectate să reziste unor coliziuni cu avioane
Bilderbergii îmbrățișează „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...