Ce sunt Obiectele Subacvatice Neidentificate?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Trecuta pe nedrept in uitare de fenomene mult mai cunoscute din domeniu, precum Area 51, episodul Voronezh sau intalnirile de gradul 1- 4, cazuistica Obiectelor Subacvatice Scufundate (OSN, in limbaj specific) ridica o serie de noi intrebari, sensibil diferite de cele care insotesc clasica (deja…) tematica a OZN-urilor.

Conform reputatului specialist in fenomenul OZN, Dr. Timothy Good, obiectele stranii care se deplaseaza prin apele Terrei aduc in discutie una dintre cele mai tulburatoare teorii referitoare la vizitatorii din alte lumi. Oameni fiind, specie autoproclamata drept cea mai inteligenta si puternica de pe Pamant, ne vine greu sa acceptam posibilitatea de a fi vizitati la un moment dat de fiinte cu mult superioare provenind de pe alte planete.


obiecte-subacvatice-neidentificate-osn

Ce putem face in fata creaturilor din alte lumi care se deplaseaza prin apa la fel de usor precum cum confratii lor sageteaza cerurile in nave zburatoare? Ce cauta ei pe Terra? Ce vor de la noi? De ce se deplaseaza prin lacuri si oceane? Cumva imensele intinderi de apa au proprietati misterioase care le permit sa fie adevarate porti de trecere interdimensionale? Inca nu stim.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.descopera.ro/descopera-extraterestrii-dintre-noi/7733374-ce-sunt-obiectele-subacvatice-neidentificate


SURSE

  1. http://www.descopera.ro/descopera-extraterestrii-dintre-noi/7733374-ce-sunt-obiectele-subacvatice-neidentificate
  2. Foto: descopera.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...